nagy.balynt írta:Mendra írta:Igen,közben rájöttem..

...már csak bele kéne valahogy szerkeszteni a kedvenc frameworkömbe..

..illetve hogy tudom "összefésülni" a CRT animációt,az általam fözött frameworkba?
ehhez annyira nem értek, de a flashable zipet csomagold ki és nézd meg mit másol be a systembe

meg talán a build.prop-ot írd át...
azért oszd meg velünk azt az általad főzött romot

Nos akkor megpróbálom leirni,hogyan is képzelem el..

...mgTerminatornak van egy olyan fözött frameworkja,amiben már benne van a CRT animáció és közben a saját témája is...azt viszont nem tudom,hogy csinálta,hogy egyben van a kettö...természetesen szétbontottam a fileokat,tanulmányoztam a script irás lehetöségét,parancsokat...felteszel egy saját frameworkot...eddig ugye ok...viszont ha egy másikat szeretnél feltenni,sajnos felülirja a korábbit,lévén a konyha a "
framework-res","
SystemUI" fileokat babrálja...a "
twframework-res"-hez viszont nem nyúl,bár erre is szükség van...a script fileban ugye megvannak a parancsok,hogy melyiket inditsa update közben...tehát van két file a CRT zip,ami egy kész framework és a saját frameworkom,ami battery és egyéb flip animációkat tartalmaz...külön külön mindkettö müködik...viszont mindkettöben a fent emlitett filék,felülirják egyik a másikat,nem lehet egymás után feltenni öket...ezért keresem a megoldást,hogy csinálta vajon mgTerminator..

...a konyhában sajnos nincs CRT animáció,igy nem tudom összefözni öket..

...a "
build.prop" át van irva,ez nem okozhat gondot...mgTerminator által fözött fileban van még egy "
bin" file is,erre sem reagál...persze nyilván úgy alakitottam a parancsokat a script fileban,hogy elinduljanak,de semmi változás...látszólag telepiti,de nem müködik sajnos..

...én arra gondoltam,mivan akkor,ha a már kész CRT zipben lévö fileokat fözöm meg?...megcsináltam de nem mertem felrakni,féltem,hogy meghal a teló..

...de lehet,hogy igy sem lenne semmi változás...ha valaki ért ehhez,vagy ismer egy olyan konyhát,amivel ezt meg lehet csinálni,szivesen venném..