Nokia N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N8-00
ma feltettem a swype-t..... de nagyon rossz nem jött be.. erre törölni akarom .. erre nem engedi...
mivel tudnál letörölni??

- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
valóban jó már. V3on én is azt használtam de gondoltam újítok.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- kuma
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 4 times
ezt én is köszönöm, szépen működikaneurismo írta:Üdv!Szabi46 írta:Háttérképet nem lehet úgy beállítani, hogy ne legyen külön 3 kép a főmenüknek, hanem 1 szélesebb, olyan spb mobile shell vagy androidos stílusra gondolok...
Lehet,én ezt használom, a neve pano_wallpaper
itt a link: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40123

vagyis ... hát csak 3 felé vág egy képet, de az áttűnés alapból nem olyan hogy el lehessen csúsztatni, csak a widgetek mennek, háttér csak átvált és kész, nálam

Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel 

- klaussn95
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Srácok, nem tudja valaki hogy lehetne visszahozni a kitörölt képeket N8on? 

Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!

Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
H*cked Belle

- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Ha suite-al szinkronizáltad mindig amikor csak rádugtad a telót,akkor onnan visszatudod tenni.Ha nem akkor szivás!klaussn95 írta:Srácok, nem tudja valaki hogy lehetne visszahozni a kitörölt képeket N8on?

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Köszi ..Todo írta:Igen, előfordulhat, hogy valamelyik utólag telepített progi összeakad valamivel, vagy helytelen müködész okoz! Nálam C7-en a Sleeping Screen elöző verziója ha telepítve volt akkor nem lehetett használni a gyári zseblámpa funkciót! Vagy annán ha telepítettem a handy profile alkalmazást akkor a telefont a bekapcsológomb hosszú lenyomásával nem lehetett kikapcsolni!bats írta:hello !
Tudnátok segíteni? Barátnőm N8-asának (Symbian Anna) kezdőképernyőjén a zenelejátszó és az elmulasztott esemény-hívás-sms jelző (eseményjelző, ha jól emlékszem v értesítések) nem működik, "beragadt" .. vagyis ha zenét hallgat és a következő számra lép, a főképernyőn akkor sem lép tovább a widget, marad egy számnál; az eseményjelző nem jelzi ki ha hívták, vagy sms-t kapott, csak fent az állapotsoron látni .. Mitől lehet ez a jelenség?
Újraindítás után egy ideig jó, azonban egy kis idő múltán ismét produkálja a fentebb leírtakat. Telepítve van és be is volt állítva a Sleeping Screen 1.03 , ezt kikapcsoltuk, újraindítottuk a készüléket, akkor jó volt,.. okozhatja ezt ez a program? vagy esetleg más ? Találkozott már valaki hasonlóval ? Eddig nem volt vele gond, pár játékot felrakott, meg gps saját hang felvevőt, meg ezt a kijelzővédőt, a játékok közül a kéteseket töröltük, maradt a saját hang progi és a kijelzővédő ..
előre is köszi a választ
szép napot
Azt meg tudnád\tudnátok mondani, hogy milyen gyorsan sötétedik el a képernyő pl böngészés közben ? Mert elég idegesítő, h olvas valamit az ember, aztán pár másodperc alatt elsötétedik -pedig, azt hiszem egy percre van állítva a háttérvilágítás- és rá kell bökni a képernyőre .. ?
előre is köszönöm a választ

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Ha nem szinkronizáltad a pc-re, akkor lehetőség van egy külön programot ráereszteni a kártyára. Én eddig csak memória kártyáról állítottam vissza képeket, de ott sikerült. Tehát nem tudom, h a belső memóriát kezeli-e.klaussn95 írta:Srácok, nem tudja valaki hogy lehetne visszahozni a kitörölt képeket N8on?
- Rating: 2.63%
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Beállitások: Kij.véd./bill.zár időtúllép.>1percbats írta:
Köszi ..
Azt meg tudnád\tudnátok mondani, hogy milyen gyorsan sötétedik el a képernyő pl böngészés közben ? Mert elég idegesítő, h olvas valamit az ember, aztán pár másodperc alatt elsötétedik -pedig, azt hiszem egy percre van állítva a háttérvilágítás- és rá kell bökni a képernyőre .. ?
előre is köszönöm a választ
Megvílágitás időtúllépése>30 másodperc
Ezekkel a beállitásokkal a gyári böngésző lapbetöltés után (ha nem érek a kijelzőhöz) 30 másodpercel elhalványúl (nem sötétül el teljesen) majd egy perc után bekapcsol a kijelzővédő!
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Hali
Feltettem a NokiProgramokbol ezt a kis tisztito progit
124,6 Mb volt a C-n
149,4 Mb lett
Hackalt telokra van a progi
Mobile_110_Cleaner_v1.63_final_S60v3_v5_S^3
Restartoltam es minden rendesen mukodik, nem vagott haza semmit
Feltettem a NokiProgramokbol ezt a kis tisztito progit
124,6 Mb volt a C-n
149,4 Mb lett
Hackalt telokra van a progi
Mobile_110_Cleaner_v1.63_final_S60v3_v5_S^3
Restartoltam es minden rendesen mukodik, nem vagott haza semmit
Udv. Fejvadasz
- klaussn95
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
feroooo írta:Ha suite-al szinkronizáltad mindig amikor csak rádugtad a telót,akkor onnan visszatudod tenni.Ha nem akkor szivás!klaussn95 írta:Srácok, nem tudja valaki hogy lehetne visszahozni a kitörölt képeket N8on?![]()
Jozsirj írta:Ha nem szinkronizáltad a pc-re, akkor lehetőség van egy külön programot ráereszteni a kártyára. Én eddig csak memória kártyáról állítottam vissza képeket, de ott sikerült. Tehát nem tudom, h a belső memóriát kezeli-e.klaussn95 írta:Srácok, nem tudja valaki hogy lehetne visszahozni a kitörölt képeket N8on?
Értem, próbáltam külső progival és meg is találta a képeket amiket letöröltem de olyan peches vagyok, hogy pont azt a képed nem adta vissza

Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle

H*cked Belle