Taylor! Az normális, hogy a Nokia Suite felajánl egy 022.014-es frissítést miután felraktam a CFW-d?

Másnak is csinál ilyet?
enazati írta:Szasztok!
Taylor! Az normális, hogy a Nokia Suite felajánl egy 022.014-es frissítést miután felraktam a CFW-d?![]()
Másnak is csinál ilyet?
Nálam egyelőre a wifis dolog se oldódott meg, csak akkor kapcsolódik hálózathoz, ha be van kapcsolva a bizbasz, viszont akkor gondolom folyamatosan keresi az elérhető hálózatokat, ezzel szívja az akkut.Taylor írta:Teszteljétek már az efekt cserét mert páran bénáznak de nálam oké.
Damir írta:Nálam egyelőre a wifis dolog se oldódott meg, csak akkor kapcsolódik hálózathoz, ha be van kapcsolva a bizbasz, viszont akkor gondolom folyamatosan keresi az elérhető hálózatokat, ezzel szívja az akkut.Taylor írta:Teszteljétek már az efekt cserét mert páran bénáznak de nálam oké.
Ok, és ezt hogyan tudom szabályozni? Csak mert nem találok olyat, hogy a keresést ki lehetne kapcsolni.Taylor írta:Csak akkor tud működni ha be van kapcsolva, de csak akkor keres folyamatosan ha be van kapcsolva a keresés! Amúgy nem!
Damir írta:Nálam egyelőre a wifis dolog se oldódott meg, csak akkor kapcsolódik hálózathoz, ha be van kapcsolva a bizbasz, viszont akkor gondolom folyamatosan keresi az elérhető hálózatokat, ezzel szívja az akkut.Taylor írta:Teszteljétek már az efekt cserét mert páran bénáznak de nálam oké.
kira3 írta:az a gondom hogy nem tudom törölni, mert options gombra rányomáskor nem tudok a fájlokhoz jutni, hanem a fenti hibaüzenetet kapom!
nem zudok tovább menni optionsba.
Taylor írta:A piros fájlokat kijelölöd és törlöd. Remélem az utolsó feltöltésem töltötted le. http://www.mediafire.com/?tjq6ndv26sk02yl
kira3 írta:Tisztelt Taylor!
tudom hogy rengeteg dolgod van,de megköszönném segítséged.
oldalad alapján telepítek
mielőtt refurbisht nyomhatnék, optionsba belépve törölnöm kellene a piros fájlokat.
azonban rm596_APE_ONLY_ENO_11W36_V.0.161.FPSX fájt hiányoló hibaüzenetet kapok
optionsra rányomáskor.
mit rontok el?
köszi előre is!
Igen, erre tippelek én is, majd kiderül 1-2 nap alatt....Taylor írta:Wifi: Na megnéztem. Úgy működik hogy amikor bekapcsolod végig keres. De utána nem, csak manuálisan tud keresni. Szerintem. Tehát nem keres folyamatosan. Nem látok olyat hogy auto keresés ki.