Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Nem: Férfi
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

Macika írta:
fonix232 írta:
Macika írta: Konkrétumokat kértem már többször is, mindig általános maszatolást kaptam.
Most is.
Konkrétumokat az életben nem fogsz kapni mert az Android egész eddigi történelmében volt talán 3-4 olyan 'vírus' ami felkerült az elérhető helyekre (Market), de ha figyelmesen(!!!!!) végigolvastad a telepítés előtti kérdést, amikor megkérdezi hogy tényleg telepíted-e és kiírja az alkalmazás által igényelt hozzáféréseket, könnyedén észrevehető volt (mért akarja egy program akkor beolvasni a billentyűzetet mikor nem is aktív, vagy mért akar a felh. értesítése nélkül emelt díjas üzeneteket küldeni?). Kb semmire se jók, csak a paranoiás emberek lelkét könnyítik kicsit. Amúgy megjegyzem, lassan egy éve már, hogy a Win7 beépített vírusölőjét használom, persze naprakészen mindig, és érdekes módon egyszer nem volt vírusom (leszámítva azt a kis esetet mikor a win8 tesztfutása alatt valami beférkőzött, de az meg még nem végleges rendszer...). Márpedig én elég erőteljesen warezolok (Skyrimet már tolom egy napja, stb).
Köszönöm szépen, korrekt vagy!

Ezt linkelni fogom paranoid egyéneknek, engedelmeddel...
Eszemben sincs belefolyni ebbe a "van vagy nincs vírus androidra" vitába, de ezt ma találtam a dropbox (ugye a dorpbox felrakja a C meghajtóra is az összes dolgot) fiókomban. Lehet, hogy vakriasztás, de mi van, ha nem az?? Kép Mindenesetre letöröltem.
Mellékesen ez egy rommer munkája....
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

emery1975 írta:Eszemben sincs belefolyni ebbe a "van vagy nincs vírus androidra" vitába, de ezt ma találtam a dropbox (ugye a dorpbox felrakja a C meghajtóra is az összes dolgot) fiókomban. Lehet, hogy vakriasztás, de mi van, ha nem az?? Kép Mindenesetre letöröltem.
Elég érdekes lenne, ha az androidra írt vírusokat felismerné a PC-re szánt NOD32... :))))))

Jelen esetben arról van szó, hogy a PC-RE SZÁNT trójai van az apk-ban!!!!!

Ezt a fájlt közvetlenül androidra letöltve hótt semmi nem történne...

Vannak olyan programok, amikkel bele lehet képeket, hangokat, bármit csomagolni pl. wav-ba, mp3-ba, mint egy duplafalú bőröndbe.
Itt is valami ilyesminek lehetünk szemtanúja.

Megjegyzem, úgy néz ki, ez is egy törött (magyarul nem megvásárolt) program, amibe a töréssel együtt került a trójai, feltételezhetően a vicces kedvű kódtörő helyezte bele.
Ha megveszed a programot, tuti nincs ilyen probléma.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
emery1975
3. szint
3. szint

Macika írta:
emery1975 írta:Eszemben sincs belefolyni ebbe a "van vagy nincs vírus androidra" vitába, de ezt ma találtam a dropbox (ugye a dorpbox felrakja a C meghajtóra is az összes dolgot) fiókomban. Lehet, hogy vakriasztás, de mi van, ha nem az?? Kép Mindenesetre letöröltem.
Elég érdekes lenne, ha az androidra írt vírusokat felismerné a PC-re szánt NOD32... :))))))

Jelen esetben arról van szó, hogy a PC-RE SZÁNT trójai van az apk-ban!!!!!

Ezt a fájlt közvetlenül androidra letöltve hótt semmi nem történne...

Vannak olyan programok, amikkel bele lehet képeket, hangokat, bármit csomagolni pl. wav-ba, mp3-ba, mint egy duplafalú bőröndbe.
Itt is valami ilyesminek lehetünk szemtanúja.
Az android az linux, nem? Ez a tójai linuxra készült. De lényegtelen, nem ezért raktam ki, hogy vitázzunk.
Viszont az elég érdekes, hogy pont egy rommer munkájában lehet ezt "felfedezni" (asszem Revolution). Na ezért sz*rok bele az ismeretlen romokba, és rakok fel Stock romot...
Rosszul tudod, nem tört verzió!!! Mint írtam már ez egy rommer munkája, és az általa készített romban megtalálható!! Ne legyünk rosszindulatúak!!!! Meg szoktam venni azt, ami engem érdekel.....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Macika
6. szint
6. szint

emery1975 írta:Az android az linux, nem? Ez a tójai linuxra készült. De lényegtelen, nem ezért raktam ki, hogy vitázzunk.
Viszont az elég érdekes, hogy pont egy rommer munkájában lehet ezt "felfedezni" (asszem Revolution). Na ezért sz*rok bele az ismeretlen romokba, és rakok fel Stock romot...
Rosszul tudod, nem tört verzió!!! Mint írtam már ez egy rommer munkája, és az általa készített romban megtalálható!! Ne legyünk rosszindulatúak!!!! Meg szoktam venni azt, ami engem érdekel.....
És a linuxot szűri a NOD32 Win változata? Linux progi képes futni win alatt? Ennyire tudatlan vagyok????????

