Nokia N85
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N85
Az oldal nem foglalkozik a témával.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n85
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia c7
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Az n85-ösöm kijelzője megadta magát, gyakorlatilag az egyik napról a másikra. Először csak vibrál, aztán azóta semmi. Olvastam róla, hogy szalagkábel cserés lett a teló, de pontosan melyik kábelt kell kicserélni?
Azért kérdem, mert a funkciógombok tökéletesen működnek, azokon kívül meg egyedül a kijelzőhöz vezet szalagkábel...
Üdv.
VBalazs
Az n85-ösöm kijelzője megadta magát, gyakorlatilag az egyik napról a másikra. Először csak vibrál, aztán azóta semmi. Olvastam róla, hogy szalagkábel cserés lett a teló, de pontosan melyik kábelt kell kicserélni?
Azért kérdem, mert a funkciógombok tökéletesen működnek, azokon kívül meg egyedül a kijelzőhöz vezet szalagkábel...
Üdv.
VBalazs
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ezt a kérdést Macika kollégának tedd felVBalazs137 írta:Sziasztok!
Üdv.
VBalazs

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6650 fold
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Hello!
Pár hete vettem egy használt n85-t. A telefon hardveresen teljesen jó állapotban van , de az összes szoftveres problémát produkálja amit lehet: hiváseldobás, csatlakozási hiba,vadonatúj akkuval 1 nap készenléti idő, állandó ujraindulás. A szoftver a "létező" legújabb - 31.002, gondolom ez is a baj. Tudja valaki ,hogy tapasztalatok alapján melyik firm-re érdemes downgradelni? Főleg az ujraindulás és a csökkent készenléti idő ami bosszant.
Előtte 6650 fold-om volt az is ilyesmiket csinált aztán egyszer csak megemberelte magát és normálisan működött.
Persze szoftvert évek óta nem fejleszt ezekre a nokia,igy marad a kinlódás.
Esetleg valami főzött rom létezik ami orvosolta ezeket a gondokat?? A készülék gyári független.
Lassan már tényleg nem tudom milyen symbianos, nem érintőképernyős !! telefont lehetne venni ami egyszerűen csak működik.
(Symbian a garmin mobil xt miatt, gombok: mivel utálom a tapicskolást) Lehet egy innov8-al jobban jártam volna.
Pár hete vettem egy használt n85-t. A telefon hardveresen teljesen jó állapotban van , de az összes szoftveres problémát produkálja amit lehet: hiváseldobás, csatlakozási hiba,vadonatúj akkuval 1 nap készenléti idő, állandó ujraindulás. A szoftver a "létező" legújabb - 31.002, gondolom ez is a baj. Tudja valaki ,hogy tapasztalatok alapján melyik firm-re érdemes downgradelni? Főleg az ujraindulás és a csökkent készenléti idő ami bosszant.

Előtte 6650 fold-om volt az is ilyesmiket csinált aztán egyszer csak megemberelte magát és normálisan működött.
Persze szoftvert évek óta nem fejleszt ezekre a nokia,igy marad a kinlódás.
Esetleg valami főzött rom létezik ami orvosolta ezeket a gondokat?? A készülék gyári független.
Lassan már tényleg nem tudom milyen symbianos, nem érintőképernyős !! telefont lehetne venni ami egyszerűen csak működik.
(Symbian a garmin mobil xt miatt, gombok: mivel utálom a tapicskolást) Lehet egy innov8-al jobban jártam volna.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5630 XpressMusic
Üdv! Az lenne a a kérdésem, hogy ha beállítok valamit az energiatakarékos módban a nincs-en kívül, akkor miért van az, hogy a kijelző folyamatosan világít? Nem ez az energiatakarékos mód lényege. Semmilyen gombbal nem lehet levenni a világítást, aksimerülésig csinálja. Esetleg van valami javaslat, megoldás?
Köszi
Köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5310 Xpress Music
Sziasztok!
Vettem egy nokia n85-öt, használtan. Mikor megkaptam, bekapcsoltam, csak annyit csinál, hogy rezeg egyet, tölt egy kicsit a nokia feliratnál, és újraindul. Ezt csinálja folyamatosan. Miért lehet ez?
Dead mode flash-el Phoenix-ben sikeresen újraraktam, de akkor sincs semmi változás. Elképzelhető-e az, hogy amikor újraindul, akkor a phoenix az USB2-nél kiadja azt, hogy a telefon flash módban van és amikor kikapcsol eltűnik..
Valami megoldási javaslat?
Üdv Dani
Vettem egy nokia n85-öt, használtan. Mikor megkaptam, bekapcsoltam, csak annyit csinál, hogy rezeg egyet, tölt egy kicsit a nokia feliratnál, és újraindul. Ezt csinálja folyamatosan. Miért lehet ez?
Dead mode flash-el Phoenix-ben sikeresen újraraktam, de akkor sincs semmi változás. Elképzelhető-e az, hogy amikor újraindul, akkor a phoenix az USB2-nél kiadja azt, hogy a telefon flash módban van és amikor kikapcsol eltűnik..
Valami megoldási javaslat?
Üdv Dani
- Sidewinder
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 1 time
Sziasztok,nekem az N85-öm olyat csinál hogy amikor hívnak és amikor én akarok hívni valakit akkor kiüti magát a teló.
Újra is tettem már,de ugyan azt csinálja PC-Suite-n keresztül tettem újra,Navifirm nem megy nem csatalkozik a szerverhez.
Valaki tudna nekem segíteni,hogy tudom helyre vágni? Most jelenleg arra nem képes amire ki lett találva telefonálni....
Újra is tettem már,de ugyan azt csinálja PC-Suite-n keresztül tettem újra,Navifirm nem megy nem csatalkozik a szerverhez.
Valaki tudna nekem segíteni,hogy tudom helyre vágni? Most jelenleg arra nem képes amire ki lett találva telefonálni....
Mindenki maga cseresznyéjének a pogácsa..

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Pontosítanád, hogy mit jelent magyarul a "kiüti magát a teló"?Sidewinder írta:Sziasztok,nekem az N85-öm olyat csinál hogy amikor hívnak és amikor én akarok hívni valakit akkor kiüti magát a teló.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill