Én csak egy kijelzőről tudok amin a Samsung dolgozik és jobb mint a SAMOLED Plus de azt nem valószínű hogy megkapja az SGSIII mert még nincs olyan állapotba.tomika085 írta:Ezt ma reggel olvastam facebook-on. Igazából ugyan az amit írsz,csak azért teszem mellé, hogy több helyen is írják már.moco írta:Samsung Galaxy S III jövőre?
Megbízható forrásra alapozza a Samfirmware legújabb információját, mely szerint a dél-koreai gyártó legújabb csúcsmodellje, a Samsung Galaxy III 2012-ben kerül piacra. A hírt az indiai Gaurav Hasabnis írta meg Twitteren, ő hasonlóan nagy név a mobilszakmában mint az orosz Eldar Murtazin. Elmondása szerint a GS III rendkívül nagy tudású mobil lesz jobb kijelzővel - állítólag a Samsung egy új típusú megjelenítőn dolgozik, amely jogos utódja lehet a Super AMOLED Plusnak -, magas órajelen ketyegő két- vagy négymagos processzorral, új generációs grafikai gyorsítóval és jobb akkumulátor üzemidővel. Az új anyagokat is megemlíteni Gaurav, és mivel prémium minőségről van szó, fém burkolatot várunk.
forrás: telefonguru
GALAXY S III
Ő volna az http://mobilarena.hu/hir/kvantum-pont_k ... msung.html
Szerintem "mindössze" SAMOLED HD Plust fog kapni tehát kb azt ami a Galaxy Nexusba van csak a PLuszosított változatát (Tehát ami a galaxy s2-be van csak ott meg nem HD a felbontás) Legalábbis nagyon ezt készítették elő mert a galaxy nexus meg a note is HD-sat kapott de egyíik sem pluszos tehát megmaradhat a következő csúcsmodellnek (ha idevesszük a note utódját is akkor csúcsmodelleknek). Igazából más semmi érdemlegeset nem említ a cikk az eddig is evidens volt hogy 2012-be jön, a 2 vagy 4 magos proci meg hogy nagyobb lesz az akksija. Amit viszont gyakorlatilag kizárnék az a fém szerintem nem fogjaa súly értéket beálldozni a samsung a fém végett mindig is szeretett dobálózni a vékonysággal meg könnyűséggel. Mindenesetre mostmár tulajdonképpen csak 2 hónapot kell várni a bejelentésig azt csak kibírjuk.