A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
laceee91
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Noki C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: laceee91 »

Sziasztok!

Olyan probléma állt elő a telefonomon (Nokia C7) ami előtt értetlenül állok. Már Anna előtt is csinált olyat a telefon, hogy egyszercsak kikapcsolt. Bekapcsoltam, majdnem felállt a rendszer majd ismét kikapcsolt. Aksi ki, be és utána bekapcsolt rendesen. Szoftverfrissítés megvolt, utána jött rá az Anna... Egy ideig semmi gond nem volt majd Annán is elkezdte... Véletlenszerűen egyszer egyszer csinálta. Most eljutottam odáig, hogy rátettem a Belle-t. Megint előjött a probléma DE mostmár, ha kiírja a telefon hogy bekapcsolom e az energiatakarékos módot, utána rögtön kikapcsol. Hiába teszem rá töltőre nem indul el, csak ha az aksit kiveszem.. De utána működik rendesen. Ha nemveszem ki és kikapcsolva töltöm utána is csak az aksi ki-betétel segít. Elképzelhető, hogy az energiaellátás vezérlőjével van vmi? Annyira nem értek hozzá.. Gari Belle miatt nincs. Szoftveresen orvosolható valahogy?

update: Mostmár egyre rendszeresebben (de rendszertelenül) kapcsol ki. Hol hívás közben, hol csak úgy... Ilyenkor bekapcsolom, majdnem feláll a rendszer kikapcsol. Most ma például kikapcsolt, de amíg nem tettem töltőre nem volt hajlandó működni. Kiveszem az aksit berakom újra, bekapcsolom megint kikapcsol. Akksi ma lett töltve. Rádugtam a töltőre, és nem kapcsol ki egy órája, ha beszélek, ha navigálok, ha wifizek...

Remélem érthetően írtam le. Jah igen, volt már szervízben a wifi miatt. Még egy érdekesség. Minden bekapcsolásnál kéri a biztonsági kódot.. mivel nem változtattam meg de nemfogad el semmit, így beírok egy számot majd kiírja hogy helytelen, DE feláll a rendszer, vagy néha kiírja hogy 5x lett rosszul beírva de elindul... Érdekes...

Előre is köszi a válaszokat.

Update2: Ha töltőn van akkor sosem kapcsol ki. A kezdetekben, amikor lemerült teljesen az aksi, rátettem töltőre bekapcsoltam és ugyanígy kikapcsolt. Vártam 5 percet körülbelül utána jó volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-12-20 kedd 15:38:49-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, erre legközelebb figyelj oda. Köszönöm.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

laceee91 írta:update2: Ha töltőn van akkor sosem kapcsol ki. A kezdetekben, amikor lemerült teljesen az aksi, rátettem töltőre bekapcsoltam és ugyanígy kikapcsolt. Vártam 5 percet körülbelül utána jó volt.
Érdemes lenne kipróbálni egy másik aksival!
These users thanked the author Todo for the post:
laceee91 (2011-12-11 vas. 21:28:39)
Rating: 2.63%
Mhalacka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Mhalacka »

Helló!
Nekem lenne 1 kis hibás Nokia N95 8 Gb om. A hibái!

A telefon 1 kis vizet kapott, ezért az hátulja világít.
A fenti gombokból 1-2 nem működik.
A hangszóró picit recseg.

Ezeken felül, a telefonon minden tökéletes működik. Hívást tud fogadni és hívni is lehet róla.
Kamerája is tökéletes, billentyűzetével is minden rendbe van. Csúszkája is abszolút rendben van.
Mennyi lenne a javítása? Valaki meg tudná esetleg csinálni? Ötlet?
Köszi!
tourn3y
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: tourn3y »

Hello
Van egy nokia c5-00 egyszer csak az egyik pillanatról a másikra leállt a teló, azóta nem kapcsol be csak rezzen egyet. külső hatások nem érték, se leejtés, se víz. mi lehet a problémája? mennyibe kerül megcsináltatni? vagy esetleg házilag is meglehet?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

tourn3y írta:Hello
Van egy nokia c5-00 egyszer csak az egyik pillanatról a másikra leállt a teló, azóta nem kapcsol be csak rezzen egyet. külső hatások nem érték, se leejtés, se víz. mi lehet a problémája? mennyibe kerül megcsináltatni? vagy esetleg házilag is meglehet?
Próbálkozz meg egy hard resettel, ha nem sikerül, marad a szerviz.
karpatia30
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

5800

Hozzászólás Szerző: karpatia30 »

Sziasztok!

Van egy 5800ám. Amire feltettem egy hackelt anna fw-t. A teló meg se rezzent.
Aztán elvittem szervízbe ott nem tudták megcsinálni (amit értettem az rpl volt).
Küzdöttem vele vagy két napot mire életre bírta, de most kb 2 percenként újra indul.
Amit észrevettem hogy az IMEI megváltozott a végén egy ?.
Meg tudja valaki szerelni? Persze nem ingyen!
Előre is köszönöm!
Üdv!
VBalazs137
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: VBalazs137 »

Sziasztok!

Egy halott N85-öst szeretnék feléleszteni, de JAF a következőt írja ki:
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: (null)
APESW: (null)
VariantSW: (null)
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

Van valakinek ötlete, hogy mit lehet tenni ilyenkor?
putyin88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: putyin88 »

Sziasztok egy E51 tulajdonosa vagyok... a Gáz a következő...mikor akarom tölteni ez jelenik meg kepernyön'Not Charging' ezen kivűl nincs térerő probáltam már GSM en is dual modon is nem müködött :( softot is frissitettem phoenixel "Deadphone usb flashing" is volt de semmi ...
Help....
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

Hello!

Volt egy szerintem alaplaphibás e52-m, ami azt csinálja, hogy ha képernyővédőre kellene váltson, akkor ki is kapcsol.
Most van egy másik e52-m is, ami meg be sem kapcsol. abszolút nem. nem is rezeg, ha gépre kötöm meg se villan, a gép se ismeri fel.

A cél az lenne, hogy legyen egy darab működő e52-m. Tudnátok segíteni?
dudiehun
Újonc
Újonc
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: dudiehun »

sziasztok

hozzám került egy n97, a 2. képen látszik, hogy valami törés lehet a kijelzőbe, egy kijelzőcsere megoldaná a problémát?

Kép
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”