Esetleg 1-2 screenshot-ot tudnál linkelni? Kíváncsi lennék hogy is néz ki, és ha tetszik én lehet megpróbálkoznék vele =)golan7 írta:bazy írta:Nem tudnád feltenni külön csak ezt a megosztásodba, hogy a Taylor féle pro RC-re be tudjam másolni filebrowserrel?golan7 írta: -qwertz billenytyűzet, több fajta (váltani a írás nyelvének változtatásával):
~ -Angol - eredeti angol
~ -Német - eredeti magyar
~-Magyar - 4 soros qwertz, ékezetes betűk a felső sorban
~ -Román - 4 sosros qwertz, számok a felső sorban (ékezetek hagyományos módon)![]()
Kíváncsi lennék rá, hogy menne-e!![]()
![]()
![]()
Vagy lehet-e egyáltalán esély rá, hogy menne?
Letöltöd a cfw-t, kiszeded belőle a bevitelhez szükséges file-okat (a dailymobile fórumán van egy topic ahol fel vannak sorolva)!
De nem tudom, hogy jó-e ha a c:\-ről megy!
Sajnos külön most nekem sincs meg(össze gyűjtöttem, de véletlenül töröltem a mappáját), most én én is az előző cfw-mből bogarásztam ki egyesével a file-okat!
N8 CFW/MOD
- free93
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Nem: Férfi
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 6 times
Re: N8 CFW/MOD
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
A Taylor féle Bellére mehet a Delight 3.4 by Golan7 Belle és fordítva vagy előtte downgrade?
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Na mindegy, akkor hagyom.golan7 írta:Letöltöd a cfw-t, kiszeded belőle a bevitelhez szükséges file-okat (a dailymobile fórumán van egy topic ahol fel vannak sorolva)!
Sajnos külön most nekem sincs meg(össze gyűjtöttem, de véletlenül töröltem a mappáját), most én én is az előző cfw-mből bogarásztam ki egyesével a file-okat!

Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
szjoubert írta:http://mynokiablog.com/2011/11/22/symbi ... nokia-n8e7
láttátok?
vajon mikor lesz az a "soon"?!
Én már nem is várom mivel egy pár hónapja már Bellét használok, nekem nem lesz új.....
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Golan 7. Te nem akarsz csinálni egy külön topikot a sáját firmware-jeidnek?
Szerintem egyszerűbb volna követni. Leírással lehet e updatelni vagy reburfis változtatások meg ilyenek mint taylor.
Szerintem egyszerűbb volna követni. Leírással lehet e updatelni vagy reburfis változtatások meg ilyenek mint taylor.
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Egyből mehet rá.
Deadpool írta:A Taylor féle Bellére mehet a Delight 3.4 by Golan7 Belle és fordítva vagy előtte downgrade?
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
free93 írta:]bazy írta:
Nem tudnád feltenni külön csak ezt a megosztásodba, hogy a Taylor féle pro RC-re be tudjam másolni filebrowserrel?![]()
Kíváncsi lennék rá, hogy menne-e!![]()
![]()
![]()
Vagy lehet-e egyáltalán esély rá, hogy menne?
Letöltöd a cfw-t, kiszeded belőle a bevitelhez szükséges file-okat (a dailymobile fórumán van egy topic ahol fel vannak sorolva)!
Esetleg 1-2 screenshot-ot tudnál linkelni? Kíváncsi lennék hogy is néz ki, és ha tetszik én lehet megpróbálkoznék vele =)[/quote]
Keress rá a qwertz szóra a fórumba és megtalálod valamelyik régebbi hozzászólásomban a képeket!
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- axelx
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A Delight 3.4 by Golan7 Belle van fent és azt szeretném kérdezni ki lehet e iktatni a billentyűzár alatti képernyőforgatást egyébklnt nagyon jó lett! Köszi!
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
bazy írta:Na mindegy, akkor hagyom.golan7 írta:Letöltöd a cfw-t, kiszeded belőle a bevitelhez szükséges file-okat (a dailymobile fórumán van egy topic ahol fel vannak sorolva)!
Angolul nem igen tudok, időm se sok, csak gondoltam, ha egybe meglenne a dolog, akkor letesztelném.
Amúgy köszi a tippet, ha lesz rá valamilyen csoda folytán időm, majd neki esek a Google fordítóval!
![]()
![]()
Megkerestem nekedhttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=52735.0

- system\data
+ srsf_0_xx.bin
+ srsf_1_xx.bin
+ srsf_3_xx.bin
+ srsf_4_xx.bin
- sys\bin
+ptikeymappings_itut_xx.dll
+ ptixt9kdb_itut_xx.dll
+xt9.....dll (xt9 with your lang, ex: vietnam - xt9vietnamese.dll)
-resource/plugins
+ find all start with peninput..._xx.rsc
you can find copy all file start with peninput...._xx.rsc in :resouce\ for sure.
finaly
u copy folder private\10009d8f\
Ezek a file-ok kellenek a qwertz-hez!(a 01 az angol, a 03 a német, a 17 a magyar, a 78 a román!)
Ja és én sem tudok angolul!

- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom