Samsung Galaxy Ace S5830
-
- Újonc
- Készüléktípus: N78
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Sziasztok,
Esetleg tud valaki belinkelni, hivatalos 2.3.5 -ös független KIES ROMOT ami magyar CSC (nem holland, nem Lengyel) tehát ide is szánták, és utána a KIES is felismeri a telót rendesen és később tudja is majd frissíteni? (eladnám, gyári ROM-mal akarom majd). (Esetleg, ha valakit érdekel: Telenoros, féléves, végig fóliával, gari papírokkal 40+posta )
Esetleg tud valaki belinkelni, hivatalos 2.3.5 -ös független KIES ROMOT ami magyar CSC (nem holland, nem Lengyel) tehát ide is szánták, és utána a KIES is felismeri a telót rendesen és később tudja is majd frissíteni? (eladnám, gyári ROM-mal akarom majd). (Esetleg, ha valakit érdekel: Telenoros, féléves, végig fóliával, gari papírokkal 40+posta )
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Tedd be a hirdetést ide is, többen látják majd...iolesz írta:Sziasztok,
viewforum.php?f=71

- Rating: 2.63%
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!iolesz írta:Sziasztok,
Független magyar kies rom Ace-ra jelenleg csak 2.3.3-as létezik. Egyébként, ha a teló Telenoros és független romot teszel rá a kies szerintem nem fogja engedni frissíteni csak ha Telenoros rom van rajta. Telenoros is csak 2.3.3 jelenleg.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- janez
- 2. szint
- Készüléktípus: Jiayu G3
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 13 times
Sziasztok!
Kiprobaltam h mukodik e az egyik biztonsagi mentesem, de nem indult el, hurokba kerult. Viszont az alap rendszer sem allt vissza, mindent megprobaltam amire a CWM kepes, vegul mar nincs bootloop, de a samsung feliratnal nem megy tovabb. Szoval nem er semmit a mentees, ha a /system-be beleteszunk dolgokat. Kivenni lehet, persze csak olyat ami nem befolyasolja a rendszer mukodeset. Ez a Pulse-nal is igy volt.
Le akartam mobilnettel tolteni a telenoros 2.3.3-t, de olyan gyatra a terero feleenk, h 70 meganaal megallt a letoltes.
Esetleg valaki tudna nekem abban segiiteni h egy cd-re vagy a pendrive-omra felirja nekem a szukseges dolgokat? A 2.3.3-at, esetleg a holland 2.3.5-ot is. Az odin mar megvan, majd vbox-ban futtatom az xp-t.
Gondoltam netkaveezoora is Pesten, de nem biztos h mindenhol engedik h pendrive-ot dugjak a gepbe.
Ha valaki tud segiteni, irjon privit es cserelunk szamot. Nekem Pesten vagy a Budapest-Eger vasutvonalon, barhol jo. Holnap mindenkepp megyek Pestre delelott.
Elore is koszonom az esetleges segitseget.
Kiprobaltam h mukodik e az egyik biztonsagi mentesem, de nem indult el, hurokba kerult. Viszont az alap rendszer sem allt vissza, mindent megprobaltam amire a CWM kepes, vegul mar nincs bootloop, de a samsung feliratnal nem megy tovabb. Szoval nem er semmit a mentees, ha a /system-be beleteszunk dolgokat. Kivenni lehet, persze csak olyat ami nem befolyasolja a rendszer mukodeset. Ez a Pulse-nal is igy volt.
Le akartam mobilnettel tolteni a telenoros 2.3.3-t, de olyan gyatra a terero feleenk, h 70 meganaal megallt a letoltes.
Esetleg valaki tudna nekem abban segiiteni h egy cd-re vagy a pendrive-omra felirja nekem a szukseges dolgokat? A 2.3.3-at, esetleg a holland 2.3.5-ot is. Az odin mar megvan, majd vbox-ban futtatom az xp-t.
Gondoltam netkaveezoora is Pesten, de nem biztos h mindenhol engedik h pendrive-ot dugjak a gepbe.
Ha valaki tud segiteni, irjon privit es cserelunk szamot. Nekem Pesten vagy a Budapest-Eger vasutvonalon, barhol jo. Holnap mindenkepp megyek Pestre delelott.
Elore is koszonom az esetleges segitseget.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Helló! Valaki tudna nagyon gyorsan segíteni? A szitu:
Telefon rootolva, eddig semmi gond ment minden
Utána törölgettem egykét felesleges appot a romból pl: gmail, samsung apps
És próbáltam factory resetelni 3x is de semmi eredmény!
