denon írta:Most akkor melyik UDA lesz javítva? Már teljesen elvesztem itt az információ áradatban.Taylor írta:Teszteltem. Ha rátelepíted jó lesz! Javítom az udát.
denon írta:Most akkor melyik UDA lesz javítva? Már teljesen elvesztem itt az információ áradatban.Taylor írta:Teszteltem. Ha rátelepíted jó lesz! Javítom az udát.
Na, minden kiderült, jó a Közösségi is most már, nem veszett össze más alkalmazásokkal, simán települt, nagy köszi, mostmár hibátlan a rom!Taylor
Szia melyik romba raktad az uda-t mert nálam még fennáll a hiba elég kiraknom az értesítés windgetet és körbelapozom a 4 képernyőt amit teleraktam és annyi, ha nincs kint az értesítés elmegy kb 5 órát és aztán fagynak ki.bazy írta:Na, minden kiderült, jó a Közösségi is most már, nem veszett össze más alkalmazásokkal, simán települt, nagy köszi, mostmár hibátlan a rom!Taylor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na, most már jó pihenést, hátha nem lesz már óhaj, sóhaj, bánat stb...![]()
![]()
![]()
Kellemes Ünnepeket!![]()
![]()
![]()
![]()
Fogtam a legelső verziót amit Taylor kiadott (a V2 full kipucoltat), majd ebből töröltem az udát, majd hozzátettem a legújabb tísztítatlan EN-HUN udát. Ezután flash (az ajánlott phoenix-el), és már minden okés is volt, egész délelőtt teszteltem, és nem fagyott le soha. Viszont a Közösségi az kuka volt rajta, most letöltöttem Taylor megosztásából, feltettem, és így most hibátlan a telóm. Nagyjából ennyi, most boldogság van!deka10
Köszi megpróbálom úgy, én egy másikba raktam bele de már nem emlékszem melyikbe de biztosan nem abba. Van egy pár a gépen.bazy írta:Fogtam a legelső verziót amit Taylor kiadott (a V2 full kipucoltat), majd ebből töröltem az udát, majd hozzátettem a legújabb tísztítatlan EN-HUN udát. Ezután flash (az ajánlott phoenix-el), és már minden okés is volt, egész délelőtt teszteltem, és nem fagyott le soha. Viszont a Közösségi az kuka volt rajta, most letöltöttem Taylor megosztásából, feltettem, és így most hibátlan a telóm. Nagyjából ennyi, most boldogság van!deka10![]()
deka10 írta:Köszi megpróbálom úgy, én egy másikba raktam bele de már nem emlékszem melyikbe de biztosan nem abba. Van egy pár a gépen.bazy írta:Fogtam a legelső verziót amit Taylor kiadott (a V2 full kipucoltat), majd ebből töröltem az udát, majd hozzátettem a legújabb tísztítatlan EN-HUN udát. Ezután flash (az ajánlott phoenix-el), és már minden okés is volt, egész délelőtt teszteltem, és nem fagyott le soha. Viszont a Közösségi az kuka volt rajta, most letöltöttem Taylor megosztásából, feltettem, és így most hibátlan a telóm. Nagyjából ennyi, most boldogság van!deka10![]()
Taylor írta:Akkor ne csodálkozz a hibákon!![]()
deka10 írta:bazy írta: