Nokia C6-01

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: potter55 »

BrabusSV12 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet úgy feltenni zenét a telefonra, hogy az albumképek is megjelenjenek? Próbáltam már mindenhogy de nem sikerül. Korábban ez az 5530-on egyszerű volt, de itt most nem tudok rájönni a megoldásra. Ha valaki tud, segítsen légyszi.
Bele kell rakni magába az mp3 fájlba. Pl ezzel a programmal.
Ha így próbáltad és nem sikerült, akkor nincs több ötletem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
BrabusSV12
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: BrabusSV12 »

Köszi, ezt nem próbáltam még. Kipróbálom valamikor.
c6doki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-01

Hozzászólás Szerző: c6doki »

Hali!
Most nézem hogy kijött egy 025.007-es verziószámú FW a telefonhoz, gondoltam szólok. :Notworty:
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a telóval, ezért most jól meg is flashelem. :yeah:
Sziasztok!
BrabusSV12
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: BrabusSV12 »

potter55 írta:
BrabusSV12 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet úgy feltenni zenét a telefonra, hogy az albumképek is megjelenjenek? Próbáltam már mindenhogy de nem sikerül. Korábban ez az 5530-on egyszerű volt, de itt most nem tudok rájönni a megoldásra. Ha valaki tud, segítsen légyszi.
Bele kell rakni magába az mp3 fájlba. Pl ezzel a programmal.
Ha így próbáltad és nem sikerült, akkor nincs több ötletem.
Kipróbáltam és így már jó. Szépen megjelennek az album borítók. Köszönöm a segítséget.
c6doki
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Minden C6-01 ilyen válogatós JAVA játékok és alkalmazások terén, vagy csak az enyém?
Annyira nem merültem bele a témába, de úgy emlékszem hogy pár játék ami még az 5530-asomról került át, az ment ezen is. Mióta frissítettem a 25.007-esre, úgy tűnik hogy a JAVA cuccok nem akarnak működni.
Más is járt már így? Mi lehet a probléma? Installserver-nek vagy valami okosításnak lehet ilyen következménye?
Természetesen hack-elt a telefon, saját főzött ROM-mal. Semmi extra nincs benne, csak RomPatcher, Nokia Welcome kiszedve, 6 főképernyő, törölhető óra widget... Nagyjából ennyi. Bármilyen ötlet?
Előre is köszönöm!
spider925
Újonc
Újonc
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: spider925 »

Sziasztok!

lehet hülyének néztek majd, de hogy az ördögbe tudom megváltoztatni a pin kódot? sehol se találom :confused3:

ja és ha esetleg tudja valaki,hogy ezt a gagyi gyári f-securet hogy lehetne kinyomni a francba, azt is megköszönném. teljesen feleslegesnek érzem az ingyenes verzióban, az anti-theftes dolgot. és unom már,hogy állandóan kikell kapcsolnom minden bekapcsolás után.. :sly:

köszönöm =)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

spider925 írta:Sziasztok!

lehet hülyének néztek majd, de hogy az ördögbe tudom megváltoztatni a pin kódot? sehol se találom :confused3:

ja és ha esetleg tudja valaki,hogy ezt a gagyi gyári f-securet hogy lehetne kinyomni a francba, azt is megköszönném. teljesen feleslegesnek érzem az ingyenes verzióban, az anti-theftes dolgot. és unom már,hogy állandóan kikell kapcsolnom minden bekapcsolás után.. :sly:

köszönöm =)
A pin kódot megváltoztatni valahol itt lehet: Menü>Beállitások>Telefon>Telefonkezelés>Biztonsági beállitások>Telefon és sim kártya!
Miért nem törlöd le az F-secure alkalmazást?
These users thanked the author Todo for the post:
spider925 (2011-11-15 kedd 21:29:12)
Rating: 2.63%
spider925
Újonc
Újonc
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: spider925 »

Todo írta:
spider925 írta:Sziasztok!

köszönöm =)
A pin kódot megváltoztatni valahol itt lehet: Menü>Beállitások>Telefon>Telefonkezelés>Biztonsági beállitások>Telefon és sim kártya!
Miért nem törlöd le az F-secure alkalmazást?
ehh, tényleg ott nem is néztem :D pedig már jártam arra fele. köszönöm! :Notworty: :)
öhm, ez eszembe se jutott,hogy letöröljem. ne kérdezd,hogy miért :blink:
c6doki
Újonc
Újonc

Hali!
Közben sikerült megoldást találnom a JAVA problémámra. Ha valaki hasonlóképpen jár és nem indulnak el a JAVÁs cuccai, akkor itt a megoldás.:
http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg633328
A mellékelt JAVA mappát kell bemásolni a C:\Resource mappába, közben az Open4All patchnek aktívnak kell lennie. (Értelemszerűen csak hackelt telefonon működik, azon belül is C7-re írják, de ezek szerint megy C6-01-en is)
Valószínűleg valamelyik befőzött összetevő miatt történt, nem tudom biztosan melyik.
Ha van rá igény, akkor feltöltöm valahova, csak azt mondjátok meg hogy hova.
Remélem másnak is segít!
Üdv.!
babugyagyu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c6-01

Hozzászólás Szerző: babugyagyu »

Sziasztok!

nekem ahhoz kellene egy kis segítség, hogy hogyan tudom beállítani a távoli meghajtó módot.
elvileg azzal tudom elérni az otthoni számítógépemet máshonnan ugye?

aki lenne olyan kedves és segítene, az írjon nekem a babugyagyu@gmail.com

az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
sziasztok
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”