Nekem az összes GSM-cuccom exe-jét le akarja törölni a jogtiszta NOD32. Gondolom, mert erkölcstelen eszköznek tartja.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Geantlemanyus
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note 3
Has thanked: 9 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: Geantlemanyus »

Köszönöm Limahl!
Telepítettem de sajnos ennél is ugyanaz a helyzet...
Marad továbra is a fejvakarás és az értetlenül nézés.
emery1975
3. szint
3. szint

Macika írta: És a linuxot szűri a NOD32 Win változata?
Tudtommal képes felismerni!! Ugyan azt a vírusadatbázist használja mind a Win-re, mind a Linuxra írt nod. És nem csak futó programokat képes megvizsgálni egy antivírus program. Pl: rar-ban is képes megtalálni a vírust, pedig az egy becsomagolt fájl/alkalmazás, ami képtelen így futni, csak ha megnyitod. Igaz?? De mint írtam nem vitázok. Sem veled, sem mással!
Lehet, hogy nem androidra írt vírus, de android programmal terjed, és ez a lényeg most!! És még mielőtt elkezdenéd, én nem cáfoltam semmit. Sem pro, sem kontra! CSAK belinkeltem, amit találtam!!
Ha mást nem is érek el vele, csak azt, hogy aki ezt használja, jobban odafigyel (esetleg leszedi), akkor már megérte! Ennyi, és nem több!!!!!!!!!
Macika
6. szint
6. szint

emery1975 írta:
Tudtommal képes felismerni!! Ugyan azt a vírusadatbázist használja mind a Win-re, mind a Linuxra írt nod. És nem csak futó programokat képes megvizsgálni egy antivírus program. Pl: rar-ban is képes megtalálni a vírust, pedig az egy becsomagolt fájl/alkalmazás, ami képtelen így futni, csak ha megnyitod. Igaz?? De mint írtam nem vitázok. Sem veled, sem mással!
Lehet, hogy nem androidra írt vírus, de android programmal terjed, és ez a lényeg most!! És még mielőtt elkezdenéd, én nem cáfoltam semmit. Sem pro, sem kontra! CSAK belinkeltem, amit találtam!!
Ha mást nem is érek el vele, csak azt, hogy aki ezt használja, jobban odafigyel (esetleg leszedi), akkor már megérte! Ennyi, és nem több!!!!!!!!!
OK, értem, de akkor miért kellene az ANDROIDRA víruskereső program???

Értem én, hogy miért csinálod, csak az a baj, hogy ebből azok, akik nem tudnak/akarnak belegondolni a beszélgetésünk pontos tartalmába, azok azt fogják gondolni, hogy NA UGYE, KELL a vírukereső a ZTE Blademre!!!! :)))
Sir Winston Churchill
emery1975
3. szint
3. szint

Macika írta:
emery1975 írta:
OK, értem, de akkor miért kellene az ANDROIDRA víruskereső program???

Értem én, hogy miért csinálod, csak az a baj, hogy ebből azok, akik nem tudnak/akarnak belegondolni a beszélgetésünk pontos tartalmába, azok azt fogják gondolni, hogy NA UGYE, KELL a vírukereső a ZTE Blademre!!!! :)))
Kell a fenét!!! Nem mondtam ilyet, és nem is fogok egyenlőre!! Jelenleg még semmi értelme nincs, csak lelassítaná a rendszert!! Ez egy jó "fogás" az antivírus készítőknek, hogy újabb "ügyfeleket" tudjanak toborozni. Amiből minél több pénzt lehessen összeharácsolni!! Persze az ijedősek és a kevésbé hozzáértők, azonnal behúzzák fülüket- farkukat, és boldog megnyugvással fizetik ki fölöslegesen - a NEM KEVÉS összeget-, egy teljesen értelmetlen programért, ami jelenleg csak arra jó, hogy tisztességesen csökkentsen az üzemidőn!! Na ezt veszik meg, több ezerért......
De szépen -jobban mondva átgondoltan-, van tálalva, és a média is partner hozzá! Tehát veszik......
Macika
6. szint
6. szint

emery1975 írta:
Macika írta:OK, értem, de akkor miért kellene az ANDROIDRA víruskereső program???

Kell a fenét!!! Nem mondtam ilyet, és nem is fogok egyenlőre!! Jelenleg még semmi értelme nincs, csak lelassítaná a rendszert!! Ez egy jó "fogás" az antivírus készítőknek, hogy újabb "ügyfeleket" tudjanak toborozni. Amiből minél több pénzt lehessen összeharácsolni!! Persze az ijedősek és a kevésbé hozzáértők, azonnal behúzzák fülüket- farkukat, és boldog megnyugvással fizetik ki fölöslegesen - a NEM KEVÉS összeget-, egy teljesen értelmetlen programért, ami jelenleg csak arra jó, hogy tisztességesen csökkentsen az üzemidőn!! Na ezt veszik meg, több ezerért......
De szépen -jobban mondva átgondoltan-, van tálalva, és a média is partner hozzá! Tehát veszik......
Korrekt!

Ez a link is megy főnixé mellé! ;)
Sir Winston Churchill
radicspeter
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s
Has thanked: 258 times
Been thanked: 48 times

Hozzászólás Szerző: radicspeter »

Applenet nálatok jo még?
Kép
Válasz küldése