Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
Probert
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
Nem: Férfi
Has thanked: 7 times
Been thanked: 24 times

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: Probert »

DAv7 írta:Hogyan marasztottad meg a beállításaidat, hol frissítettél? :D nem mintha kellene, mert most totálisan le van nullázva a telefon...
Sehogy, csak simán One Package módban feltoltam rá.
De a mobilarénás Ace fórumban azt mondják ketten is, hogy nem jó rom, mert a wifire nehez megy fel és ha fel is megy akkor néha újra indul.Fél órát volt nekik fenn. Lehet elhamarkodott volt a feltét. Ha igen, akkor megy vissza a DDKQ6.
The Myth Basic(Holland az alap)
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

DAv7 írta:Most a legújabb DXKPD ROM-ot akarom felrakni, de ez sem ment fel...utoljára hagyom a DQK6-ot. Remélem az felmegy.-.-"

@szabox: áhh értem már :) akkor valószínűleg ezekhet kell egy 2.3.3/4 es ROM, amiről lehet frissíteni. Ha a DDQK6 sem megy fel, akkor nagy valószínűséggel ez a helyzet.

Ez sem lesz jó...akkor marad a KPH. :)
Háááát, KPH alatt is működni kell a "kernelpiszka.zip"-nek :P

Amúgy a recovery-s delete/format/swipe/reset dolgokat megcsináltad "frissítés" után?
(sorry, ha lámer a kérdés egy másik "andorid májsztrónak" :) !)
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta:
DAv7 írta:Hogyan marasztottad meg a beállításaidat, hol frissítettél? :D nem mintha kellene, mert most totálisan le van nullázva a telefon...
Sehogy, csak simán One Package módban feltoltam rá.
De a mobilarénás Ace fórumban azt mondják ketten is, hogy nem jó rom, mert a wifire nehez megy fel és ha fel is megy akkor néha újra indul.Fél órát volt nekik fenn. Lehet elhamarkodott volt a feltét. Ha igen, akkor megy vissza a DDKQ6.

Kipróbáltad te is vagy csak az ő leírásukra hagyatkozol?
Probert
1. szint
1. szint

szabox írta:Kipróbáltad te is vagy csak az ő leírásukra hagyatkozol?
Feltettem, majd holnap megírom, hogy mit csinál. De 1x már újraindult, meg nem találtam, hogy hol lehet az adókörzet infót kikapcsolni, mert folyton jött az üzi, hogy hol vagyok éppen.
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: De a mobilarénás Ace fórumban azt mondják ketten is, hogy nem jó rom, mert a wifire nehez megy fel és ha fel is megy akkor néha újra indul.Fél órát volt nekik fenn. Lehet elhamarkodott volt a feltét. Ha igen, akkor megy vissza a DDKQ6.
XDA-n meg azt írják (ketten is :D), hogy nincs wifi probléma... Nekem nincs wifi-m, szóval erről nem tudok nyilatkozni, de jó lenne, ha valaki kipróbálná és elmondaná, hogy mit tapasztalt... Nekem eddig stabilnak tűnik a KS2, szal passzolom ezt a wifi problémát! :)
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta:
szabox írta:Kipróbáltad te is vagy csak az ő leírásukra hagyatkozol?
Feltettem, majd holnap megírom, hogy mit csinál. De 1x már újraindult, meg nem találtam, hogy hol lehet az adókörzet infót kikapcsolni, mert folyton jött az üzi, hogy hol vagyok éppen.
Én az ilyen beállításos ökörségeket úgy "játszom" ki, hogy BackupMasterrel egy régi 2.3-as rom beállításai állítom vissza folyton és így például nincs rezgés, amikor valami felugró menüt nyitsz meg. :)
szabox
2. szint
2. szint

Probert írta: Feltettem, majd holnap megírom, hogy mit csinál. De 1x már újraindult, meg nem találtam, hogy hol lehet az adókörzet infót kikapcsolni, mert folyton jött az üzi, hogy hol vagyok éppen.
Üzenetek-> Beállítások --> Hírüzenetek aktiválása (Ha kiveszed a pipát, akkor is kapod?)
Probert
1. szint
1. szint

szabox írta:Én az ilyen beállításos ökörségeket úgy "játszom" ki, hogy BackupMasterrel egy régi 2.3-as rom beállításai állítom vissza folyton és így például nincs rezgés, amikor valami felugró menüt nyitsz meg. :)
Azt hol tudom beállítani benne, hogy nem fogadott hívásnál vagy olvasatlan sms-nél a két érintőgomb közül valamelyik villogjon? Mert igazából csak ezért raktam fel.

U.I.: Az adókörzet infót már megoldottam, de azért kösz.
Lacika58
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Lacika58 »

DAv7 írta:A gyári Névjegyekben megnyitod a névjegyet, és a név melletti képre kattintva tudsz képet rendelni hozzá ;)
Köszönöm.
A hüvejkújj nem működött :yeah:
Lacika58
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Lacika58 »

DAv7 írta:A gyári Névjegyekben megnyitod a névjegyet, és a név melletti képre kattintva tudsz képet rendelni hozzá ;)
Köszönöm. :yeah:
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”