Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Lacika58
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Lacika58 »

DAv7 írta:A gyári Névjegyekben megnyitod a névjegyet, és a név melletti képre kattintva tudsz képet rendelni hozzá ;)
Köszönöm. :yeah:
dmc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokie E52
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dmc »

sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.

Van erre valami megoldás?

Válaszaitokat előre is köszönöm.
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

dmc írta:sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy aki használja a beépített e-mail klienst, annak csinál olyat, hogy egy levél válaszoláskor a címzettet egymás után háromszor is berakja?
Nekem imapon van beállítva a postafiók, és rendes mail kliensből visszanézve a mobillal elküldött e-mailemet úgy néz ki, hogy a címzett benne van egymás után háromszor, és a levelem törzse is kétszer beidézve ment el, egy levélben ugyan, de egymás alatt kétszer volt benne a válaszom.

Van erre valami megoldás?

Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem próbáltam, de mindjárt megnézem. Remélem be tudom még üzemelni az E-mail klienst. :)
vtomi2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC EVO 3D
Has thanked: 13 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vtomi2 »

tudnátok linkelni működő x-plore-t ,ami nem csak bekapcsol, aztán kilép?
RedB
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Htc One SV
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: RedB »

Nem értem miért nem megy nektek a KS2 Rom,nekem fagyás,lassúlás nincs és wifi-röl írók!

Fontos,hogy legyen data reset frissités után!
These users thanked the author RedB for the post:
szabox (2011-10-26 szer. 22:29:15)
Rating: 2.63%
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: Probert »

Na valamicskét használtam a telót a KS2-vel. Nem érzem gyorsabbnak, mint a Q6-ot, még néha akad is a GO Launcherben beállított animáció. Nem egyből jelenik meg az alkalmazások menüben az ikonok,később pakolja be. Valamint nagy ritkán az Agile Lock sem old röccenésmentesen. Nyitáskor a körnek szét kellene csúszni nagy körré, de ez a közepe táján megáll egy pillanatra. WIFI-től fagyás újraindulás nem volt még, de 1x nem töltötte be időben az oldalt és lezárt telefon, majd feloldás után fekete képernyő fogadott. Nem tudom ez az a SOD jelenség? Egyenlőre marad délutánig, mert nincs időm visszatenni a DDKQ6-ot, de vissza fogom.
Jaa, és amiért feltettem, hogy jelezzék az érintőgombok az eseményeket(nem fogadott hívás és sms), nem működnek, vagy nem tudom hol kell aktiválni, mert megcsörgettem magam és nem villogott egyik sem.
The Myth Basic(Holland az alap)
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

Probert írta:Na valamicskét használtam a telót a KS2-vel. Nem érzem gyorsabbnak, mint a Q6-ot, még néha akad is a GO Launcherben beállított animáció. Nem egyből jelenik meg az alkalmazások menüben az ikonok,később pakolja be. Valamint nagy ritkán az Agile Lock sem old röccenésmentesen. Nyitáskor a körnek szét kellene csúszni nagy körré, de ez a közepe táján megáll egy pillanatra. WIFI-től fagyás újraindulás nem volt még, de 1x nem töltötte be időben az oldalt és lezárt telefon, majd feloldás után fekete képernyő fogadott. Nem tudom ez az a SOD jelenség? Egyenlőre marad délutánig, mert nincs időm visszatenni a DDKQ6-ot, de vissza fogom.
Jaa, és amiért feltettem, hogy jelezzék az érintőgombok az eseményeket(nem fogadott hívás és sms), nem működnek, vagy nem tudom hol kell aktiválni, mert megcsörgettem magam és nem villogott egyik sem.
Ha már úgy is újra babrálód telót, akkor megcsinálhatnád a kernelpiszkát :) és elmondhatod, hogy hogy sikerült... persze, csak ha akarod. Egy újratelepítéssel vissza áll az alap kernel. :) Meg a flash-t is. Bár, akár erre is felrakhatod és megnézheted úgy, hogy azután is jelentkeznek e ezek a hibák... :) Én nem érzékeltem ezeket, mert a CM7 kernele van fent... lehet alappal nálam is jelentkezne. :)
Probert
1. szint
1. szint

szabox írta:Ha már úgy is újra babrálód telót, akkor megcsinálhatnád a kernelpiszkát :) és elmondhatod, hogy hogy sikerült... persze, csak ha akarod. Egy újratelepítéssel vissza áll az alap kernel. :) Meg a flash-t is. Bár, akár erre is felrakhatod és megnézheted úgy, hogy azután is jelentkeznek e ezek a hibák... :) Én nem érzékeltem ezeket, mert a CM7 kernele van fent... lehet alappal nálam is jelentkezne. :)
Megpróbálhatom, de nem szeretem nagyon mélyrehatóan babrálni, mert annyira azért nem értek hozzá. Ha valami gebasz van, akkor meg rohangálhatok a a szervizbe vele.
A kernelpiszka után még fel kell rakni egy flash-t is? Mert nekem a "com.adobe.flashplayer.v10.3.185.21" van hozzá lementve a gépemre.

+1.: Felraktam a kernelpiszka.zip-et, majd a flash-t és nem lett videókompatibilis a teló. Valamit rosszul csináltam? A kernelpiszka.zip-et recoveryből az sd kártya updéttel toltam fel, a flash-t pedig astro-val mint a többi programot. Opera Mini-t használok, lehet az a baj? Milyen böngészővel érdemes?

+2.: Dolphin Browser HD-ben sem lett flash videókat nézni.
vtomi2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC EVO 3D
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: vtomi2 »

a telefon memoriába telepítetted a flash-t
Probert
1. szint
1. szint

vtomi2 írta:a telefon memoriába telepítetted a flash-t
Mert az számít? Ahova ő gondolta. Hogyen lehet oda, ha oda kellett volna?

U.I.: Már mindegy vissza raktam a DDKQ6-ot! Nem kínlódok vele, mert még elrontom véletlen, meg idegzetem sincs folyton mindent visszatenni. Annyit vettem még észre a holland rommal kapcsolatban, hogy az alapból hangosabb volt.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”