Sehogy, mindenhol le van írva, hogy a belle szoftver felrakásával a garancia ugrik, úgyanis C7-es telcsinél nincs mód bármely másik szoftvert visszaállitani!sst17 írta:Sziasztok!
A telefonon a Belle fut, ha vissza akarnám vinni valamilyen hiba miatt, hogy lehet megölni a szoftvert, hogy ne tudják mi volt rajta, és hogy ne vesszen el a garancia (ugye downgrade nincs)?
Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Persze ha te se tudod bekapcsolni a telot akkor 98% hogy ők se fogják tudni, ha meg felrakod februarban a hivatalost akkor újra van garancia.Todo írta:Sehogy, mindenhol le van írva, hogy a belle szoftver felrakásával a garancia ugrik, úgyanis C7-es telcsinél nincs mód bármely másik szoftvert visszaállitani!sst17 írta:Sziasztok!
A telefonon a Belle fut, ha vissza akarnám vinni valamilyen hiba miatt, hogy lehet megölni a szoftvert, hogy ne tudják mi volt rajta, és hogy ne vesszen el a garancia (ugye downgrade nincs)?

-
- Újonc
- Készüléktípus: C-7 N73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! Újat tettem fel 022.014 helyett a 025.007-et nem történt változás. Még mindíg vacakol néha hogy hálózat nem elérhető és ha hívnak néha foglaltat jelez.
Motoros üdvözlettel!
-
- 5. szint
Ezt még megprobálhatod: viewtopic.php?f=140&t=2493&start=4260#p310437farkaslacy írta:Sziasztok! Újat tettem fel 022.014 helyett a 025.007-et nem történt változás. Még mindíg vacakol néha hogy hálózat nem elérhető és ha hívnak néha foglaltat jelez.
Ha ez sem segít akkor szervíz
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
hy.nekem is mindig kiirta hogy hálozat nem elérhetö,azota ,amiota feltettem a google mapsot,ami folyamatosan becsekkel,és rögziti mikor merre járok,aháttérben fut. best taskmannal vettemészre,hogy hiába kapcsolom ki, az még aháttérbe fut,és folyamatosan kapcsolat nem elérhetö, amikor épp becsekkol, ellenöriz. kill el kilövöm, akkor minden rendben van. nem tudom, neked nem e fut valami ilyesmi a háttérbe,és ezért nem elérhetö a kapcsolat.farkaslacy írta:Sziasztok! Újat tettem fel 022.014 helyett a 025.007-et nem történt változás. Még mindíg vacakol néha hogy hálózat nem elérhető és ha hívnak néha foglaltat jelez.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Namost hogyis van ez?nokiae668 írta:Persze ha te se tudod bekapcsolni a telot akkor 98% hogy ők se fogják tudni
Ha ha nem lehet Belle után Annát tenni Phoenix Dead módban sem, akkor bekapcsolhatatlan telón is látják hogy Belle van; de ha ez nem igaz, akkor önmagának is fel tudja tenni az Annát Belle után... Szóval mi az igazság ?
Mindenesetre egy kalapácsal biztos bekapcsolhatatlanná lehet tenni..

-
- 5. szint
Ha a nokiaszervízben nem tudjk bekapcsolni a telcsit akkor ők vagy az eredeti skandináv szoftot teszik fel ( ami még csak az N8-ra látott napvilágot ) és utánna a legfrissebbet vagy "Boxal" keltik életre! Mindkét esetben a C meghajtó teljesen törlödik, tehát ebből adódóan nem tudják milyen szoft volt a telon!Doky586 írta:Namost hogyis van ez?nokiae668 írta:Persze ha te se tudod bekapcsolni a telot akkor 98% hogy ők se fogják tudni
Ha ha nem lehet Belle után Annát tenni Phoenix Dead módban sem, akkor bekapcsolhatatlan telón is látják hogy Belle van; de ha ez nem igaz, akkor önmagának is fel tudja tenni az Annát Belle után... Szóval mi az igazság ?
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Néhány hónapja írtam itt a fórumon, hogy a Telenor "Hipernet" fejlesztése alatt voltak ugyanilyen hibáim. Amikor elkészültek a Telenoros-Huaweies fickók, akkor megjavult a telefonom...farkaslacy írta:Sziasztok! Újat tettem fel 022.014 helyett a 025.007-et nem történt változás. Még mindíg vacakol néha hogy hálózat nem elérhető és ha hívnak néha foglaltat jelez.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Ezt a up-downgrade-t én sem értem:Todo írta:Ha a nokiaszervízben nem tudjk bekapcsolni a telcsit akkor ők vagy az eredeti skandináv szoftot teszik fel ( ami még csak az N8-ra látott napvilágot ) és utánna a legfrissebbet vagy "Boxal" keltik életre! Mindkét esetben a C meghajtó teljesen törlödik, tehát ebből adódóan nem tudják milyen szoft volt a telon!Doky586 írta:Namost hogyis van ez?nokiae668 írta:Persze ha te se tudod bekapcsolni a telot akkor 98% hogy ők se fogják tudni
1- ugyanezt mondták a N8 Anna-ról Belle-re frissítése után, aztán később kiderült, hogy simán lehet downgradelni.
2.- az eredeti állítás (Hogy NEM lehet...) akkor lenne igaz, ha a Belle szoftver a ROM olyan területére is írna adatot, amit az Anna használ, DE a Phoenix es ANNA Rom tartalom NEM írja. Ezt pedig nehezen tudom elképzelni! Ha ugyanis ez igaz lenne, akkor valaki feltalálta a fából-vaskarika készítését...

-
- 5. szint
Az N8-ra úgye kiszivárgott az eredeti alap skandináv szoft ( downgrade szoft ) ezért lehet az N8-nál bármilyen szoftot feltenni miután az alap szoftot feltették! Nem vagyok szakértője a dolognak, de feltételezem az alap szoft úgy van megírva, hogy minden körülmény között képes legyen felülírni bármit ami a készüléken van!papzi írta: Ezt a up-downgrade-t én sem értem:
1- ugyanezt mondták a N8 Anna-ról Belle-re frissítése után, aztán később kiderült, hogy simán lehet downgradelni.
2.- az eredeti állítás (Hogy NEM lehet...) akkor lenne igaz, ha a Belle szoftver a ROM olyan területére is írna adatot, amit az Anna használ, DE a Phoenix es ANNA Rom tartalom NEM írja. Ezt pedig nehezen tudom elképzelni! Ha ugyanis ez igaz lenne, akkor valaki feltalálta a fából-vaskarika készítését...
Olyanról viszont régebben már olvastam, hogy valaki megpróbálta az alapszoft nélkül visszafelé frissíteni a telcsit és ennek eredményeképpen a készülék teljesen használhatatlanná vált! Ha simán lehetne kisebb verziószámú szoftot feltenni akkor szerintem azt már mindenhol kibeszélték volna és alkalmaznák is!
Mindenesetre én például nem akarok kisérletezni ezzel a dologgal! Viszont ha te esetleg kipróbálnád akkor közzé tehetnéd az eredményt!