Samsung Galaxy Ace S5830

Samsung márkájú készülékek témái
dmc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokie E52
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Samsung Galaxy Ace S5830

Hozzászólás Szerző: dmc »

vtomi2 írta:nekem a CyanogenMod 7.1-cooper-KANG-BETA Android 2.3.7-ben vannak
Ezt nekem szántad?
Bocsi az idióta kérdésért, még kezdő vagyok a telefon terén, ez valami másik kernel vagy rom? Másik telefonszoftver? Amit fel kell rakni?
Csak azért, mert ha igen, akkor az a BETA elég rosszul hangzik számomra :) De nyugtassatok meg, ha nem gáz.
vtomi2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC EVO 3D
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vtomi2 »

igen ez egy custom rom, a gyikban(a főoldalon a link) le van írva a telepítése, és hogy mik a tulajdonságai, én nem tennék vissza mást, ez a legjobb és leggyorsabb
szuszy16v
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: szuszy16v »

Sziasztok. ACE függetlenitésre milyen lehetöségek vannak? Csak ROM cserével lehet megoldani? Esetleg turboSIM-mel megy? mgterminator tárhelyén van fenn egy Galaxy_Ace_Unlock.apk . Ezt a progit valaki ismeri? köszi
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

szuszy16v írta:Sziasztok. ACE függetlenitésre milyen lehetöségek vannak? Csak ROM cserével lehet megoldani? Esetleg turboSIM-mel megy? mgterminator tárhelyén van fenn egy Galaxy_Ace_Unlock.apk . Ezt a progit valaki ismeri? köszi
Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel!!!! Nem olvastad a fórum szabályzatban?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
szuszy16v
Újonc
Újonc
Készüléktípus: galaxy ace
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: szuszy16v »

Köszi a gyors választ
szabox
2. szint
2. szint
Has thanked: 20 times
Been thanked: 65 times

Hozzászólás Szerző: szabox »

vtomi2 írta:igen ez egy custom rom, a gyikban(a főoldalon a link) le van írva a telepítése, és hogy mik a tulajdonságai, én nem tennék vissza mást, ez a legjobb és leggyorsabb
Asszem ez relaítv, mert attól függ ki mire használja... A Quadrantba jól mutat a jó helyezés, de én maradok egy jól megbuherált stock romnál. Az is van olyan jó szerintem a hétköznapi használatra... Volt fent CM és nekem nem jött be... :) Túl szürke és az ADW-t nem tudtam visszarakni TW-re. Persze, xda-n írták, hogy akinek nem tetszik, az menjen vissza stockra. :D Ezért is buheráltam át egy 2.3.5-öt olyanra, amilyenre nekem kellett... :)
DAv7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: GT-S5830
Has thanked: 7 times
Been thanked: 90 times

Hozzászólás Szerző: DAv7 »

szabox írta:
szabox írta:...
Valaki megcsinálta még rajtam kívül? Tapasztalat? :)
Igazából nekem kellene bevállalnom, de nem merem. Annyira jól megy minden most, hogy jobban tán nem is mehetne. Ha mentek, és esetleg nem lenne vmi jó, akk meg b------om az egészet. A másik, nem is alap ROM van rajta, de ez igazából csak kifogás a lustaságom miatt :D
Akinek alap ROM-ja van, az legyen szíves kipróbálni!
szabox
2. szint
2. szint

DAv7 írta:
Igazából nekem kellene bevállalnom, de nem merem. Annyira jól megy minden most, hogy jobban tán nem is mehetne. Ha mentek, és esetleg nem lenne vmi jó, akk meg b------om az egészet. A másik, nem is alap ROM van rajta, de ez igazából csak kifogás a lustaságom miatt :D
Akinek alap ROM-ja van, az legyen szíves kipróbálni!
Nekem most megy jól... Nincs hiányérzetem. Elég gyors is, feloldás után nem tököl a "Deep sleep"-el, hanem hamar felébred, tehát képernyőzár feloldás után használható egyből, megy a flash, meg holmi apróságok.

Szóval, akinek alap romja van és kísérletező kedvű kipróbálhatná... Én megcsináltam és nem volt probléma belőle, ami volt, azt ott leírtam... jutalom, hogy megy a flash. :)
vtomi2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC EVO 3D
Has thanked: 13 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: vtomi2 »

szabox írta:
vtomi2 írta:igen ez egy custom rom, a gyikban(a főoldalon a link) le van írva a telepítése, és hogy mik a tulajdonságai, én nem tennék vissza mást, ez a legjobb és leggyorsabb
Asszem ez relaítv, mert attól függ ki mire használja... A Quadrantba jól mutat a jó helyezés, de én maradok egy jól megbuherált stock romnál. Az is van olyan jó szerintem a hétköznapi használatra... Volt fent CM és nekem nem jött be... :) Túl szürke és az ADW-t nem tudtam visszarakni TW-re. Persze, xda-n írták, hogy akinek nem tetszik, az menjen vissza stockra. :D Ezért is buheráltam át egy 2.3.5-öt olyanra, amilyenre nekem kellett... :)
nekem bejött, de a launchert cseráltem is launcherpro plus-ra, meg még pár dolgot, és idáig így a legjobb, kivéve a képernyőfeloldást(az a pár másodperc már az idegeimre megy :duhos2:), már csak a 4.0-át kéne ráportolni, az lenne csak az igazi :whaaa:
szabox
2. szint
2. szint

vtomi2 írta:nekem bejött, de a launchert cseráltem is launcherpro plus-ra, meg még pár dolgot, és idáig így a legjobb, kivéve a képernyőfeloldást(az a pár másodperc már az idegeimre megy :duhos2:), már csak a 4.0-át kéne ráportolni, az lenne csak az igazi :whaaa:
rá fogják, írták az xda-n... Igazából, ahogy néztem asszem egy nexus-os videót, végül is "nem vészes"(nekik, gondolom :D), mégha ginger alapokra is helyezik, mert dizájnt kell átalakítani, touchwiz, programok, ikonok és végül is akkor megvan... Ez az én véleményem, de az is lehet, hogy tényleg ICS lesz rápakolva és akkor nem igaz, amit most leírtam. :) Mondjuk hoztak fel rá példát, hogy valami régi 1.6-os androidot futtató telóra is rárakták a gingert, szal van rá esély, hogy mi is huncutkodhatunk SGA-n 4.0-ával. :)
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”