Nokia N8-00
- imici1972
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
A készenléti képernyőn az "Opciók" ill. "Hív" gombok funkcióját lehet változtatni? Én nem találtam sehol ilyen lehetőséget. 

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
hehe, pletykának jó.lived írta:Ezt nézzétek!!!
http://www.unwiredview.com/2011/11/08/a ... n-symbian/
nem lehet megváltoztatniimici1972 írta:A készenléti képernyőn az "Opciók" ill. "Hív" gombok funkcióját lehet változtatni? Én nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
*#0000# beütöd, termékkódot amit ott látsz beütöd gugliba vagy navifirmbe-n megnézed melyik országnak készült az adott kódú telefon.fegaf írta:Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
- imici1972
- Újonc
*#0000#fegaf írta:Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
A Termékkód alatt látod a product kódot, neten rákeresve megtudod melyik régióba szánták eredetileg a telefont.
- imici1972
- Újonc
Már a Mobilaréna is ír róla:lived írta:Ezt nézzétek!!!
http://www.unwiredview.com/2011/11/08/a ... n-symbian/
http://mobilarena.hu/hir/keszul_a_nokia_n8_utodja.html
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
Aha, tehát ezt a boltban vásárlás előtt nem tudom kideríteni.imici1972 írta:*#0000#fegaf írta:Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
A Termékkód alatt látod a product kódot, neten rákeresve megtudod melyik régióba szánták eredetileg a telefont.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdv
Ezer meg egy éve...
Mostanában elég sok az 'egyéb' teendőm ezért sajnos nemigen írok a fórumra.
2 hónapja megrendeltem a Telenornál az N8-at, és még nem jött meg mert elvileg keveset rendeltek belőle így az egész országban hiánycikk a Telenornál.
Felhúztam magam és megrendeltem a Nexteltől függetlenül, ma megyek érte. Erre bejelentették az utódot. Szerintem a Nokia direkt engem szopat.
(tudom, soká lesz még belőle valami)
Már nagyon izgulok...
Már régóta követem a topicot, sőt, más oldalakat is de ennek ellenére is döntésképtelen vagyok.
Munkatársamnak van egy még az eredeti Firmware-rel, és ő meg van elégedve vele (az akksival is). Nem tudom hogy egyből frissítsem-e Annára vagy majd csak Bellára. Többen írták, hogy Annával tovább bírja az akksi de olvastam az ellenkezőjét is. Meg a wifi elvileg állandóan keresi a hálózatot Annán. Ez igaz?
Lényeg a lényeg, arra lennék kíváncsi, hogy van-e bármi hátránya az Annának a 'sima' S^3-mal szemben. (lassabb-e, jobban merül-e, stb.)
Konkrét, 100%-ig biztos infót szeretnék kapni mert eléggé bizonytalan vagyok... Vagy mégse?
A downgrade-ről is olvastam már, hogy lehetséges és olvastam olyat is, hogy nem minden esetben sikerül. Meg a phoenix-szel való frissítés garanciavesztéssel járhat. Mikor? Illetve mikor nem?
Vagy tegyek fel egy custom Bellát? Arról tudom downgradelni ha esetleg gebasz lenne vagy a bugok miatt nem tetszene?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ezer meg egy éve...

2 hónapja megrendeltem a Telenornál az N8-at, és még nem jött meg mert elvileg keveset rendeltek belőle így az egész országban hiánycikk a Telenornál.
Felhúztam magam és megrendeltem a Nexteltől függetlenül, ma megyek érte. Erre bejelentették az utódot. Szerintem a Nokia direkt engem szopat.

Már nagyon izgulok...

Már régóta követem a topicot, sőt, más oldalakat is de ennek ellenére is döntésképtelen vagyok.
Munkatársamnak van egy még az eredeti Firmware-rel, és ő meg van elégedve vele (az akksival is). Nem tudom hogy egyből frissítsem-e Annára vagy majd csak Bellára. Többen írták, hogy Annával tovább bírja az akksi de olvastam az ellenkezőjét is. Meg a wifi elvileg állandóan keresi a hálózatot Annán. Ez igaz?
Lényeg a lényeg, arra lennék kíváncsi, hogy van-e bármi hátránya az Annának a 'sima' S^3-mal szemben. (lassabb-e, jobban merül-e, stb.)
Konkrét, 100%-ig biztos infót szeretnék kapni mert eléggé bizonytalan vagyok... Vagy mégse?

A downgrade-ről is olvastam már, hogy lehetséges és olvastam olyat is, hogy nem minden esetben sikerül. Meg a phoenix-szel való frissítés garanciavesztéssel járhat. Mikor? Illetve mikor nem?
Vagy tegyek fel egy custom Bellát? Arról tudom downgradelni ha esetleg gebasz lenne vagy a bugok miatt nem tetszene?
A válaszokat előre is köszönöm.
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
MrAngelo:
Ezt olvasd el, itt néhány dologra választ kaphatsz.
Ezt olvasd el, itt néhány dologra választ kaphatsz.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
- Kapcsolat:
Végre! Megtaláltam a belépő kódomat ide. /mostmár felírom./
Annás N 8-asomon az új /Betalab/ Sleeping Screen felrakása után jelentős, általáson rendszerbeli lassulás következett be.
Ha pl. próbálom átállítani - nem reagál, csak több másodperc után enged be.
Ezt ti pl tapasztaltátok-e?
Az Annával meg voltam elégedve eddig, de most nagyon belassult ezzel.
Swype billentyűmre kellene svéd karakter meghajtó. Próbáltam leszedni, de aztán a magyar sem ment és halálosan kilépett a progi. Azóta nem megy a swype... /Nem kár érte, de továbbra sincs svéd karaktér készletem - az pedig nagyon nagy gond! - nekem./
Illetve még egy apró kérdés a tagokhoz. Hiába keresem de nem találtam egy olyan kamera progit, amivel a képre lehet rögzíteni a dátumot. Ez kellene!
Annás N 8-asomon az új /Betalab/ Sleeping Screen felrakása után jelentős, általáson rendszerbeli lassulás következett be.
Ha pl. próbálom átállítani - nem reagál, csak több másodperc után enged be.
Ezt ti pl tapasztaltátok-e?
Az Annával meg voltam elégedve eddig, de most nagyon belassult ezzel.
Swype billentyűmre kellene svéd karakter meghajtó. Próbáltam leszedni, de aztán a magyar sem ment és halálosan kilépett a progi. Azóta nem megy a swype... /Nem kár érte, de továbbra sincs svéd karaktér készletem - az pedig nagyon nagy gond! - nekem./
Illetve még egy apró kérdés a tagokhoz. Hiába keresem de nem találtam egy olyan kamera progit, amivel a képre lehet rögzíteni a dátumot. Ez kellene!