Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
dmc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokie E52
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: dmc »

DAv7 írta:
dmc írta:sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.

Van erre valami megoldás?

Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem próbáltam, de mindjárt megnézem. Remélem be tudom még üzemelni az E-mail klienst. :)
Sikerült valamire jutni?
Előre is köszönöm!
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

Probert írta:
szabox írta:Ha már úgy is újra babrálód telót, akkor megcsinálhatnád a kernelpiszkát :) és elmondhatod, hogy hogy sikerült... persze, csak ha akarod. Egy újratelepítéssel vissza áll az alap kernel. :) Meg a flash-t is. Bár, akár erre is felrakhatod és megnézheted úgy, hogy azután is jelentkeznek e ezek a hibák... :) Én nem érzékeltem ezeket, mert a CM7 kernele van fent... lehet alappal nálam is jelentkezne. :)
Megpróbálhatom, de nem szeretem nagyon mélyrehatóan babrálni, mert annyira azért nem értek hozzá. Ha valami gebasz van, akkor meg rohangálhatok a a szervizbe vele.
A kernelpiszka után még fel kell rakni egy flash-t is? Mert nekem a "com.adobe.flashplayer.v10.3.185.21" van hozzá lementve a gépemre.

+1.: Felraktam a kernelpiszka.zip-et, majd a flash-t és nem lett videókompatibilis a teló. Valamit rosszul csináltam? A kernelpiszka.zip-et recoveryből az sd kártya updéttel toltam fel, a flash-t pedig astro-val mint a többi programot. Opera Mini-t használok, lehet az a baj? Milyen böngészővel érdemes?

+2.: Dolphin Browser HD-ben sem lett flash videókat nézni.
Nem gond ha már nem vesződsz vele, akkor leírom annak, aki fog vagy akar... :) Egyébként nem tudod vele elrontani a telefont, mert ha Odinnal újraraksz rá egy rom-ot, akkor a kernel is visszaáll az alapra... Azzal DKQ-s izével is megcsinálhatod... De ha nem nem... :)

Telefonmemóriába kell tenni, tehát ha van valami app2sd-s megoldásod, akkor memkártyáról nem fog menni... Egyébként alapból a telefonra telepíti. :)

Alap gyári böngészővel próbáltam és ment, de alapból nem úgy fog menni, hogy már le is tölti az oldalon.. legalább is nálam nem, hanem megjelenik ott a helyén egy ikonka, ráböksz és akkor tölti be...
Videó erről: http://www.youtube.com/watch?v=t6E2ACKvP9Q

Jaja, kernelpiszkát recovery-ből kell... Ismétlem magam, elrontani nem tudod vele. :)
These users thanked the author szabox for the post:
Probert (2011-10-28 pén. 09:47:23)
Rating: 2.63%
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Tudnátok adni egy CWM Recovery 4.0.0.9 elérhetőséget? :Notworty: A 4shared-ről törölve van.
Kép
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

szabox írta:Nem gond ha már nem vesződsz vele, akkor leírom annak, aki fog vagy akar... :) Egyébként nem tudod vele elrontani a telefont, mert ha Odinnal újraraksz rá egy rom-ot, akkor a kernel is visszaáll az alapra... Azzal DKQ-s izével is megcsinálhatod... De ha nem nem... :) Telefonmemóriába kell tenni, tehát ha van valami app2sd-s megoldásod, akkor memkártyáról nem fog menni... Egyébként alapból a telefonra telepíti. :)
Alap gyári böngészővel próbáltam és ment, de alapból nem úgy fog menni, hogy már le is tölti az oldalon.. legalább is nálam nem, hanem megjelenik ott a helyén egy ikonka, ráböksz és akkor tölti be...
Videó erről: http://www.youtube.com/watch?v=t6E2ACKvP9Q Jaja, kernelpiszkát recovery-ből kell... Ismétlem magam, elrontani nem tudod vele. :)
Jaa még akkor az app2sd-vel is szórakozni kell! Én ennyire nem vagyok benne ebben, csak az alap romokat cserélgetem. Meg felrakott két programot is a kernelpiszka és azokhoz sem konyítottam. Angol tudás nélkül, csak annyit szívok magamba a segítségetekkel, amit biztosan megtudok csinálni is. Vagy esetleg, ha xar, akkor vissza tudom csinálni. Azért nem kínlódok az app2sd-vel , mert eddig jól sáfárkodtam a hellyel és sosem volt kevés. Nem pakolom tele a telót rengeteg haszontalan dologgal, amiket nem, vagy nagyon ritkán használok. És eddig is elég gyors volt, nem tudom sokan miért izgulnak rá a prochúzásra. Így sem egy akkubajnok. Nekem a 3 napos készenlét is kiba kevés. A nokia E52-m, ugyanennyi használat mellett, 12-14 napot bírt ki. Csak hát elragadt nagy kijelző. :lol: Na visszatérve az Ace-re, jó ez így ahogy van, ennyi pénzért meg pláne.
De azért kösz az infókat! :D

Privátban esetleg leírnád hogyan kell az app2sd-t telepíteni és használni?
The Myth Basic(Holland az alap)
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

lekka írta:Tudnátok adni egy CWM Recovery 4.0.0.9 elérhetőséget? :Notworty: A 4shared-ről törölve van.
Természetesen mindjárt feltöltöm megint.

