Miért mi a bajod vele?harren írta:Sziasztok! QT-vel másnak is baja van, vagy csak nekem?
Nokia N97 mini
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97 mini
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini CB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Ilyen már nekem is volt... Végigpróbáltam mindent, de ezen sajnos csak a hard reset segít.lordwolf88 írta:nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Utána pedig ezt a pakkot kell feltenni és minden működik rendesen.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Been thanked: 0
Eltűnt térképek
Sziasztok!
A telefon kikapcsolása és aksi kivétele után eltűntek a maps-ben telepített tértképek, hangok.
(Legújabb FarkasLaci féle fw.)
A telefon kikapcsolása és aksi kivétele után eltűntek a maps-ben telepített tértképek, hangok.
(Legújabb FarkasLaci féle fw.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini CB
- Been thanked: 1 time
Nekem még ezzel sem megy. Konkrétan a phoneHUD nevű progit próbálnám ki, de még mindig semmi. pedig most tettem fel a legutolsó ROM-odat, Hard Resetet is csináltam. mikor jön az újabb ROM? abban már gyárilag benne lesz a QT meg a magyar SWYPE?farkas-laci írta:Ilyen már nekem is volt... Végigpróbáltam mindent, de ezen sajnos csak a hard reset segít.lordwolf88 írta:nekem is gondom van a qt-vel. nem tudom telepíteni, frissítési hibát ír ki és nem is mennek a qt-s progik/játékok.
Utána pedig ezt a pakkot kell feltenni és minden működik rendesen.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 Clacssic
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!
Frissíteni akarom a telefonom szoftverét, de magán a telefonon keresztül nem sikerül, mert kiírja, hogy "minden alkalmazás frissítve van" , ha gépről akarom akkor meg ugyanez, hogy a legfrisseb verzió telepítve van stb. pedig a telefonon a v 12.0.110 van. Mindenkinél ez a helyzet vagy csak nálam? (Tudom van más megoldás is phoenix-el, de egyelőre ez egyszerűbbnek tűnik)
Frissíteni akarom a telefonom szoftverét, de magán a telefonon keresztül nem sikerül, mert kiírja, hogy "minden alkalmazás frissítve van" , ha gépről akarom akkor meg ugyanez, hogy a legfrisseb verzió telepítve van stb. pedig a telefonon a v 12.0.110 van. Mindenkinél ez a helyzet vagy csak nálam? (Tudom van más megoldás is phoenix-el, de egyelőre ez egyszerűbbnek tűnik)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 Clacssic
- Has thanked: 3 times
Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is 

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Valószinüleg a te productodra még nem jelent meg az újabb szoft! Mivel a készülék és a suite is a productod alapján keresi a frissítéseket igy nálad ezért írja, hogy a legfrissebb van telepítve!kazie írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Mellékhatása az, hogy mindent töröl a telefonról.kazie írta:Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is
Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után bekavarhat
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Hard reset elött biztonsági mentést kell csinálni, mert ez a müvelet mindent töröl és a rom-ból újratelepíti a rendszert!kazie írta:Másik kérdésem lenne, hogy a Hard Reset pontosan mit tesz a telefonnal, a GY.I.K. -ben csak az van benne, hogy hogyan kell de az nincs hogy pontosan mit tesz. Azért kellene, mert a telefonon (C: -n)csak 130MB a szabad hely, ami elég kevés, és képtelen vagyok megnyitni pl: a Beállítások/Alkalmaz. kezelő/Telepített alkalmazásokat (véleményem szerint a kevés memória miatt.) És semmilyen módon nem tudok helyet felszabadítani a C:n, ezért gondolom hogy a hard reset majd segít, csak kíváncsi vagyok a mellékhatásaira is