Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
tasco
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy ace
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: tasco »

Köszönöm a múltkori válaszokat. Bevittem a telefonszervizbe de sokat nem értem el vele.

Tehát lenne egy Galaxy Ace kirútolva,2.5 androidos szoftverrel és egy egy nem működő usb-vel. Garancia még vagy 10 hónap. Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti android verziót(KELL e egyáltalán???) illetve vissza rútolni a telefont. (Kell e egyáltalán a hivatalos szerviz előtt)A telefon tökéletesen működik csak az a fránya usb halt meg.

Elvileg gombsorral vissza lehet a telefont alap állapotba hozni. A régebbi android verzió telepíthető memória kártyáról?
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

tasco írta:Köszönöm a múltkori válaszokat. Bevittem a telefonszervizbe de sokat nem értem el vele.

Tehát lenne egy Galaxy Ace kirútolva,2.5 androidos szoftverrel és egy egy nem működő usb-vel. Garancia még vagy 10 hónap. Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti android verziót(KELL e egyáltalán???) illetve vissza rútolni a telefont. (Kell e egyáltalán a hivatalos szerviz előtt)A telefon tökéletesen működik csak az a fránya usb halt meg.

Elvileg gombsorral vissza lehet a telefont alap állapotba hozni. A régebbi android verzió telepíthető memória kártyáról?
A root meg ilyen mindenféle programok, beállítások elvesztése (rendszer lecsupaszítása) egy Recovery-s Wipe data/Reset-tel megoldható... Úgy tudom, hogy nem igazán lehet gyári romot sd-ről telepíteni...

Ha Samsung szervizbe viszed, elvileg, tehát elvileg nem kellene, hogy kekeckedjenek, hogy milyen android van rajta. A lényeg, hogy a garancia papír legyen rendesen kitöltve az által, akitől (bolt) vetted a telefont. Meg javasolt, hogy vidd a töltőt, mert lehet kérik, ha tovább kell küldeni! :) Saját tapasztalat, nem tudom máshol hogy csinálják!
r_crusoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 68 times
Been thanked: 7 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: r_crusoe »

Elárulnátok, kinek melyik ROM bizonyul a legmegbízhatóbbnak? Próbálkoztam már ezzel-azzal, de az Ace két-három naponta lefagy, többszöri újraindítást igényel. Rootolt a mobilom, s olyan ROM kéne, amiben 2.3.4 -esnél nem frissebb gmail van.

Megosztanátok velem a tapasztalatot, hogy kinek van olyan Ace-e, amelyik nem fagy?
zerge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S5830 CM 9
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: zerge »

Cm-7.1..atombiztos..nálam legalábbis..:)
r_crusoe
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

zerge írta:Cm-7.1..atombiztos..nálam legalábbis..:)
A GYIK-on található CyanogenMod 7.1. KANG / Cyano Ace-ről írsz?
Sohasem fagy?
- Minden cucc fut rajta, ami a gyári 2.3.4-en? Full Screen Caller ID, Go Launcher, stb?
- Egyszer felraktam, de volt rajta egy sor cucc, ami nekem nem kell, csak a helyet fogták, eltávolítani nem tudtam őket, úgyhogy töröltem a Cm 7.1-et... Mivel törlöd, ami nem kell?
- Megnéznéd, hogy hányas gmail van benne? Nekem 2.3.4 -es gmail-lel kéne, mert verziót visszalépni sehogy sem tudok.

Bocs a sok kérdést és köszi!
ata78
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5
Has thanked: 12 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: ata78 »

r_crusoe írta:Elárulnátok, kinek melyik ROM bizonyul a legmegbízhatóbbnak? Próbálkoztam már ezzel-azzal, de az Ace két-három naponta lefagy, többszöri újraindítást igényel. Rootolt a mobilom, s olyan ROM kéne, amiben 2.3.4 -esnél nem frissebb gmail van.

