Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Sziasztok!
Amikor be akarok kapcsolni a BT-t ezt a hibauzit kapom: a bluetooth muvelet hajthato vegre.
Probaltam hard reset, uj soft, felraktam most a 60ast es sehogy nem megy..
Vkinek van vmi otlete?
Amikor be akarok kapcsolni a BT-t ezt a hibauzit kapom: a bluetooth muvelet hajthato vegre.
Probaltam hard reset, uj soft, felraktam most a 60ast es sehogy nem megy..
Vkinek van vmi otlete?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpressmusic
- Nem: Nő
Van egy N5800 XM telefonom, 1 hónapja vettem használtan, pár hete tapasztaltam,hogy vezetékesről hívnak pld. felveszem, én nem hallom a hívót, de ő hall engem. A másik vezetékes telefonról hívás után nem tudom megszüntetni a képernyőn a hívást, tehát jelzi, hogy ott van, igaz a hívó letette már, hiába nyomom bárhol, befejezés stb. nem reagál, sőt ma még kinyomni sem tudtam a telefont, az akkut kellett kivennem és újra indítani a telefon. Mitől van ez a probléma. Köszönöm a segítésget 

-
- 1. szint
Nem tud valaki véletlen szám generátor programot a telefonra?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
ha nem tetted még meg,akkor nyomj egy hard resetet kezdetnek-gyakorlatilag lenullázza a telót,értsd minden elveszik,tehát mentés kötelező...cistike írta:Van egy N5800 XM telefonom, 1 hónapja vettem használtan, pár hete tapasztaltam,hogy vezetékesről hívnak pld. felveszem, én nem hallom a hívót, de ő hall engem. A másik vezetékes telefonról hívás után nem tudom megszüntetni a képernyőn a hívást, tehát jelzi, hogy ott van, igaz a hívó letette már, hiába nyomom bárhol, befejezés stb. nem reagál, sőt ma még kinyomni sem tudtam a telefont, az akkut kellett kivennem és újra indítani a telefon. Mitől van ez a probléma. Köszönöm a segítésget
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpressmusic
- Nem: Nő
Köszi a választ! azt sem tudom, mi az a hard reset és hol kell nyomni. A telefonszámok is elvesznek?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Ennek a topicnak az első oldalán le van írva a hard reset menete. Minden általad felvitt adat törlődik, a telefonszámok is. Olyan lesz, mint amikor kihoztad a boltból. Ilyenkor a memóriakártyát is érdemes formázni, vagy adattároló módban csatlakoztatni géphez és törölni a sys, system, private és resource mappákat.cistike írta:Köszi a választ! azt sem tudom, mi az a hard reset és hol kell nyomni. A telefonszámok is elvesznek?

- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 6 times
Feltettem a 60- as szoftot előtte formáztam
most az a gondom hogy hiváskor simán lekapcsol a telefonom és csak a foglalt jelzést hallom életrekelteni csak az akku kivételével lehet
mi a baj ??
most az a gondom hogy hiváskor simán lekapcsol a telefonom és csak a foglalt jelzést hallom életrekelteni csak az akku kivételével lehet
mi a baj ??
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Letöltések keresőjének a leírásba írd be, hogy lottó és kiadja a találatokat.akyyy írta:Nem tud valaki véletlen szám generátor programot a telefonra?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- decseiszabi
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00 Frosty Metal
- Has thanked: 12 times
Lenne egy kerdesem a 5800-as Nokiammal hasznalok egy Samsung HM3100 Bluetooth fulest. a gondom annyi vele hogy van e fulesen egy "Fö" gomb amit ha megnyomunk automatikusan tarcsazza az utolso tarcsazott szamot. Ezt valami modon nem lehetne blokkolni a telefon szoftjabol. Mivel a fulest nem mindig a fulemen hordom sokszor jartam meg hogy hivta vissza az utolso szamokat. Elore is koszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Sziasztok!
Kicsi pénz nagy szerencse elven vettem egy 5800ást. Nem működik a fényképezőgép, a bluetooth és a wifi. Valakinek valami tipp, hogy mi baja lehet?? Egyáltalán orvosolható-e a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kicsi pénz nagy szerencse elven vettem egy 5800ást. Nem működik a fényképezőgép, a bluetooth és a wifi. Valakinek valami tipp, hogy mi baja lehet?? Egyáltalán orvosolható-e a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!