Taylor írta:Mindjárt előkeresem. Amúgy a Pro-ba integrált. Itt is van: http://www.mediafire.com/?01yi09i2fxf826s
Deadpool írta:A Taylor féle belléhez kellene aktív átirányítás buborék eltüntető.?
Nekem a pro van fent, de mégis van buborék.
Taylor írta:Mindjárt előkeresem. Amúgy a Pro-ba integrált. Itt is van: http://www.mediafire.com/?01yi09i2fxf826s
Deadpool írta:A Taylor féle belléhez kellene aktív átirányítás buborék eltüntető.?
Nálam az MP4 filmeknél nincs gond,hibátlanul lejátssza, s bele is lehet tekerni nem fagy le.TommyX írta:Én ezért raktam vissza az Anna szoftot.Damir írta: Kipróbáltam 700 megással, meg egy 1gb-ossal azokkal működött a dolog. A fene se érti....![]()
Van konkrétan egy avi, amit nem is lát, csak úgy tudom megnyitni, ha fájlkezelőt használok. Lejátszani lejátsza, de nem tudok ebbe se beletekerni. Sajnos nem tudom, hogy kinek a munkája, de nem valami fos verzió, az tuti, mert Annán működött.....
Más:
Azt azért megnézhetné valaki, pl egy 1,5gb-s mp4 filmnél, működik-e a beletekerés.
soltitamas írta:Elöször is Grat Taylor RC Belle-hez![]()
nekem is az van fent és az eddig legjobb és legstabilabb verzió...egy dolog van,ami zavar és az főképernyőn az ikonok alatti név. Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ezekkel csinálni valamit?
soltitamas írta:Felraktam ezt a témát is,amit linkeltél,de sajna ezzel sem változott a helyzet... próbálgattam másik témákkal is,de ugyanez a szitu.
olvastam a fórumon ,már kérték tőle magyar nyelven .Remélem nemsokára megcsinálja.lasza0414 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A Delight tovább módosította a Taylor féle Bellét, Delight 3.4-es verzióra.
Viszont nemtudom hogy hogy kell belerakni magyar nyelvet (nem írást). Esetleg valaki tudna javasolni valamit? Vagy esetleg egy magyar változatot nem tudna valaki csinálni belőle ?
Előre is köszönöm
Keresd a BZS félét az müxik.bazy írta:Nekem sikerült, és megy is szépen. Még az Annáról kimásoltam kompletten a progit, fel is másoltam tettem a Belle flash után, telepítettem, és megy is.enazati írta:Ha valakinek sikerűlt elindítani a Sygic Aura-t Bellén az kérem ossza meg velem, és keresem a kérdést a névnapok képernyőre csalogatására is! Köszi előre is!A névnapos kérdése sajnos nem tudom a választ...
Szia!kiss110 írta:Helló.Valaki meg tudja mondani hogy bele lehet e főzni a BZS féle matrixmenű modot az uj sw be?Vagy esetleg van valakinek hasonló mod és feltöltené vagy belinkelné?
Nekem is gondom volt a névnapok kiiratásával, de a minap megjelent a coming next widget újabb verziója ami Bellén is tökéletesen működik.bazy írta:Nekem sikerült, és megy is szépen. Még az Annáról kimásoltam kompletten a progit, fel is másoltam tettem a Belle flash után, telepítettem, és megy is.enazati írta:Ha valakinek sikerűlt elindítani a Sygic Aura-t Bellén az kérem ossza meg velem, és keresem a kérdést a névnapok képernyőre csalogatására is! Köszi előre is!A névnapos kérdése sajnos nem tudom a választ...