karoka01 írta:Sziasztok!Nekem is lenne egy ilyesfajta problémám. Telepítettem 2.3.6-os Androidot,viszont én se sms-t nem tudok küldeni,se hívást kezdeményezni. Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszi a válaszokat!
imei-számod megvan?
karoka01 írta:Sziasztok!Nekem is lenne egy ilyesfajta problémám. Telepítettem 2.3.6-os Androidot,viszont én se sms-t nem tudok küldeni,se hívást kezdeményezni. Mit lehet ezzel kezdeni?
Köszi a válaszokat!
joco82 írta:Sziasztok!tudnátok ajánlani olyan forumot az xda-n kivül ahol jo romokat lehet letölteni?
mert sehol nem találok 1 normális fözöt romot ami jo lene:( mindegyiknek van hibája:(!
már kezdem sajnálni a blademet:(csak kár h nem lehet a vodánál kapni:(
csak azért kérdeztem mert a bladen a cm romok jok voltak és müködöt minden nem ugy mint ezen!erre meg nincs is anyi rom mint a bladere!Limahl írta:joco82 írta:Sziasztok!tudnátok ajánlani olyan forumot az xda-n kivül ahol jo romokat lehet letölteni?
mert sehol nem találok 1 normális fözöt romot ami jo lene:( mindegyiknek van hibája:(!
már kezdem sajnálni a blademet:(csak kár h nem lehet a vodánál kapni:(
tökéletes fözet nincs,,,valami hiba mindben van,,,,már probáltam annyit,hogy na gs-en,,,,mindnek van valami zizije.
Neked is eltűnt az IMEI szám? Hogy hoztad vissza?karoka01 írta:Igen,megvan,már meg is oldottam a problémát.
Kircsi28 írta:Sziasztok!
Feltettem a CM 7.2-t, eddig minden jó, de a Titanium Backup programmal ( CM 7.1 volt fent előtte) az alkalmazásaimat lementettem, majd telepítés után visszaállítottam. Az a baj, hogy a Google Maps az nekem fagyott folyamatosan, és mivel azt újra felülírtam a visszaállítással, most ugyan az a gondom vele.
Hogy tudom kicserélni egy másik verzióra csak a Google Maps-ot?
Köszi és BUÉK mindenkinek