Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Tonó
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Tonó »

Sajnos nem!ez ugy ahogy van kéken villan!autofocus közben is kéken világít!bár annak is örülnék ha bontana valaki N97-est,akkor nem kellene külföldről rendelgetni!ettől függetlenül köszönöm a linket,a gondom egyenlőre csak annyi vele hogy még életemben nem rendeltem ezen az oldalon keresztül!
Slider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Slider »

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy N97-re van-e olyan stabil program amivel meg lehet osztani a mobilinternetet (3G). Iphone esetében van egy ilyen funkció de kérdésem az, hogy az N97 is képes lenne-e erre. Ha igen milyen program tudja ezt megcsinálni és milyen közel kell lennie a telefonnak a másik eszközhöz?

Választ előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Slider írta:Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy N97-re van-e olyan stabil program amivel meg lehet osztani a mobilinternetet (3G). Iphone esetében van egy ilyen funkció de kérdésem az, hogy az N97 is képes lenne-e erre. Ha igen milyen program tudja ezt megcsinálni és milyen közel kell lennie a telefonnak a másik eszközhöz?

Van rá program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Fnzoley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy s 2
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Fnzoley »

potter55 írta:

Van rá program.
Hi! Olyan van, amit az android is felismer ha meg akarom osztani a netet vele?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Fnzoley írta:
potter55 írta:

Van rá program.
Hi! Olyan van, amit az android is felismer ha meg akarom osztani a netet vele?
Amit potter55 ajánlott annak van frissebb verziója is, próbáld meg azzal: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43216
Fnzoley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy s 2

Hozzászólás Szerző: Fnzoley »

Megpróbáltam, de nem látja az androidot. De köszönöm.
pith1985
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97

Nokia N97 hiba

Hozzászólás Szerző: pith1985 »

Sziasztok lenne egy olyan gondom,hogy tegnap frissíteni akartam az n97 software ét és a gép sikeresen kiirta h a software sikeresen telepítve lett várja meg amig újraindul a telefon majd adjam meg akiket kell (pin vagy hasonlót) várom de semmi sem történik nem indul el a telefon.töltőre dugva világít a fehér fény meg ha be akarom kapcsolni akkor rezzen egyet.de aztán marad a nagy semmi.most ha gépre akarom rakni a telót egy pillanatra felismeri majd szétkapcsol.igy a software frissitést nem tudok ismét tenni vagy visszarakni azt ami volt rajt.már tiszta ideg vok tőle.

előre is köszönöm a válaszokat vagy az ötleteket.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97 hiba

Hozzászólás Szerző: potter55 »

pith1985 írta:Sziasztok lenne egy olyan gondom,hogy tegnap frissíteni akartam az n97 software ét és a gép sikeresen kiirta h a software sikeresen telepítve lett várja meg amig újraindul a telefon majd adjam meg akiket kell (pin vagy hasonlót) várom de semmi sem történik nem indul el a telefon.töltőre dugva világít a fehér fény meg ha be akarom kapcsolni akkor rezzen egyet.de aztán marad a nagy semmi.most ha gépre akarom rakni a telót egy pillanatra felismeri majd szétkapcsol.igy a software frissitést nem tudok ismét tenni vagy visszarakni azt ami volt rajt.már tiszta ideg vok tőle.

előre is köszönöm a válaszokat vagy az ötleteket.
Ezzel fel tudod éleszteni ("Szoftveresen halott telefon újraélesztése").
These users thanked the author potter55 for the post:
pith1985 (2011-11-06 vas. 20:51:57)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vipepe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: vipepe »

Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne....OVI-n keresztüli szoftverfrissítés után(amit másodszorra csinált csak végig)a készülék bejövő hívásnál "befagy"-kikapcsol , majd újraindul. Villogott a boríték is a jobb felső sarokban , de erre megtaláltam itt nálatok a megoldást , amit köszönök :-)
Mivel a készülék nemrég került hozzám , nekem megfelelne az is , hogy az alap szoftverére vissza tudnám tenni a telót , mert nem tudom miket tettek rá az előző tulajok.
Várom a tanácsotokat , előre is köszi.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

vipepe írta:Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne....OVI-n keresztüli szoftverfrissítés után(amit másodszorra csinált csak végig)a készülék bejövő hívásnál "befagy"-kikapcsol , majd újraindul. Villogott a boríték is a jobb felső sarokban , de erre megtaláltam itt nálatok a megoldást , amit köszönök :-)
Mivel a készülék nemrég került hozzám , nekem megfelelne az is , hogy az alap szoftverére vissza tudnám tenni a telót , mert nem tudom miket tettek rá az előző tulajok.
Várom a tanácsotokat , előre is köszi.
Csinálj egy biztonsági mentést a névjegyzékről,naptárbejegyzésekről,képekről és videókról aztán phoenixel tedd újra a szoftot!
These users thanked the author Todo for the post:
vipepe (2011-11-07 hétf. 12:36:33)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”