Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

lived írta:
feroooo írta: A telefon fájlkezelőjében látja az E:-t?Mármint szabad hely ilyenek?
[/url]
A fájlkezelő látja és le is formáztam a készülékkel hát ha az volt a gond, de semmi.
Rendesen húzom le mindig a gépről (jobb alsó sarok - eltávolítás).

Nem tom mi lehet a gondja. Semmi ötletem már!
Miért olyan fontos a tároló mód.
Én suite-n használom, és berak egy Nokia N8-00 mappát a sajátgépbe és úgy tudom böngészni.
Mondjuk én Win 7-et használok, lehet hogy azért.
Kipróbáltam a tárolómódot és nekem megy. A kapcsolatkezelő/usb/tároló van kiválasztva?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Schumy1 írta:
Én suite-n használom, és berak egy Nokia N8-00 mappát a sajátgépbe és úgy tudom böngészni.
Kipróbáltam a tárolómódot és nekem megy. A kapcsolatkezelő/usb/tároló van kiválasztva?
Most hülyének nézel?! Persze hogy a tároló mód van kiválasztva.
Azért fontos mert én abban szoktam felmásolni mindent a telefonra.Ízlések és pofonok.
Neked a suit, nekem a tároló mód.
Csak az a helyzet, hogy egyik módban sem látom a belsőtárolót.
Más gépre is rákötöttem.
Mindent megpróbáltam.
Már vagy 4 fajta szoftvert felraktam( anna-belle-alap s^3). Formáztam a készülékkel.
A telefonban látom a belsőtárolót, tudom is kezelni, telepíteni rá stb. stb. de a gépre rákötve semmi.
Azt hiszem holnap viszem vissza a T-be.
kacsa7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kacsa7 »

sharpey írta:csáó! Lenne egy nagyon hülye kérdésem! lassan 1 éves az n8-om (most 10 hónapos asszem), és sajnos keletkezett rajta pár esztétikai hiba. többek között a gyakori jack-fedőlapi repedés. azonkívül alul felül a "takarósapkák" is megsérültek, viszonylag komolyabban, és a kijelző is sz*rrá karcolódott... sajnos csak most jutottam el oda hogy vegyek 2500ft-ért szilikontokot, és arra gondoltam h kicseréltetném a telefon egész burkolatát (max a hátlapot nem). ezekre a dolgokra még vonatkozik a garancia (pl karcos kijelző) vagy fizetnem kell? és ha fizetni kell kb mennyire számoljak?
a válaszokat elöre is köszi
A kérdés valóban nagy hülyeség. Röviden, a nokia nyilván nem fogja garanciában kicserélni a szétkarcolt és dörzsölt alsó-felső takarót, valamint nyilván a kijelző sem azért karcolódott szét, mert folyamatosan tokban volt a készülék. Ezt max saját kontóra fogják kicserélni, esetleg még a felső jack repedéssel bepróbálkozhatsz, ha épp vmi beszívott, jókedvű szervizes fogsz ki, talán azt cserélik ingyen, a többiért keményen csengetned kell.
Egyébként az alsó-felső takarók cseréjét én már régóta tervezem, csak épp lusta vagyok vissza annásítani a telefont, hogy bevigyem szervizbe, viszont az árak iránt már érdeklődtem. Az a döbbenetes, hogy szerviz és szerviz között is van árkülönbség. Pesten az arany jános utcaiban pl 2 hónapja 3e-ért cserélték volna csak az alsót és 6e-ért az alsó-felsőt. Ezzel szemben a váci úton 5e-ért cserélték volna csak az alsót. A dolgot még jobban bonyolítja, hogy a felső takarón van az imei szám, szóval ha azt kell cserélni, az sanszos h. beküldik a központi szervizbe...
kacsa7
Újonc
Újonc

lived írta:
Schumy1 írta:
Azért fontos mert én abban szoktam felmásolni mindent a telefonra.Ízlések és pofonok.
Más gépre is rákötöttem.
Mindent megpróbáltam.
Már vagy 4 fajta szoftvert felraktam( anna-belle-alap s^3). Formáztam a készülékkel.
A telefonban látom a belsőtárolót, tudom is kezelni, telepíteni rá stb. stb. de a gépre rákötve semmi.
(Viszont a tároló mód csak kikapcsolt készüléknél megy nem? Kicsit feleslegesnek tartom ki-bekapcsolgatni csak azért h. másolgass rá, de Te tudod :) )
Todo
5. szint
5. szint

kacsa7 írta:
(Viszont a tároló mód csak kikapcsolt készüléknél megy nem? Kicsit feleslegesnek tartom ki-bekapcsolgatni csak azért h. másolgass rá, de Te tudod :) )
Ugye ezt csak viccnek szántad? A már a gépre rádugott telot is át tudod váltani ovi suite-ról Tárolóhelyre!
Menü>Beállitások>Kapcsolatok>USB
kacsa7
Újonc
Újonc

Todo írta:
kacsa7 írta:
Ugye ezt csak viccnek szántad? A már a gépre rádugott telot is át tudod váltani ovi suite-ról Tárolóhelyre!
Menü>Beállitások>Kapcsolatok>USB
Na most akkor 1 kicsit megkavartam magamat is :D
Todo
5. szint
5. szint

lived írta:
Schumy1 írta:
Más gépre is rákötöttem.
Mindent megpróbáltam.

Csak egy ötlet , de egy próbát megér! Próbáld meg phoenixel úgy felrakni a szoftot, hogy letöltöd a navifirmel az E meghajtó gyári tartalmát is (Nokia Care Suite módban)
"RM-596_M005.44.emmc.fpsx" és ezt a fájlt is berakod a többi közé! Lehet, hogy tartalmaz valamit amitől láthatóvá válik tárolóhely módban!
Ha már igy is próbáltad akkor passzolok!
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Todo írta:
Csak egy ötlet , de egy próbát megér! Próbáld meg phoenixel úgy felrakni a szoftot, hogy letöltöd a navifirmel az E meghajtó gyári tartalmát is (Nokia Care Suite módban)
"RM-596_M005.44.emmc.fpsx" és ezt a fájlt is berakod a többi közé! Lehet, hogy tartalmaz valamit amitől láthatóvá válik tárolóhely módban!
Ha már igy is próbáltad akkor passzolok!
Azt még nem próbáltam, de NEEEEEEE!!!
Most raktam fel a Bellet nagy nehezen :( most meg szedhetem le.
Már vagy ezerszer telepítettem szoftot a hétvégén :(
De attól függetlenül is mennie kellene mert előtte is úgy volt.
A másik, hogy a T-s szoftverrel meg főleg mennie kellett volna.
Hát mindegy. Kipróbálom azt is.
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Az senkit nem zavar h alattomos módon pl billzár alatt elindul a GPS? Tök jó h hamar képbe kerül a térképek, de ez másra is jó, nem nem vagyok üldözési mániás. Az is érdekes, hogy az E90 is kb 1 hete mióta újrahúztam azonnal képbe kerül amikor régen ez neki akár 20 percbe került.

Sztem bugos egy MMMOOO-s téma, 2x kell oldani a billzárat ha megy, első húzás aktiválja az érintőt, de nincs kép, a másodikra már van kép is.

A handy task megy, de nem indul magától. why? mert nem 3-ra írták?
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”