Megosztanátok velem a tapasztalatot, hogy kinek van olyan Ace-e, amelyik nem fagy?
Mint már írtam a 2.3.4 nekem is fagyott! Volt olyan hogy naponta! :crazy:
Amióta feltettem 2.3.5 -öt, azóta minden rendben van és nekem a gmail-lel sincs semmi bajom! Használom,megy,jönnek-mennek a levelek! :yeah:
Neked mi a gondod a 2.3.5 -ös gmail-lel? :hmm2:
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

Elvileg az értesítéses dolgok, pl a Go Notifications nem megy a 2.3.5-ös gMail-lel. Amúgy én is a tegnapi nap folyamán raktam fel a DDKQ6-os ROM-ot. Semmi gond sincs vele az égvilágon. Kifejezetten jól kezeli az akksit, nem fagy, nem indul újra, néha kicsit belassul, amikor sok fájl között görgetek, de semmi egyéb.
feri2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6710 navigator
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feri2 »

Akkor sem találom a megoldást ha még újabb 24 órát guglizok, de miért nem támogatja a telefonom a kies rendszerén keresztüli szoftverfrissítést? :-( Ezt írja ki csatlakozás után, szóval a telefont felismeri és bármi mást csinálhatok vele. Hétfőn vettem a T-nél és a gari miatt nem nyúlok hozzá a kiesen kívül. Érdekes, hogy a lányom Minijét meg frissítette :confused2:
r_crusoe
1. szint
1. szint
Kapcsolat:

Szia ata78,

az a gondom vele, hogy nagyon szeretem a Go Launcher-ben, hogy kijelzi, hány nem fogadott gmail-em (SMS-em, hívásom) volt, amióta nem néztem a mobilomra, de a Google utolsó, 2.3.5-ös verzióját sem a Go Launcher, sem a különféle notification app-ok nem tudják követni. Utálom, hogy nem működik az egyik kedvenc szolgáltatásom, ámde a Google a "fejlesztésében" :cry2: nem adott semmit helyette...
Hát ez tart vissza a 2.3.5-ös ROM-tól.

A Cyanogen vajon 2.3.4-es alapon megy?
ata78 írta:
r_crusoe írta:Elárulnátok, kinek melyik ROM bizonyul a legmegbízhatóbbnak? Próbálkoztam már ezzel-azzal, de az Ace két-három naponta lefagy, többszöri újraindítást igényel. Rootolt a mobilom, s olyan ROM kéne, amiben 2.3.4 -esnél nem frissebb gmail van.

Mint már írtam a 2.3.4 nekem is fagyott! Volt olyan hogy naponta! :crazy:
Amióta feltettem 2.3.5 -öt, azóta minden rendben van és nekem a gmail-lel sincs semmi bajom! Használom,megy,jönnek-mennek a levelek! :yeah:
Neked mi a gondod a 2.3.5 -ös gmail-lel? :hmm2:
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

feri2 írta:Akkor sem találom a megoldást ha még újabb 24 órát guglizok, de miért nem támogatja a telefonom a kies rendszerén keresztüli szoftverfrissítést? :-( Ezt írja ki csatlakozás után, szóval a telefont felismeri és bármi mást csinálhatok vele. Hétfőn vettem a T-nél és a gari miatt nem nyúlok hozzá a kiesen kívül. Érdekes, hogy a lányom Minijét meg frissítette :confused2:
Próbáltad, hogy frissíted a KIES-t a SUGÓ-ból? Vagy manuálisan leszedni az új KIES-t?

Amúgy milyen rendszer fut alatta? Ha jól tévedek, akkor 2.2 alatt (ha az van neked), talán van olyan valahol a beállításokban, hogy milyen módon csatlakozzon az USB... De nem vagyok biztos abban, hogy ott van ez még... Van Kies mód, Háttértár, meg mi... valami ilyesmi. Ha már 2.3 van rajta neked, akkor nincs ötletem... Nem használok Kiest én sem.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”