nylacika írta:Kicsit húzós volt a napom és már belezavarodtam a keresésbe! melyik volt a legutolsó stabil rom kk5 előtt? Segítsetek plíz! És egy linket is nagyon megköszönnék!
A KK2 az hivatalos de arról nem tudok nyilatkozni nem próbáltam. Közvetlen elődje a KJ3 az viszont eszméletlen stabil imádom.
KK2
KJ3
Anakin76 írta:Igaz,már egyszer kérdeztem,de senki nem válaszolt!!Ez az "akkumulátor lekapcsolva"uzenet már kezd bosszantani!Felrakom tolteni és 1 perc mulva ez az uzenet jelenik meg, és nem is tolt a telo,és még azt sem lehet mondani,hogy melegszik,mert van amikor az utcárol behozva rakom tolteni!!!!!Miért lehet ez??
Tulajdonképpen 2 probléma lehet szoftveres vagy hardveres gond. Könnyen kiderülhet ha csinálsz egy hard resetet. Vagy tedd recovery módba a telefont és kérj egy formatálást vagy üsd be a *2767*3855# kódot a telefonba. Fontos ments előtte mindent mert a belső sd tartalmát is lesikálja. Ha ezután is csinálja akkor keresd elő a garanciapapírod mert hardveres a gond és add be egy samsung szervízbe.
fireman írta:Első tapasztalat: Hívásnál nem csíkot kell elhúzni, hanem köröket kell megérinteni. Szerintem jobban néz ki.
Erről kaphatnánk egy képernyőmentést
Amúgy lehet hogy ezt a ROM-ot még szidják (magunk közt eszméletlen hamar is jött mert ez már decemberi) de lesz ugye még KL-es talán 2 vagy esetleg 3 és abba tutira többminden javítva lesz. Azon se lepődnék meg különösebben ha még ezen a héten kiszivárogna de jövőhéten tutira kifog. Aztán 1 hónap múlva a KM talán már ICS alapú lesz...