A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

ares77 írta:Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy Nokia N97 mini telefonom.Használtan vettem kipróbáltam jól működött.Csináltam egy hard resetett,hogy szűz legyen a teló.Kipróbáltam szépen működöt.Kezdett lemerülni és felraktam tölteni kb.egy percet töltőt kiírta hogy, energiatakarékossági célból húzzam ki a töltőt és utána semmi.Kikapcsoltam a telót kivettem az akksit visszaraktam felraktam tölteni semmi nem jött elő.Megpróbáltam bekapcsolni semmi.Kivettem a memóriakártyát hátha az lenne a baj de semmi még a töltő fénye se világit. Várom a válaszotokat. Mindenkinek előre is köszönöm.
Másik akksival próbáltad?

Ha VALÓBAN csak és csak ennyi történt, mint ahogy leírtad, akkor SEMMI MÁS baja nem lehet, mint az akkumulátor.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
ares77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ares77 »

Nem próbáltam mert nincs ilyen akksim itthon.Annyi lenne csak a baja?
Macika
6. szint
6. szint

ares77 írta:Nem próbáltam mert nincs ilyen akksim itthon.Annyi lenne csak a baja?
Nem biztos, hogy csak annyi, de legelőször azt kell kizárni.
Ha pesti lennél, és elhoznád, ki tudnánk próbálni. Így sajnos más megoldást kell keress. De ezen a nyomon indulj el!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
ares77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: ares77 »

Köszönöm a segítséged.
babeltornya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: babeltornya »

sziasztok
Move by tmobil telomat tettem szerintem tönkre... Haver mondta hogy kene a romja, szedjem le. De valamit elszurtam. Xda forumon olvastam h recorvery menegerbe az alcatel ot 990képfájlát rakjam bele(vagy mit). Majd rebot. Ujraindulás után tapintást ha érzékel néha akkor is rossz helyen. Gyári állapotba vissza nem segitett. Garancia ilyenre nem él(gondolom) es semmi hasznosat nem latok erröl. Köszi...
Macika
6. szint
6. szint

babeltornya írta:sziasztok
Move by tmobil telomat tettem szerintem tönkre... Haver mondta hogy kene a romja, szedjem le. De valamit elszurtam. Xda forumon olvastam h recorvery menegerbe az alcatel ot 990képfájlát rakjam bele(vagy mit). Majd rebot. Ujraindulás után tapintást ha érzékel néha akkor is rossz helyen. Gyári állapotba vissza nem segitett. Garancia ilyenre nem él(gondolom) es semmi hasznosat nem latok erröl. Köszi...
Kiolvasáshoz előbb beleflashelni valamit? Hááát...
Nagy könnyelműség volt mentés nélkül nekiesni...

Főleg, hogy a Move by T-mobile az az OT-908-as, és nem a 990-es (személyre szabott 990-est a Telenor forgalmaz legalja androidos készülékként). Egyetlen megoldásod lehet (és szerintem a havernak is ezért kellett volna), ha tudsz szerezni eredeti T-mobile HU-s OT-908-as IMG-t.
Én nem tudok ilyenről, de lennie kell valahol.
Sir Winston Churchill
babeltornya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: babeltornya »

Ha megvan az img mit tegyek? hogy tudom frakni a telore.mert most a kepernyom nem dolgozik sehogyse.. Csak tmobil hu kepfajl jo? koszi
timothy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e71
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: timothy »

Macika írta:
timothy írta:Sziasztok
Nos lenne egy problémám az E71 készülékkel.
Röviden kb 1 éve falhoz vágtam és a gomsor panel szalgkábelja elszakadt de ez a probláma megoldva8Nokia szerviz nem válallta) igy magamra voltam utalva neten találtam is megrendeltem öszepakoltam és müködik de nem tökéletes
ledek világitanak,az iránygombnál is villog ahogy kel,de a gombok csak ugy müködnek hogy egyszerre több gomb lenyomása és akkor csinál mindent csak azt nem amit kéne.
ha erre a problémára volna valami megoldás ami estleg segithet azt megköszöném
Szerintem tanulj meg uralkodni az érzelmeiden. :)

Valószínűleg valami occó utángyártottat raktál bele, azért nem 100%-os. A másik lehetőség, hogy talán valami más is sérült, esetleg az billentyűzet-vezérlő IC is sérült.
Igen már megtanultam urolkodni az érzelmeimen
Ha az IC-je sérült az kb menyibe csinálja a nokia márkaszerviz vagy esetleg egy szoftverfrissités segitene ezen,vagy tegyem el papirnehezéknek.

Köszi a válaszokat elöre is
Macika
6. szint
6. szint

timothy írta:
Macika írta:
timothy írta:Sziasztok
Nos lenne egy problémám az E71 készülékkel.
Röviden kb 1 éve falhoz vágtam és a gomsor panel szalgkábelja elszakadt de ez a probláma megoldva8Nokia szerviz nem válallta) igy magamra voltam utalva neten találtam is megrendeltem öszepakoltam és müködik de nem tökéletes
ledek világitanak,az iránygombnál is villog ahogy kel,de a gombok csak ugy müködnek hogy egyszerre több gomb lenyomása és akkor csinál mindent csak azt nem amit kéne.
ha erre a problémára volna valami megoldás ami estleg segithet azt megköszöném
Szerintem tanulj meg uralkodni az érzelmeiden. :)

Valószínűleg valami occó utángyártottat raktál bele, azért nem 100%-os. A másik lehetőség, hogy talán valami más is sérült, esetleg az billentyűzet-vezérlő IC is sérült.
Igen már megtanultam urolkodni az érzelmeimen
Ha az IC-je sérült az kb menyibe csinálja a nokia márkaszerviz vagy esetleg egy szoftverfrissités segitene ezen,vagy tegyem el papirnehezéknek.

Köszi a válaszokat elöre is
Érthetetlen módon a Nokia gyári márkaszerviz csak garanciális készülékeket fogad be, nem hiszem, hogy javítást vállalnának. Vagy ha ESETLEG igen, akkor csillagászati áron.
Magyarul ki vagy szolgáltatva a kókler és kevésbé kókler sufniszervizek, vagy a néhány igazán színvonalas minőségű (és árú) szerviz-szolgáltatást nyújtó cégnek.
Sir Winston Churchill
Wahur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78

Hozzászólás Szerző: Wahur »

Üdv ismét! :)

A múltkor jelentkeztem az N78-am bekapcsológomb hibájával, azóta sikerült megjavíttatnom a Nokia márkaszervizben.
A problémám most más alkatrészt érint. Többen panaszkodtak, hogy beszélgetés közben alig hallanak engem, holott a hangerőt teljesen felcsavartam.
A kérdésem az lenne, hogy ha a mikrofonnal van gond, akkor kb. milyen javítási költséggel számoljak? Eddig 18 ezer ft-ba volt nekem ez a telefon, és nem szeretnék rákölteni vagyonokat...pedig még egy burkolat csere sem ártana :)

Köszönöm a válaszokat!

Minden jót!
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”