pelyhe67 írta:sziasztok.Az lenne a kérésem hogy Todo,Taylor és azok akik már használjátok a Belle-t esetleg bővebben vmi infót kaphatnánk-e (mi akik még csak az Anna-nál járunk)arról hogy mennyire vagytok megelégedve ezzel az új frissítéssel.Mennyivel jobb mennyivel tökéletesebb mint az Anna.Csak azért mert már hetek óta annyira vártuk(várjuk)és nagyobb reménységünk volt a Bellében mint az elődjében most viszont akik már használjátok szűk infót adtok.Vagy nem vált be igazán ez sem??Vár(juk)om válaszotokat köszönettel és üdvözlettel.

Mivel csütörtökön este tettem fel,így túl sokat még nem használtam! Szerintem jobban van optimalizálva mint az anna! Gyorsabb is egy kicsit és például a főképernyőket is gyorsaban tölti be bekapcsolásnál! Nincsenek fagyások és spontán újraindulások ( bár nálam ezek annán sem voltak)! A főképernyőket sokkal jobban személyre lehet szabni mint annán és természetesen mostmár alapból akár 6 is lehet!
A navigáció rendesen müködik,a poziciónálás gyors (beépitett és kiegészitett GPS használatával)! Az email tökéletesen müködik Wifi-vel és szolgáltatói nettel egyaránt! Az áruház alkalmazás a frissítés felajánlásával indul (3.18.036) majd kifogástalanul müködik szintén wifi-vel és a szolgáltatói nettel egyaránt!
A gyári böngésző és az opera mini is kifogástalanul müködnek! Sajnos például az AC3 támogatás továbbra is hiányzik!
Úgyhogy szerintem jobb mint az anna és én meg vagyok vele elégedve!