A gondom az hogy videót, mp3mat nem játsza a teló, és kamerázni se tudok mert kiirja hogy camcorder.callback,.error
Ez miért van? amúgy a többi funkció megy. Nagyon nem akarom újra húzni a romot csak úgy visszaállítani mintha most hoztam volna a boltból, a factory full reset erre nem volt jó és wipe-oltam én már mindent ami lehetettet de semmi:S Valaki tudna segíteni? szervízbe meg nem akarom vinni mert rájönnek hogy root és akkor lesz*rnak! Próbáltam unrootolni de az sem jó. Nem tudom mi tette a telót ilyenné pedig vigyáztam meg megy is a teló de ez a videós malőr azért sok!
A gondom az hogy videót, mp3mat nem játsza a teló, és kamerázni se tudok mert kiirja hogy camcorder.callback,.error
Ez miért van? amúgy a többi funkció megy. Nagyon nem akarom újra húzni a romot csak úgy visszaállítani mintha most hoztam volna a boltból, a factory full reset erre nem volt jó és wipe-oltam én már mindent ami lehetettet de semmi:S Valaki tudna segíteni? szervízbe meg nem akarom vinni mert rájönnek hogy root és akkor lesz*rnak! Próbáltam unrootolni de az sem jó. Nem tudom mi tette a telót ilyenné pedig vigyáztam meg megy is a teló de ez a videós malőr azért sok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: galaxi ace
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Valaki esetleg megtudná mondani,hogy kerülhetnek át a számok a sim kártyáról a telóra...+ az sd kártyáról az új csengőhangokat,átkell másolni a tel.memóriára?!,mert nem tudok a csengőhang kiválasztásakor eljutni az sd kártyán levő anyaghoz!!! köszi aki segít..
Valaki esetleg megtudná mondani,hogy kerülhetnek át a számok a sim kártyáról a telóra...+ az sd kártyáról az új csengőhangokat,átkell másolni a tel.memóriára?!,mert nem tudok a csengőhang kiválasztásakor eljutni az sd kártyán levő anyaghoz!!! köszi aki segít..
- janez
- 2. szint
Hali!geepee írta:Sziasztok!
Csak egy kicsit kell keresgélned a beállításokban és megtalálod a megoldást az első kérdésedre. Fejből most nem tudom leírni neked a menüpontokat. Talán névjegyek-menü-névjegyek kezelése.
Az sd karidon kell lennie egy media nevű mappának, (ha nincs hozd létre, úgy ahogy a /system/media/audio-ban is vannak) abban találhatók asszem ringtones, notifications, alarms néven könyvtárak amikbe értelemszerűen belemásolod a csengő- értesítés- és ébresztőhangjaidat. Attól kezdve már megjelennek a hangbeállításokban. Ha nem, akkor majd egy restart után. Egyébként már le lett írva mindkét kérdésedre a válasz. Én végig olvastam a topikot. Javaslom neked is. Érdemes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára janez 2011-12-01 csüt. 23:19:37-kor.
- janez
- 2. szint
Pedig nagy valószínűséggel újra kell húzni. Én is ilyen cipőben járok, de nincs garim. Óvatosabban legközelebb a birizgálással!Trabeci írta:Helló! Valaki tudna nagyon gyorsan segíteni? A szitu:

-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Háát, annyit tudsz tenni, hogy Odinban egy ONE PACKAGE-es romot ráteszel... Ez egyfájlos (az újabbak, 2.3 már javarészt ilyenek - a stock romok pl a samfirmware/sammobile-ról)! Tehát, az odinban egy fájlt kell betallózni. (a régebbi romok, mind 4 fájlosak, amit az Odin különböző részébe kell betallózni és az le is gyalulja a telefont üresre, én úgy tapasztaltam) Az megtartja a beállításokat és a programokat, de rootolni újra kell. Ami hiányzik neki azt bemásolja az új romból, ami meg ott van és rendszer fájl, azt meg felülírja... Azért nem működik a full fact reset, mert a hibás rendszer fájlt az nem állítja vissza... Ha újrapakolod, akkor legközelebb óvatosan törölgetésekkel, mert tapasztalod, hogy mi lehet az eredménye!Trabeci írta:Helló! Valaki tudna nagyon gyorsan segíteni? A szitu: