sergio81 írta:A fordított rofs2-vel is marad angol a maps?Nekem még a 3.8 rofs2-vel van fent a szoft!Miden jól működik csak ez ez egy dolog hiányzik!
Köszi
A maps nem magyar a magyar nyelvi file-okat bele kell főzni!
A nem működő widgeteket (pl.: Contacts) telepítsétek utólag! Azt hiszem a Smartnews.hu-ról le lehet tölteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára golan7 2012-01-04 szer. 20:24:26-kor.
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
sergio81 írta:A fordított rofs2-vel is marad angol a maps?Nekem még a 3.8 rofs2-vel van fent a szoft!Miden jól működik csak ez ez egy dolog hiányzik!
Köszi
A nem működő widgeteket (pl.: Contacts) telepítsétek utólag! Az thiszem a Smartnews.hu-ról le lehet tölteni!
Nálam valamiért a contacts widgetet nem engedi újratelepíteni de pl a nagy naptárat simán újra tudtam tenni!
Mondjuk nem volt vele baj csak annyi hogy angol volt!
A nem működő widgeteket (pl.: Contacts) telepítsétek utólag! Az thiszem a Smartnews.hu-ról le lehet tölteni!
Nálam valamiért a contacts widgetet nem engedi újratelepíteni de pl a nagy naptárat simán újra tudtam tenni!
Mondjuk nem volt vele baj csak annyi hogy angol volt!
Szedd szét a sis-t és másold fel a c:\-re (pl.: filebrowser-rel)
De ha lesz időm, akkor a hétvégén felrakom az enyémet!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Köszi
Golan7! Van kedved a megoszásodba tenni a 3.9-es általad használt változtát?
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Köszi
A nem működő widgeteket (pl.: Contacts) telepítsétek utólag! Azt hiszem a Smartnews.hu-ról le lehet tölteni!
Golan7! Van kedved a megoszásodba tenni a 3.9-es általad használt változtát?
Előző hozzászólásomban írtam, ha lesz időm akkor legkorábban pénteken!
Golan7! köszönöm a tippet :-)
szétszedtem a contats widget.sis fájlt a siscontents-el és átmásolgattam filebrowserrel a c-re és működik így a hívás indítás a widgetről :-)))
These users thanked the author lasza0414 for the post:
lasza0414 írta:Golan7! köszönöm a tippet :-)
szétszedtem a contats widget.sis fájlt a siscontents-el és átmásolgattam filebrowserrel a c-re és működik így a hívás indítás a widgetről :-)))
Fel tudnád rakni valahova esetleg és belinkelni ide? És most a widgeted átlátszó, vagy nem?
Szerk.: türelmetlen voltam, úgyhogy megcsináltam, és működik.
Taylor hozzád szólna kérdésem, de örömmel veszem ha valaki más is tudna felvilágosítást adni!:P
Az új Bella-ba mikor lesz az Equalizer dolog javítva, vagy van-e valami megoldás rá??