Nokia N900

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
pea
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e90
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N900

Hozzászólás Szerző: pea »

Egy kis kiegészítés,

Újra raktam a rendszert,teljesen szűz és még mindig nem megy gyári linketet sem nyitja meg ,néhány oldalt megy csak úgy ha elé írom a www-t!! fogalmam sincs mi van!!
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

Sziasztok!

Utángyártott hátlapot vettem a telóra, de a kamera eltoló retesz elhúzására nem reagál a telefon, vagyis nem jön elő az előkép.
Kérdésem: Valaki tudná nekem képpel illusztrálni, hogy hol van a hátlapon az a dolog, ami felelős a kamera bekapcsolásáért?

Másik kérdésem, hogy az a dolog hol van a hátlapon, ami felelős azért hogy a memokártya működjön a tellában?

Köszönöm a válaszokat előre is!
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
Barniby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N900 5800Hack3D
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Barniby »

A gyári kamera-reteszen van egy fekete-fehér téglalap.A kamera modul mellet van egy szenzor ami azt nézi h a fekete vagy a fehér rész van-e előtte. Ha fehér akkor aktív a kamera. Ez a rész lehet h hiányzik a te hátlapodról.Esetleg pótold fehér körömlakkal. :otlet:
http://kepfeltoltes.hu/view/111127/2011 ... es.hu_.jpg
A memkártyához tudtommal nem kell a hátlap. Nem befolyásol semmit. Nekem hátlap nélkül is látja a kártyát.

Miért van h a legutóbbi CSSU frissítés után ilyen szarul fotóz a kamera? (Csíkos lesz mint a képen)
pea
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e90

Hozzászólás Szerző: pea »

Hello Barniby,

Látom te is feltetted a cssu-t ,kellene kis segítség
Felraktam leírás alapján,szépen fel is ment de nem forgatja el a menüt ,semmit se :(
A kamerában sem működnek a gyorsgombok..
Hogyan lehet működésre bírni?
még annyi hogy a stabil verziót raktam fel
vohanyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N.900
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vohanyi »

Barniby írta:A gyári kamera-reteszen van egy fekete-fehér téglalap.A kamera modul mellet van egy szenzor ami azt nézi h a fekete vagy a fehér rész van-e előtte. Ha fehér akkor aktív a kamera. Ez a rész lehet h hiányzik a te hátlapodról.Esetleg pótold fehér körömlakkal. :otlet:
http://kepfeltoltes.hu/view/111127/2011 ... es.hu_.jpg
A memkártyához tudtommal nem kell a hátlap. Nem befolyásol semmit. Nekem hátlap nélkül is látja a kártyát.

Miért van h a legutóbbi CSSU frissítés után ilyen szarul fotóz a kamera? (Csíkos lesz mint a képen)
Hali!
Nálam a kamerával semmi gond - viszont az aksi a frissités után sokkal tovább bírja :D
joceyka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n900
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: joceyka »

Úgyúgy, jelentős a javulás. Ilyenkor már töltőre szoktam tenni, most meg 68%-on állok. Nem mondom, hogy régebben már tökig le volt merülve, de jócskán 50% alatt volt fél nap után.
Barniby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N900 5800Hack3D
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Barniby »

pea írta:Hello Barniby,

Látom te is feltetted a cssu-t ,kellene kis segítség
Felraktam leírás alapján,szépen fel is ment de nem forgatja el a menüt ,semmit se :(
A kamerában sem működnek a gyorsgombok..
Hogyan lehet működésre bírni?
még annyi hogy a stabil verziót raktam fel
Lehet h valami bezavar neki. Én teljesen "szűz" telcsire tettem fel.
Egyéni véleményem, h fontos h az alap dolgokat milyen sorrendben teszi fel az ember.
Reflash-CSSU-Powerkernel-Catorise nálam ez az első 3.
Mondjuk a kamerám azóta betegeskedik.Néha rosszul kódolja a képet és egy csík marad benne.
Nemtom mi lehet a baja, de a Reflash biztos megoldja :deal:
metalex
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900

Hozzászólás Szerző: metalex »

Sziasztok !
Csak annyit, hogy köszi a sok jó programot és minden segítséget, amit itt fel lehet lelni !
És szeretném kérdezni, van-e olyan program amivel a telefonkönyv menüben egy már megnyitott névjegyben a telefonszámok nagyobbak legyenek.
Próbáltam a keresőt, de mivel összetett a kérdés nem dobott ki semmit.
Az egész fórumot meg nem olvastam még teljesen végig.
És még egy, be lehet-e állítani azt, hogy mondjuk a telefon csak a kártyán lévő telefonszámokat mutassa, ne az összes mentett névjegyet ?
steyer
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51

Hozzászólás Szerző: steyer »

Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék a szakikhoz, hogy szalagkábel csere után töltés közben kéken villog a led sárga helyett és a töltés végén is kék marad zöld helyett.
Illetve ha engem hívnak akkor a mikrofonom és a hangszóróm sem működik, ha kihangosítom akkor a hangszóró működik de a mikrofon továbbra sem és ilyenkor random kifagy a telefon!
Ha én hívok akkor minden jó addig amíg nem fogadok hívást.Videó és hangfelvétel kifogástalanul működik!
Reflash már volt Vanilla is a helyzet sajnos semmit nem változik :sad: :sad: :sad:
Számomra X-akta az eset nagyon örülnék valami ötletnek vagy megbízható szervizesnek!
Esetleg eladom alkatrésznek értelmes ajánlatért mert már a falnak megyek az idegtől!
Szeretném ha működne ugyanis szerintem még mindíg nincs a piacon olyan tella ami a nyomába érhetne :hmm2:
redwings
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: redwings »

Sziasztok.

Lenne egy kis problémám és a segítségeteket szeretném kérni.
Felraktam a hd_18_07_2011.deb fájlt..
Forgatja.. Klassz.. :)
Viszont az ikonok és widgetek állítási lehetősége a nullára redukálodott :(
Ha portrait módba fordul, egymásra pakolja az ikonokat stb.-t többnyire a képernyő tetejére, és annyi..
Inaktív mindkét pozicióban az asztal beállítása (előjön a fogaskerék csak nem reagál) vagyis most egyik módban sem lehet, hozzáadni semmit, sem elvenni semmit, sem a helyzetét pozicionálni..
Eltávolítani sem hagyja magát, mert a parancs kiadása után jelszót kér.. :(
Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne életet lehelni az asztalba..?

Thx
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”