N8 CFW/MOD
- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Re: N8 CFW/MOD
Mi bajod volt a Taylor félével?
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Segítség!Honnan tudnám letölteni a Coderust Üdv.Salmi írta:Szia. Nincs hivatalos megjelenési idő. Még a hivatalos Anna sem elérhető minden régióra. Ebben az évben már ne számíts rá! Én már hónapok óta a kiszivárgottat használom (jelenleg a Coderus-félét), ÉN meg vagyok vele elégedve.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
Én a Taylor félét használom. No problem, igazán jó munkát végzett. Csak nemsoká downgrade-elhetem lefele, mert a lila kijelzőmet cseréltetem Székesfehérváron és nem hiszem, hogy örülnénk ha Belle-t látnának rajta. 

- balla62
- 1. szint
- Készüléktípus: N8Dark Grey HTC ONE Sv Iphone4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Ha nem nagy kérdés,hogy csinálod? Dead módban vagy rendesen.semetka írta:Én a Taylor félét használom. No problem, igazán jó munkát végzett. Csak nemsoká downgrade-elhetem lefele, mert a lila kijelzőmet cseréltetem Székesfehérváron és nem hiszem, hogy örülnénk ha Belle-t látnának rajta.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balla62 2011-11-05 szomb. 16:52:06-kor.
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
hello! Frissítés után úgy marad a telefon hogy test mode bla bla bla a phoenix meg kiírja hogy késuen van. Mi a jó eljárás? Lehúzni és kikapcs majd be vagy valamit én rontok el?
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- balla62
- 1. szint
Én ugy szoktam,hogy mégegyszer elinditom a phoenix-et és elindul a teló.Kolondrum írta:hello! Frissítés után úgy marad a telefon hogy test mode bla bla bla a phoenix meg kiírja hogy késuen van. Mi a jó eljárás? Lehúzni és kikapcs majd be vagy valamit én rontok el?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
balla62 írta:Ha nem nagy kérdés,hogy csinálod?semetka írta:Én a Taylor félét használom. No problem, igazán jó munkát végzett. Csak nemsoká downgrade-elhetem lefele, mert a lila kijelzőmet cseréltetem Székesfehérváron és nem hiszem, hogy örülnénk ha Belle-t látnának rajta.![]()
Ha a downgrade-ra gondolsz akkor azt úgy tudod te is megcsinálni, hogy erről az oldalról: viewtopic.php?f=82&t=2885
Innen: "-Kellékek a módosításhoz, főzéshez: Megosztás" Ellátogatsz a megosztásra, majd ott a CFW mappából letöltöd ezt: "Nokia N8-Downgrade zip."
A csomag tartalmát felteszed phoenixel és utánna mehet az a szoft ami neked tetszik!
- balla62
- 1. szint
Rendesen vagy Dead modban?Todo írta:balla62 írta:Ha nem nagy kérdés,hogy csinálod?semetka írta:Én a Taylor félét használom. No problem, igazán jó munkát végzett. Csak nemsoká downgrade-elhetem lefele, mert a lila kijelzőmet cseréltetem Székesfehérváron és nem hiszem, hogy örülnénk ha Belle-t látnának rajta.![]()
Ha a downgrade-ra gondolsz akkor azt úgy tudod te is megcsinálni, hogy erről az oldalról: viewtopic.php?f=82&t=2885
Innen: "-Kellékek a módosításhoz, főzéshez: Megosztás" Ellátogatsz a megosztásra, majd ott a CFW mappából letöltöd ezt: "Nokia N8-Downgrade zip."
A csomag tartalmát felteszed phoenixel és utánna mehet az a szoft ami neked tetszik!

- Rating: 2.63%
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Biztonsági mentés viszont ne felejts el csinálni elötte!balla62 írta:Rendesen vagy Dead modban?Todo írta:
Szerk: Nincs rádbizva dead mód kell!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Todo 2011-11-05 szomb. 19:22:43-kor.
- balla62
- 1. szint
Oké. Megprobálom rendesen.Todo írta:Az rád van bizva! Biztonsági mentés viszont ne felejts el csinálni elötte!balla62 írta:Rendesen vagy Dead modban?Todo írta: