"Functions not tested. So it is not responsible for the performance. Solely for testing purposes."Pajoz írta:Üdv! Megnézné valaki, aki jobban vágja az inglist, mint én és CM7-et használ, hogy érdemes-e lecserélni a CWM 4.0.0.9-et erre?
A funkciók nem teszteltek. Tehát, nem felelős a teljesítményért/működésért. (Ford. megj: szal, ezek szerint instabil

Meg akkor ezek szerint várható belőle jobb verzió is.
A 4. oldalon van olyan, amire azt írják, hogy "stabil" a "recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace" és a "recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace-fix" (nem tudom mi a különbség) - a főbb funkciók mennek:
Idézet a topicból:
Ketut:
-Manual/Automatic mounting works ---> Manuális és Autómatikus betöltés működik
-Successfully factory reset + wiped both caches + formatted /system ----> Sikeres Gyári adatok visszaállítása és a ideiglenes tárak (cache) törlése
-Successfully installed two .zip files (both are Cm7 ROMs) ---------> Sikeresen telepített két zip fájlt (mind a kettő Cm7 rom)
-Backup and Restore works perfectly ---------> Mentés és visszaállítás tökéletesen működik
I would say that this is ready . -------> Azt mondom, hogy ez kész van
Csak fordítottam, szal, ha valami nem megy, akkor az nem az én felelősségem!

Nem próbáltam ki ezt, mert elég a 4.0.0.9-es is nekem, amire kell (meg az is tudja ezeket), de aki kipróbálja megírhatja a tapasztalatait, hogy érdemes e cserélni...