N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kira3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: kira3 »

köszi a segítséget, de a helyzet az, mielőtt refurbisht nyomnék, előtte options-ba kéne belépjek a fájltörléshez,,
azonban felugrik egy figyelmeztető ablak, mely rm596_APE_ONLY_ENO_11W36_V.0.161.FPSX fájlt hiányolja és tovább nem tudok menni :no:
bazy írta:
kira3 írta:letöltöttem és kicsomagoltam taylor fájljait. mivel még mindig nem igazodom el a képes leíráson,azt szeretném kérdezni
hogy a 9 fájlból melyek kellenek rm-596 könyvtárba, és kell-e más is.
Másold be az összes letöltött file-t ar rm-596ba! :yes: Más nem kell. Mikor rámégy az options-ra, ott a legalsó 2 file-t kell törölni, majd a "stay is flash mode" ot bepipálni, leokézod, a "dead pfone usb flashing" ot is bepipálni, aztán mehet a refurbish! ;)
kacsa7
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kacsa7 »

Kacérkodom a gondolattal h. feldobjam a Taylor féle belle-t, viszont mostmár nem vagyok hajlandó lemondani a 4soros golan7 féle ékezetes qwerty-ről. Van bármi esély rá h. átrakjam? Bár jobb lenne ha golan7 belepakolászná a fontosabb dolgokat :p
-4 soros ékezetes qwerty
-power menü, reboot funkcióval
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

A négy soros qwertz azért nem került bele mert valakinek így túl picik a gombok. Viszont, ez bemásolással utólag megoldható! http://www.mediafire.com/?eneigce0wjeq1aj A power rebootot meg szándékosan nem tettem bele egyéb okok miatt. A romomat felhasználni fel lehet, de tovább módosítva közzétenni nem.
Kép
kira3
Újonc
Újonc

Tisztelt Taylor!
tudom hogy rengeteg dolgod van,de megköszönném segítséged.
oldalad alapján telepítek
mielőtt refurbisht nyomhatnék, optionsba belépve törölnöm kellene a piros fájlokat.
azonban rm596_APE_ONLY_ENO_11W36_V.0.161.FPSX fájt hiányoló hibaüzenetet kapok
optionsra rányomáskor.
mit rontok el?
köszi előre is!
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

A piros fájlokat kijelölöd és törlöd. Remélem az utolsó feltöltésem töltötted le. http://www.mediafire.com/?tjq6ndv26sk02yl
kira3 írta:Tisztelt Taylor!
mielőtt refurbisht nyomhatnék, optionsba belépve törölnöm kellene a piros fájlokat.
optionsra rányomáskor.
mit rontok el?
köszi előre is!
Kép
kira3
Újonc
Újonc

az a gondom hogy nem tudom törölni, mert options gombra rányomáskor nem tudok a fájlokhoz jutni, hanem a fenti hibaüzenetet kapom!
nem zudok tovább menni optionsba.
Taylor írta:A piros fájlokat kijelölöd és törlöd. Remélem az utolsó feltöltésem töltötted le. http://www.mediafire.com/?tjq6ndv26sk02yl
kira3 írta:Tisztelt Taylor!
optionsra rányomáskor.
mit rontok el?
köszi előre is!
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Taylor írta:A négy soros qwertz azért nem került bele mert valakinek így túl picik a gombok. Viszont, ez bemásolással utólag megoldható! http://www.mediafire.com/?eneigce0wjeq1aj A power rebootot meg szándékosan nem tettem bele egyéb okok miatt. A romomat felhasználni fel lehet, de tovább módosítva közzétenni nem.

Én már felhasználtam, a fenti dolgokat beleraktam, de a szerzői jogvédelem miatt sajnos nem lesz benne a megosztásomban! :mrgreen:
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Taylor írta:A négy soros qwertz azért nem került bele mert valakinek így túl picik a gombok. Viszont, ez bemásolással utólag megoldható! http://www.mediafire.com/?eneigce0wjeq1aj A power rebootot meg szándékosan nem tettem bele egyéb okok miatt. A romomat felhasználni fel lehet, de tovább módosítva közzétenni nem.
Hogy néz ki az a négysoros? Még nem láttam olyat. :)
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

A romot felhasználhatod, de módosítva ne add tovább. Tartsuk egymás munkáját tiszteletben. Köszi! :) Ezért is adtam tovább az eredeti RC-t!
golan7 írta:

Én már felhasználtam, a fenti dolgokat beleraktam, de a szerzői jogvédelem miatt sajnos nem lesz benne a megosztásomban! :mrgreen:
Kép
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

djzolko írta:
Hogy néz ki az a négysoros? Még nem láttam olyat. :)
Valamelyik hozzászólásomban tettem be képeket, keress vissza!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”