Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Nem: Férfi
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

moco írta:
emery1975 írta:Tudna ajánlani valaki egy olyan programot, ami a telefonkönyvben lévő NÉVNAPOKAT jelzi mint eseményt! Szomorú, de nem tudom megjegyezni, hogy kinek, és mikor van a névnapja..
És nem olyanra gondolok, hogy kirakom a névnapok widgetet, és majd onnan figyeljem. Eddig csak születésnaposat találtam...
Ha valaki tud ilyenről, linkelje már be legyen szíves. Köszönöm.
ez?
http://www.appbrain.com/app/what-day-is ... onday.wdii
Moco!!!
Istennő vagy!!! Imába foglalom a neved!!! Ez pont az, amire vágytam!!! Nem tudom, hogy köszönjem meg!!!!! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

emery1975 írta:Moco!!!
Istennő vagy!!! Imába foglalom a neved!!! Ez pont az amire vágytam!!! Nem tudom, hogy köszönjem meg!!!!! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
:szivesen: :bye1:
Amúgy feltettem én is, nagyon jó kis program tényleg.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Meg szivatott a Green Power, kikapcsolta a wifit úgy hogy az istennek se tudtam visszakapcsolni, már azt hittem a ruter szart be, de a Wildfire-en ment rendesen, a minin meg nem, ezt aztán végképp nem értem, a Battery Defendert raktam a helyére, eddig semmi gond, ( fél napja) ) esetleg tudtok valamio biztos aksi kimélőt?? :laza2:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

hun_milo írta:Meg szivatott a Green Power, kikapcsolta a wifit úgy hogy az istennek se tudtam visszakapcsolni, már azt hittem a ruter szart be, de a Wildfire-en ment rendesen, a minin meg nem, ezt aztán végképp nem értem, a Battery Defendert raktam a helyére, eddig semmi gond, ( fél napja) ) esetleg tudtok valamio biztos aksi kimélőt?? :laza2:
Van egy progi, a legjobb, a neve "Nem nyúlok a telefonomhoz" Az a legjobb! Mióta feltettem, a Blade-em akár 4-5 napot kibír, de sajnos Marketen nincs fent :S
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
hun_milo
3. szint
3. szint

fonix232 írta:
hun_milo írta:Meg szivatott a Green Power, kikapcsolta a wifit úgy hogy az istennek se tudtam visszakapcsolni, már azt hittem a ruter szart be, de a Wildfire-en ment rendesen, a minin meg nem, ezt aztán végképp nem értem, a Battery Defendert raktam a helyére, eddig semmi gond, ( fél napja) ) esetleg tudtok valamio biztos aksi kimélőt?? :laza2:
Van egy progi, a legjobb, a neve "Nem nyúlok a telefonomhoz" Az a legjobb! Mióta feltettem, a Blade-em akár 4-5 napot kibír, de sajnos Marketen nincs fent :S
Ez tuti jó lesz, én is kipróbálom, nem nyúlok hozzá, de van jobb is, akkor meg minek , eladom és füstjelekkel kommunikálok az még olcsóbb, igaz büdösebb is :whaaa: :whaaa: :whaaa:
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

engem green power szívatott rendesen...no wifi,no blútyúk,nem ment a köpönyeg,de a legrosszabbul esett,hogy a hívásmérőmet is blokkolta!!!feltettem helyette a juice defender ultimatet,nagyon jóóó:-)minden müxik,még a köpönyeg is frissül,valamint letöltöttem hozzá a juice plottert,így widgeten látom,mennyi időt bír a teló!:-P
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

fonix232 írta:
:D én nem használom, töltöm is minden nap a pengém :D

Viccet félretéve: sosem értettem, hogy minek kell ilyen program. Ha az ember figyel arra, hogy mikor kapcsolja be és ki a wifit, bluetooth-t, akkor teljesen felesleges. Magyarul aki nem foglalkozik ezekkel, annak jöhet jól...de könyörgöm olyan nehéz lenne erre a pár dologra figyelni? Ez az én véleményem, ne hurrogjatok le miatta pls :oops: vagy ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi ezeknek a programoknak az érdemi lényege valójában, azt megköszönném :Notworty:
Kép
alexander103
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i9500 UBUBMG1
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: alexander103 »

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy feltettem az spb shell 3d-t és nem tudom sehogysem elérni. Előző romon(a gyarin) csak meg kellett nyomni egyszer a home gombot, de most nem turténik semmi. van vkinek ötlete? Köszi
hun_milo
3. szint
3. szint

Szoszo94 írta::D én nem használom, töltöm is minden nap a pengém :D

Viccet félretéve: sosem értettem, hogy minek kell ilyen program. Ha az ember figyel arra, hogy mikor kapcsolja be és ki a wifit, bluetooth-t, akkor teljesen felesleges. Magyarul aki nem foglalkozik ezekkel, annak jöhet jól...de könyörgöm olyan nehéz lenne erre a pár dologra figyelni? Ez az én véleményem, ne hurrogjatok le miatta pls :oops: vagy ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi ezeknek a programoknak az érdemi lényege valójában, azt megköszönném :Notworty:
Ez így igaz csak az ember az evolúció folyamán kicsit el lustult, de gondolom te is használsz néhány appot ami jobbá könnyebbé teszi a használatát, neked az tetszik nekm ( másnak) meg ez vagy a hasonlók, ez van nem tudom ez miatt miért kellen meg szólni bárkit is, tudod, kinek a papné kinek a pap, speciel nekem a lánya :whaaa:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

basaja írta:engem green power szívatott rendesen...no wifi,no blútyúk,nem ment a köpönyeg,de a legrosszabbul esett,hogy a hívásmérőmet is blokkolta!!!feltettem helyette a juice defender ultimatet,nagyon jóóó:-)minden müxik,még a köpönyeg is frissül,valamint letöltöttem hozzá a juice plottert,így widgeten látom,mennyi időt bír a teló!:-P
A Green Power védelmében:

Kiválóan lehet paraméterezni, IGAZ, oda kell figyelni és kell hozzá tudni angolul. Alapértelmezésben értelmetlen is felrakni.
Ami miatt én sem szívlelem, az az, hogy sokszor behal mély alvásba a teló tőle, mindig a WiFi/3G váltás környékén.
Nálam is visszament a Juice Defender, PEDIG a Green Power sokkal takarékosabb volt.

Na de kenhetem a hajamra, ha közben meg halálosan elalszik (Death of Sleep)...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Android”