Itt a link: CWM 4.0.0.9

És akkor most mondom, hogy aki törölt linket talál a 4shared-es tárhelyen, az kérem szóljon, hogy mielőbb pótolni tudjam. Köszönöm.
These users thanked the author DAv7 for the post:
lekka (2011-10-27 csüt. 19:19:28)
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: Privátban esetleg leírnád hogyan kell az app2sd-t telepíteni és használni?
Leírom itt, hátha valakinek is jól jön még... Komolyabban én sem vagyok benne, azt ismerem, hogy van az az alkalmazás, hogy "Move2SD Enabler". Természetesen rootolni kell előtte a telefont. Marketes link itt: https://market.android.com/details?id=c ... lllocation

Ebben van 3 mód:
- Auto (Ez az alap, a rendszer dönti el, hogy mit és hová)
- Internal (csak belső memóriára telepít)
- External (minden telepített programot az sd-re pakol át)

Természetesen, ha újra pakolod a romot hozzá, akkor ez is elszáll. :)

Egyébként hasonlóan vagyok én is a telefonnal, hogy nem pakolom tele sok mindennel, bár apróságok vannak rajta, leginkább segédprogramok.

Apropó, az új market megy nektek normálisan? GPRS nettel tudom csak használni itthon és esélytelen (időtúllépés miatt leáll)... Ilyenkor, RootExplorer segítségével a /system/apps-ból a Vending.apk-t újra telepítem és akkor marad a régi market (feltéve, ha alapból is az van a rom-ban) és akkor megy jól...
These users thanked the author szabox for the post:
Probert (2011-10-28 pén. 09:47:42)
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

szabox írta:Ebben van 3 mód:
- Auto (Ez az alap, a rendszer dönti el, hogy mit és hová)
- Internal (csak belső memóriára telepít)
- External (minden telepített programot az sd-re pakol át)
Természetesen, ha újra pakolod a romot hozzá, akkor ez is elszáll. :)
Egyébként hasonlóan vagyok én is a telefonnal, hogy nem pakolom tele sok mindennel, bár apróságok vannak rajta, leginkább segédprogramok.
Apropó, az új market megy nektek normálisan? GPRS nettel tudom csak használni itthon és esélytelen (időtúllépés miatt leáll)... Ilyenkor, RootExplorer segítségével a /system/apps-ból a Vending.apk-t újra telepítem és akkor marad a régi market (feltéve, ha alapból is az van a rom-ban) és akkor megy jól...
Köszöm, mentem a gépre a leírást a linket! Majd ha már megnyugodtam, akkor kipróbálom. Az a 2 progi mi volt, amit a kernelzip feltett?

Az új marketet nem használom, mert kiba lassú atelón és azért lépi túl az időt. A titaniumal jegeld le a market frissítőt, majd távolítsd el az update-et az alkalmazások kezelése összesből és megmarad a szép zöld marketed, ami nagyon faszányosan és gyorsan teszi a dolgát.
The Myth Basic(Holland az alap)
Arany67
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GALAXI Ace
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Arany67 »

Sziasztok!
Olyan problémám van ,hogy egyik napról a másikra a laptop és a telefon /ACE/ nem kommunikál egymással .
Ha összedugom USB vel a telo pittyeg mint régebben és semmi. Tudna valaki segíteni ?
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: Az a 2 progi mi volt, amit a kernelzip feltett?
Az egyik, asszem, amire gondolsz egy CWM (ClockWorkMode) kiegészítő... Ha van fent CWM-ed, akkor a rendszer alól tudsz elindítani mentést, helyreállítást, stb... A másik progi meg Tweaks (Tweak Manager) ezzel meg ilyen teljesítménybeli beállításokat lehet eszközölni... mélyrehatóbban nem ismerem.
Regiee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Skate
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Regiee »

Sziasztok!
Készülök lecserélni az Iphone 2G-met és jelenleg ez a telefon az első nálam! Viszont érdekelne a véleményetek, hogy megéri-e lecserélni? :D
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”