Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Damir »

Huyugu írta:De ha nem rezeg akkor honnan tudom hogy hívnak ha némában van????? Nagyon okos ez a Nokia csak dícsérni tudom az eszüket... :taps1: Egyébként köszi a választ ;)
Na várj, a kettő különbözik.....

Tehát van a Néma üzemmód, amiben be tudod kapcsolni a rezgést, méghozzá az Üzemmódok menüpont alatt a Beállításokban. Viszont ha bekapcsolod az energiatakarékos módot, ami üzemmódtól független, akkor megszűnik a rezgés, lejjebb veszi a kijelző fényerejét, lekapcsolja a 3G-t, gyorsabban jön be a kijelzővédő.
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Damir írta:
Huyugu írta:De ha nem rezeg akkor honnan tudom hogy hívnak ha némában van????? Nagyon okos ez a Nokia csak dícsérni tudom az eszüket... :taps1: Egyébként köszi a választ ;)

Tehát van a Néma üzemmód, amiben be tudod kapcsolni a rezgést, méghozzá az Üzemmódok menüpont alatt a Beállításokban. Viszont ha bekapcsolod az energiatakarékos módot, ami üzemmódtól független, akkor megszűnik a rezgés, lejjebb veszi a kijelző fényerejét, lekapcsolja a 3G-t, gyorsabban jön be a kijelzővédő.
Igen, erről beszélek. Amikor néma üzemmódban vagyok(amiben alapból be van kapcsolva a rezgés) és bekapcsolom az energitatakarékost akkor nem rezeg és ez idegesít fel engem nagyon! ÉS nem lehet ezt vmi programmal megoldani hogy akkor is rezegjen mert ez kész marhaság hogy ilyenkor nem rezeg mert honnan a fenéből tudjam hogy hívnak?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Huyugu írta:
Damir írta:

Igen, erről beszélek. Amikor néma üzemmódban vagyok(amiben alapból be van kapcsolva a rezgés) és bekapcsolom az energitatakarékost akkor nem rezeg és ez idegesít fel engem nagyon! ÉS nem lehet ezt vmi programmal megoldani hogy akkor is rezegjen mert ez kész marhaság hogy ilyenkor nem rezeg mert honnan a fenéből tudjam hogy hívnak?
Ne kapcsold be az energiatakarékos módot. Pont ez a lényege az energiatakarékos módnak, hogy a felesleges fogyasztókat lekapcsolja. 3G, rezgő, kijelző. Bármely üzemmódban bekapcsolva ezt teszi, nem csak a Némában. Csak simán Néma üzemmódban rezeg a telefon.
These users thanked the author Damir for the post:
Huyugu (2012-01-04 szer. 22:08:11)
Rating: 2.63%
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

Azon morfondírozom, van-e abban valami szándékosság, ahogy a symbian operációs rendszert elkülönítik, elhatárolják más rendszerektől. A folyamatossság mindenesetre látszik: az N70-es telefonomra még volt egy kis alkalmazás, aminek segítségével akár windowos gépről egy Total Commanderrel meghajtókként láttam a telefont. Aztán az N86-on még eldöcögött a SymSmb, valamint létezett benne a "távoli meghajtó" alkalmazás is.
A C7-esemen Belle operációs rendszert futtatva nincs az az alkalmazás, amivel kapcsolódni tudnék a fent említett módok valamelyikén akár windows, akár linux op. rendszerhez. Van egy Linuxos NAS-om, semmilyen módon nem tudok hozzáférni a tartalomhoz a telefonról.
Ha onnan akarok zenét tölteni (pl.) a telóra, előbb át kell másolnom őket a pc-re, hogy onnan a nokia suittal átmásolhassam.
Kicsit idegesítő...
gyula2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: gyula2 »

Esetleg erre gondolsz NokiaFS_TC_Plugin_0.0.1.4
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: papzi »

gyula2 írta:Esetleg erre gondolsz NokiaFS_TC_Plugin_0.0.1.4
Köszi!
Van egy Symbian Devices nevű TC beépülő is, de az nem működik.
Most már csak a vice-versa kellene: a NAS-t hálózati meghajtóként a telefonhoz csatlakoztatni.
De megoldás lehetne egy DLNA lejátszó is (symbianon!), mert a NASon megy a DLNA szerver. A telefonon is, csak nekem ott a lejátszó kellene.
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Volt már akksi ki-be, ovi áruházban is befejeztettem a letöltéseket.
Amúgy az alkalmazáslistában a Beállításokban sincsenek meg a programok. Bár pl ott egyetlen Angry Birds van, amire viszont sehol sincs ikon...
Pitsburg
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Pitsburg »

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani hogy mitől van az hogy mióta szoftvert frissítettem(Anna-ra) azóta az istenért nem tudok belépni az OVI áruházba a telefonról.
Azt írja ki hogy "Kapcs.sikertel. -kapcs.nem érhető el". Valaki pls. help!
Fabio eM.
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Segítenétek röviden légyszi?
Ha hackelt Bellet szeretnék feltenni, melyik fájlokat töltsem le itt:
http://www.mediafire.com/?pxxz5q2pwbaq3 ?
És ugye ezt a leírást használjam a hackhez is:
http://www.smartphonepro.hu/node/171 ?

Ugye nem kell előszőr Bellet, majd csak aztán a Hackeltet feltenni?
Lehetőleg úgy szeretném, hogy megmaradjon a gari, szóval érdemes a hard reset után eltűnő verziót feltenni, vagy nem?

(Visszaolvastam vagy 100 oldalt, de annyi mindent olvastam, nem tudom melyik ami még esetleg régi információ, sok minden [ami egyáltalán megmaradt] összekavarodott bennem)
csili77
1. szint
1. szint
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: csili77 »

Szia!

Nekem Totdo ezeket tette fel innen szed le http://data.hu/get/4530481/RM-675.rar itt esetleg a z uda fájlt kell kicserélned.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”