Ha jól tudom csak AOSP-s tárcsázóval működik az meg csak főzött romokon van. viszont a gogge naptárat lehet szinkronizálni fb-al!Zsemb írta:Sziasztok!
Volna egy kérdésem, lehet hogy már valaki foglalkozott ezzel, de én nem találtam.
Az volna a gondom, hogy nem szinkronizál a blade-em a facebookal. Telenoros 2.2.2 android van rajta.
Örülnék neki, ha bepakolná a névjegyzékbe az ismerőseimet, meg még inkább annak ha a naptárba is az eseményeket.
Haveromnak Galaxy SII-je van neki alapból megkérdezi mikor belép a facebook android alkalmazásba hogy akarja-e szinkronizálni. Nálam ez nincs :S ... Ez azért van mert 2.2 és ez csak 2.3-nál működik? Vagy mi lehet a gond?
Ha a beállításoknál a szinkronnál ott van a facebook, de ha rányomok semmit nem csinál...
Mi lehet a gond?
Üdv! Zsemb
ZTE Blade
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Re: ZTE Blade
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A google naptárat se szinkronizálja :S... mondom ha belemegyek a fiókok és szinkronizáció-ba a beállításoknál ott rányomok a Fiók hozzáadására, ott ott van a Facebook...de ha rányomok egyszerűen visszaugrik és nem csinál semmit...
Haveromnak a galaxy s2-n sincs főzött rom...de persze az más készülék így más lehetőségek is vannak szal nem hasonlítom.
Most annyit csináltam hogy a Google Conact Sync nevezető programmal össze lehetett párosítani a névjegyeimet a facebook ismerőseimmel, de így azok az ismerőseim nincsenek a telefonkönyvembe akik eddig nem voltak. És a naptár továbbra se mutat semmit. Mintha azt nem akarná szinkronizálni.
Nemrégiben próbálkoztam a FriendCaster Pro-val, ami szintén facebook alkalmazás, sőt sztem jobb is mint a facebook for android, de az annyit szinkronizált csak, hogy berakta a névjegyzékembe az ismerőseimet, de am még felhívni se tudtam mert a telószámot nem szinkronizálta, és a naptárhoz az nem is nyúl sajna...
Esetleg valaki tud más facebook alkalmazást ami még szinkronizál?
Haveromnak a galaxy s2-n sincs főzött rom...de persze az más készülék így más lehetőségek is vannak szal nem hasonlítom.
Most annyit csináltam hogy a Google Conact Sync nevezető programmal össze lehetett párosítani a névjegyeimet a facebook ismerőseimmel, de így azok az ismerőseim nincsenek a telefonkönyvembe akik eddig nem voltak. És a naptár továbbra se mutat semmit. Mintha azt nem akarná szinkronizálni.
Nemrégiben próbálkoztam a FriendCaster Pro-val, ami szintén facebook alkalmazás, sőt sztem jobb is mint a facebook for android, de az annyit szinkronizált csak, hogy berakta a névjegyzékembe az ismerőseimet, de am még felhívni se tudtam mert a telószámot nem szinkronizálta, és a naptárhoz az nem is nyúl sajna...
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Szerintem az alap rommal lehet baj. CM 2.3.5-nél megy.Zsemb írta:Sziasztok!
Volna egy kérdésem, lehet hogy már valaki foglalkozott ezzel, de én nem találtam.
Az volna a gondom, hogy nem szinkronizál a blade-em a facebookal. Telenoros 2.2.2 android van rajta.
Örülnék neki, ha bepakolná a névjegyzékbe az ismerőseimet, meg még inkább annak ha a naptárba is az eseményeket.
Haveromnak Galaxy SII-je van neki alapból megkérdezi mikor belép a facebook android alkalmazásba hogy akarja-e szinkronizálni. Nálam ez nincs :S ... Ez azért van mert 2.2 és ez csak 2.3-nál működik? Vagy mi lehet a gond?
Ha a beállításoknál a szinkronnál ott van a facebook, de ha rányomok semmit nem csinál...
Mi lehet a gond?
Üdv! Zsemb
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Zsemb írta:A google naptárat se szinkronizálja :S... mondom ha belemegyek a fiókok és szinkronizáció-ba a beállításoknál ott rányomok a Fiók hozzáadására, ott ott van a Facebook...de ha rányomok egyszerűen visszaugrik és nem csinál semmit...

itt látható linket ki kell kimásolni.

és ide beilleszteni!
ez nem telefonfüggő!
-
- Újonc
- Has thanked: 5 times
sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
előre is köszönöm
előre is köszönöm

-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Ha jól tudom,akkor,ha felteszel egy főzőtt szoftot független lesz...Egy próbát megérrazor120 írta:sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
előre is köszönöm

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
oké, köszi! bár tudom ez nem főzött de lehetséges felrakni rá?: (Sales_DL_P729T_Hungary_Telenor_V1.00.01.exe), esetleg nem ütközik a T-s szofttal?istnag írta:Ha jól tudom,akkor,ha felteszel egy főzött szoftot független lesz...Egy próbát megérrazor120 írta:sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
előre is köszönöm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára razor120 2011-10-28 pén. 14:19:34-kor.
- fonix232
- 5. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
A szofttal nem, de a T-s kártyát nem fogja elfogadni...
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
Nem lesz probléma, csak a tés készülékből telenorosat csinálsz
én inkább azt javaslom, hogy főzött romot tegyél rá, az kockázatmentes, az exe-s frissítés viszont eléggé kockázatos (nekem tízből tízszer sikerült probléma nélkül, pont tegnap partícionáltam újra a mobilom). Ha használod a keresőt, megtalálod a főzött rom felrakását, illetve az eredeti rendszer lementését. Ha segítség kell írj ide, vagyunk páran akik szívesen segítenek 

-
- Újonc
okés, köszi szépen! először megpróbálom az .exe-s megoldást. Ha nemválik be akkor jöhet a főzött rom.
)