A nokia 52-n hónapokig használtam problémamentesen a Garmin 5.00.60-t. Egyszer csak "elromlott". Bejelentkező képernyő után azonnal kilép.
Próbáltam törölni az alkalmazások közül, majd újratelepíteni, (aztán törölni, újratelepíteni a 6-ost... , aztán törölni és újra a 5.00.60-t...) de nincs sikerem. Gondolom, hogy valami hibás bejegyzés maradhat a telefon memóriában, de hol?
Van valakinek ötlete, mit tehetnék?
Előre is köszönöm!
Mokia C7 symbian Annara van valami szoftver, vagy esetleg a garmin mobile xt-nek valami újabb verziója, mert nekem a térkép böngészése közben kifagy..
Esetleg vmi ötlet?
ELőre is köszönöm
envagyok írta:Mokia C7 symbian Annara van valami szoftver, vagy esetleg a garmin mobile xt-nek valami újabb verziója, mert nekem a térkép böngészése közben kifagy..
Esetleg vmi ötlet?
ELőre is köszönöm
Valami szoftver van! A letöltéseknél sokat találsz!(csak oda Nokia C7-et írj) Ha viszont navigációs szoftvert szeretnél akkor szerintem a gyári is tökéletes! A beállitásait itt megtalálod: viewtopic.php?f=136&t=3122#8
envagyok írta:Mokia C7 symbian Annara van valami szoftver, vagy esetleg a garmin mobile xt-nek valami újabb verziója, mert nekem a térkép böngészése közben kifagy..
Esetleg vmi ötlet?
ELőre is köszönöm
Ha csak közúton használod és nem kellenek túratérképek, akkor a gyári is valóban megteszi, bár én személy szerint nem vagyok hasra esve az útvonaltervezésétől - hogy finoman fogalmazzak .
Egyébként a GarminXT-ben az Anna-val (vagy talán már az elődje PR1.2-vel?) annyit "javult" a helyzet a térképböngészés közbeni kifagyásnál, hogy most kb. 1 perc múlva magától bezár a progi, míg korábban csak az akksi kivétele segített...
sziasztok
lenne egy kerdesem. feltettem az 5800-ra a Garmin mobile XT 6.00.30 (innen leveve) es tobbet nem indul el a Gramin.
leszedtem ujaratettem mar vagy 3-szor de sehol semmi csak nem indul (bejon a garmin fokep es kilepik). a 6.00.10 verzioval probalkoztam de semmi.
mit ajanlotok hogy oldjam meg mert szuksegem lenne ra. meg annyit hogy melyik az utolso jol mukodo verzio a nokia 5800-on?
elore is koszonom
Sziasztok!
Nemtudom feltelepíteni a nokia N8-00 ra az itt a letöltésekben belinkelt Garmin 5.00.60 ast.Azt irja ki nem kompatibilis.
Tudtok olyan verziót ami menne rajta?