Köszönöm. Pár 9.1-es játék azért felment.potter55 írta:N97-en felejtsd el az N-gage-t. Ezt olvasd el.neat írta:Valaki megdobna pár játék linkkel privátba? (N97, sym^3):roll:
Sok játéknak van symbian-os verziója is.
(N97 nem S^3-as, akkor se ha van rajta egy módosított szoftver, akkor is s60v5-ös.)
N-Gage szolgáltatás
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az N-Gage játékok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: N-Gage szolgáltatás
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
És teljes verzióban is működik?neat írta:Köszönöm. Pár 9.1-es játék azért felment.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n85
- Has thanked: 0
Leszedtem a Star wars unforcedet és lejátszok egy pályát és nem ad többet ez miért van ?
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Nokia N96-on futtattad a játékot? Mert ha igen, akkor azzal kell szembesülnöd, hogy a feltört játékok egy része nem fut fullon nálad. Nézz be ide és a topic magyarázatot ad erre a jelenségre, illetve a végén találsz egy játék listát, amely rávilágít arra, hogy melyik lehet teljes játék smybian 9.3-on.masterhack írta:Leszedtem a Star wars unforcedet és lejátszok egy pályát és nem ad többet ez miért van ?
-
- Újonc
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ugyanaz a helyzet, amit már leírt luciuscornelius.masterhack írta:Nokia n85 ötön futtatom a játékot : D

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- trabbi
- Újonc
- Készüléktípus: N96
- Been thanked: 1 time
Használtam search-et... de nem találtam azt ami nekem kellett volna. Szerény személyem szerint az eredeti n-gage-el majd mennek a játékok. Az összes repack meg ilyenek azok már bibisek sztem. Nem tudná valaki felrakni az eredeti 1.40(1557) -et amit legutoljára kiadott a nokia ? Azt hiszem ez volt az utolsó n-gage változat ami kijött. Nekem az N96-osomra kéne. Köszi előre is. Most egy ilyen error 1000002 vel küszködök, remélem megoldódik valahogy !
THX előre is

THX előre is

Telefonjaim: BOSCH (a régi tégla fajta) ► Alcatel OT320 ► Motorola C... ► Nokia 3310 ► Nokia 3410 ► Siemens C55 ►Nokia 3200 ► Nokia 3230 ► Sony Erissson K510 ► Nokia 3250 ► Nokia N96 (jelenleg is )
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Ezt a keretprogramot a szoftver elvileg tartalmazza, szóval lehet, hogy egy frissítés megoldaná a problémádat. Eredeti keretprogit nem lehet csak úgy leakasztani, főleg nem egy konkrét típusra, mint amilyen az N96.trabbi írta:Használtam search-et... de nem találtam azt ami nekem kellett volna. Szerény személyem szerint az eredeti n-gage-el majd mennek a játékok. Az összes repack meg ilyenek azok már bibisek sztem. Nem tudná valaki felrakni az eredeti 1.40(1557) -et amit legutoljára kiadott a nokia ? Azt hiszem ez volt az utolsó n-gage változat ami kijött. Nekem az N96-osomra kéne. Köszi előre is. Most egy ilyen error 1000002 vel küszködök, remélem megoldódik valahogy !![]()
THX előre is![]()
![]()
- trabbi
- Újonc
- Készüléktípus: N96
- Been thanked: 1 time
Értem, köszi a választ már csak az lenne a kérdésem, hogy mivel gondolom rajta van a telón is a ROM-on belül valahol a telepitője hol találom meg ? Mert a Z:/-n belül az install mappában nem találtam szóval jó lenne tudni,hogy egy ilyen hard reset után honnan halássza elő magának, mert most stabil minden és nem szeretnék egy N-Gageért hard resetet csinálni. Köszi szépen előre is
Üdv Levi
Üdv Levi
Telefonjaim: BOSCH (a régi tégla fajta) ► Alcatel OT320 ► Motorola C... ► Nokia 3310 ► Nokia 3410 ► Siemens C55 ►Nokia 3200 ► Nokia 3230 ► Sony Erissson K510 ► Nokia 3250 ► Nokia N96 (jelenleg is )
-
- Újonc
Üdvözletem mutkor irtam hogy a n85 össömön nem megy a star wars n.gage játék csak a első pályáig és nem lehet azért mert trial verzio ? mert mikor kilépek belöle utal a teljes verziora h 6 pálya meg ilyenek nem lehet h ez a probléma ?