Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Schumy1
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 520 - Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 22 times
Been thanked: 17 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: Schumy1 »

Sziasztok!

Normális szerintetek hogy nekem még nem jött frissítés 25.0......-ra, csak a service pack?
Független a teló, made is finland.
Nem lehet hogy azért nem jön mert anno újrahúztam a pohenix-el?
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

Sziasztok!

Quickoffice-ban miért nem számolja ki az általam beírt "=a8-a7" függvényt?
Van erre OfficeSuite? Az tök jól ment N95-ön!

Üdv...

No, közben meglett! Át kellett állítani automatikusra, aztán egy újraszámolást kérni!
Már csak azt nem tudom, hogy az egyik OfficeSuite-ban gyártott táblámat miért nem nyitja meg sérült file felkiáltással, mikor n95-ön és pc-n is megnyílik!

Üdv...
sompetike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sompetike »

Schumy1 írta:Sziasztok!

Normális szerintetek hogy nekem még nem jött frissítés 25.0......-ra, csak a service pack?
Független a teló, made is finland.
Nem lehet hogy azért nem jön mert anno újrahúztam a pohenix-el?
szted honnan tudják,hogy ujrahuztad???
nekem is finnland de már vagy egy hete rajta van a 25.0.....+a service pack is...
skip2989
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: skip2989 »

Tanusítványhiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával!

Mit lehet tenni az ilyen programokkal?
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

skip2989 írta:Tanusítványhiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával!

Mit lehet tenni az ilyen programokkal?
GY.I.K. kezdő symbian tulajdonosoknak
Szignózni kellene azokat a progikat, de mostanában nem lehet szerezni működő szignófájlokat. Ha ki akarod kerülni a szignózást, kattints az aláírásomra.
Kép Kép
Maki73
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8

Hozzászólás Szerző: Maki73 »

van olyan széf alkalmazás amivel fényképet lehet titkosítani,és nem csak jelszókat?
john33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy SIII
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: john33 »

Sziasztok,
nem mintha olyan nagy változásokat tartalmazna a 25-ös sw, de nekem phoenix-el a következő verzió van fennt:
Symbian Anna 022.014 (egyedi: 022.012.297.03.)
059D7G5

...és se a Nokia Suite, se a telefon szoftverfrissítője, se a *#0000# frissítésre nem ajánlja fel a 25-ös frissítést :evil:

2 napja volt egy frissítési lehetőség, Nokia téma (5MB), annyit vettem észre, hogy a Copper-rel kiegészült a gyári témák sora... :!:
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nektek nem tunik lassunak a telefon? Komolyan mondom menube akarok belépni es várni kell 2-3másodpercet, ez ilyen nagy gond neki? Témahatás be van kapcsolva de akkor is, es nem valtozik meg akkor se ha ujra rakom softot phoenixxel. A másik idegesito meg az hogy hivnak es nem jelez semmit egyaltalán, a masiknak pedig kicseng :angry: . Ez mitol lehet? probaltam mar ujra rakni a softot, más Sim-et, minden nap kikapcsolom egyszer a telot, torolgettem mar a SIm-et is nem értem. A telefon vagy a kartyával lesz a baj? De ezt csak egy héten 1szer csinalja de pont akkor amikor legtobben hivnának, csak persze en nemtudok rola mivel nem jelez semmit. Kozsi a valaszokat
Kép
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hjocco »

LaLi_87 írta:Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nektek nem tunik lassunak a telefon? Komolyan mondom menube akarok belépni es várni kell 2-3másodpercet, ez ilyen nagy gond neki? Témahatás be van kapcsolva de akkor is, es nem valtozik meg akkor se ha ujra rakom softot phoenixxel. A másik idegesito meg az hogy hivnak es nem jelez semmit egyaltalán, a masiknak pedig kicseng :angry: . Ez mitol lehet? probaltam mar ujra rakni a softot, más Sim-et, minden nap kikapcsolom egyszer a telot, torolgettem mar a SIm-et is nem értem. A telefon vagy a kartyával lesz a baj? De ezt csak egy héten 1szer csinalja de pont akkor amikor legtobben hivnának, csak persze en nemtudok rola mivel nem jelez semmit. Kozsi a valaszokat
Ajánlom a Delight Belle -ét
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

LaLi_87 írta:Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nektek nem tunik lassunak a telefon? Komolyan mondom menube akarok belépni es várni kell 2-3másodpercet, ez ilyen nagy gond neki? Témahatás be van kapcsolva de akkor is, es nem valtozik meg akkor se ha ujra rakom softot phoenixxel. A másik idegesito meg az hogy hivnak es nem jelez semmit egyaltalán, a masiknak pedig kicseng :angry: . Ez mitol lehet? probaltam mar ujra rakni a softot, más Sim-et, minden nap kikapcsolom egyszer a telot, torolgettem mar a SIm-et is nem értem. A telefon vagy a kartyával lesz a baj? De ezt csak egy héten 1szer csinalja de pont akkor amikor legtobben hivnának, csak persze en nemtudok rola mivel nem jelez semmit. Kozsi a valaszokat
sw újrarakás után szűzen is ezt cisnálja a telefon vagy rögtön nekiállsz és visszatelepítesz minden progit meg rosszabb esetben még a lementett beállításokat is visszatolod? csak mert utóbbi esetben kb a sw újrarakás olyan mintha nem is csináltál volna semmit.
a 2-3 mp az valszeg vmi defektes program miatt van.
a hívnak és nem csörög ki pedig tipikusan a screenlocker progik hibája miatt szokott lenni. pl nekem a nokia bubbles produkált random ilyesmiket, leszedtem azóta nincs ilyen gond. de hasonló volt a helyzet a slideunlock 4.02-vel (nem kapcsolt be a kijelző híváskor és nem tudtam felvenni), úgyhogy most a 3.21 ami nekem hibátlanul működik.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”