testfarago írta:Na most valamit nem értek. Ezért lennék buta?:
A karakterkiosztásos dologgal a Nokia szervízben voltam. Ott említették a srácok, hogy svédül nem fogok tudni írni, mert erre az én gépem nincs felkészítve. /Az én gépemből ez derül ki: nyelvbeállítás nálam csak 7 nyelvet támogat. És nincs kiegészítési lehetőségem. A gép itthoni Tmobilos. És még nincs meghekkelve.../
Imho: svédül ért, menű és karakterek is olyanok lesznek ha átállítják. Ellenben magyar el fog tünni.
/Gondolom ők azért jobban értenek hozzá mint én./
Én nem azt mondtam hogy buta vagy hanem hogy butaságot beszélsz (szerintem a kettő közt van különbség) de azt is a "csődbe megy" dologra amit máig sem tudok hogy komolyan mondtad vagy ironikusan de mindegy is.
Ahogy azt sem mondtam hogy szervízben megoldják, mivel ők a hivatalos dolgot felrakják kb eddig terjed a tudásuk/akarásuk. A hivatalos pedig az hogy régiókra vannak szétosztva a nyelvek, ez amióta telefon létezik azóta így van és mivel a telefon ROM-ja ahová a nyelv kerül közel sincs olyan méretű mint a pc-d hdd-je ahová letölthetsz 5GB-nyi nyelvet, így értelemszerűen magyarországra nem fognak kínai vagy skandináv nyelveket belerakni. Azt hogy ez gyárilag így működik kénytelen vagy elfogadni. Viszont egy főzött romba gyakorlatilag bármilyen nyelveket össze lehet válogatni, persze a ROM kapacitásának határáig ami kb 5-6 nyelv.
Továbbá az sem butaság, hogy a T alulkészletelt, mert valakik úgy gondolták nem lesz sikeres az új Nagy Nokia.
Ezt majd megoldják pillanatok alatt.
Ha figyelmesen olvasol nem arra írtam hogy butaság hogy a T vagy bármelyik szolgáltató alulkészletelt, hanem hogy attól még nincs csődben a nokia hogy nem rendelt a T eleget az N9-ből.