Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: lived »

imici1972
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: imici1972 »

A készenléti képernyőn az "Opciók" ill. "Hív" gombok funkcióját lehet változtatni? Én nem találtam sehol ilyen lehetőséget. :hmm2:
fegaf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: fegaf »

Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

hehe, pletykának jó.
imici1972 írta:A készenléti képernyőn az "Opciók" ill. "Hív" gombok funkcióját lehet változtatni? Én nem találtam sehol ilyen lehetőséget. :hmm2:
nem lehet megváltoztatni
fegaf írta:Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
*#0000# beütöd, termékkódot amit ott látsz beütöd gugliba vagy navifirmbe-n megnézed melyik országnak készült az adott kódú telefon.
imici1972
Újonc
Újonc

fegaf írta:Független telónál, hogy tudom megnézni hova készült, melyik régióba, nehogy meglepetés érjen szoftver frissítéskor?
*#0000#
A Termékkód alatt látod a product kódot, neten rákeresve megtudod melyik régióba szánták eredetileg a telefont.
imici1972
Újonc
Újonc

fegaf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: fegaf »

imici1972 írta:
*#0000#
A Termékkód alatt látod a product kódot, neten rákeresve megtudod melyik régióba szánták eredetileg a telefont.
Aha, tehát ezt a boltban vásárlás előtt nem tudom kideríteni.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Üdv

Ezer meg egy éve... :) Mostanában elég sok az 'egyéb' teendőm ezért sajnos nemigen írok a fórumra.

2 hónapja megrendeltem a Telenornál az N8-at, és még nem jött meg mert elvileg keveset rendeltek belőle így az egész országban hiánycikk a Telenornál.
Felhúztam magam és megrendeltem a Nexteltől függetlenül, ma megyek érte. Erre bejelentették az utódot. Szerintem a Nokia direkt engem szopat. :D (tudom, soká lesz még belőle valami)
Már nagyon izgulok... :mrgreen:

Már régóta követem a topicot, sőt, más oldalakat is de ennek ellenére is döntésképtelen vagyok.
Munkatársamnak van egy még az eredeti Firmware-rel, és ő meg van elégedve vele (az akksival is). Nem tudom hogy egyből frissítsem-e Annára vagy majd csak Bellára. Többen írták, hogy Annával tovább bírja az akksi de olvastam az ellenkezőjét is. Meg a wifi elvileg állandóan keresi a hálózatot Annán. Ez igaz?
Lényeg a lényeg, arra lennék kíváncsi, hogy van-e bármi hátránya az Annának a 'sima' S^3-mal szemben. (lassabb-e, jobban merül-e, stb.)

Konkrét, 100%-ig biztos infót szeretnék kapni mert eléggé bizonytalan vagyok... Vagy mégse? :D
A downgrade-ről is olvastam már, hogy lehetséges és olvastam olyat is, hogy nem minden esetben sikerül. Meg a phoenix-szel való frissítés garanciavesztéssel járhat. Mikor? Illetve mikor nem?
Vagy tegyek fel egy custom Bellát? Arról tudom downgradelni ha esetleg gebasz lenne vagy a bugok miatt nem tetszene?

A válaszokat előre is köszönöm.
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

MrAngelo:
Ezt olvasd el, itt néhány dologra választ kaphatsz.
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
testfarago
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: testfarago »

Végre! Megtaláltam a belépő kódomat ide. /mostmár felírom./

Annás N 8-asomon az új /Betalab/ Sleeping Screen felrakása után jelentős, általáson rendszerbeli lassulás következett be.
Ha pl. próbálom átállítani - nem reagál, csak több másodperc után enged be.
Ezt ti pl tapasztaltátok-e?

Az Annával meg voltam elégedve eddig, de most nagyon belassult ezzel.

Swype billentyűmre kellene svéd karakter meghajtó. Próbáltam leszedni, de aztán a magyar sem ment és halálosan kilépett a progi. Azóta nem megy a swype... /Nem kár érte, de továbbra sincs svéd karaktér készletem - az pedig nagyon nagy gond! - nekem./

Illetve még egy apró kérdés a tagokhoz. Hiába keresem de nem találtam egy olyan kamera progit, amivel a képre lehet rögzíteni a dátumot. Ez kellene!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”