Kicsit feljebb leírtam a megoldást, ha kell a ki gomb! Mukodik, teszteltem!Promi

Kicsit feljebb leírtam a megoldást, ha kell a ki gomb! Mukodik, teszteltem!Promi
Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?
kacsa7 írta:Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?
E:\Animations\Effects mappában vannak a fájlok amiket lehet cserélgetni. Én alapból azzal kezdtem, hogy visszacseréltem a jól bevált effectjeimre
Közzé is teszed azokat?kacsa7 írta:Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?
E:\Animations\Effects mappában vannak a fájlok amiket lehet cserélgetni. Én alapból azzal kezdtem, hogy visszacseréltem a jól bevált effectjeimre
busman74 írta:Közzé is teszed azokat?kacsa7 írta:Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?
Az alap delight belle-ben valóban a C:\Effects-ben van, viszont a golan7 féle verzióban már az E:\Animations\Effect-ben.kay-lac írta:kacsa7 írta:Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?
Így-így csak annyi, hogy a c-n lévő effects mappába kell cserélni!
http://www63.zippyshare.com/v/67121808/file.htmlbusman74 írta:Közzé is teszed azokat?kacsa7 írta:Az összeset le lehet cserélni.busman74 írta:DeLight belle3.3 Golan7 v4. ben,a témahatásoknál ezt a forgó-pörgő animációt nem lehet lecserélni?