Sajnos sehogyan sem tudom megváltoztatni, mert nem enged belelépni. Vörös csillagos, sárga zászló van előtte, az jelent valamit?szabox írta:Igen...Probert írta:Én DDKQ6-os romal és a gyári 2GB-os kártyával használom a telót. Ha feljebb állítom, akkor gyorsabb lesz a média keresés, ha ki- majd visszateszem a kártyát?szabox írta:Ez mem kártyafüggetlen, mert olvasási/írási dolgokról van szó, amit pedig a kártyán lévő adatok mennyisége határoz meg. Ha azt akarod, hogy gyorsabban olvassa, akkor érdemes, ha meg nem akarod, akkor hagyhatod úgy is ahogy van... KS2-ben alapból 3072-őn van, de nem akarok ezzel hülyeséget mondani. De egyébként a stock romok nagyrészében 128, ami nagyon lassú. Szóval, rajtad áll, hogy akarod e állítgatni vagy nem.
Samsung Galaxy Ace S5830
- Probert
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace [GT-S5830]
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 24 times
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
The Myth Basic(Holland az alap)
-
- 2. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 65 times
Nem tudom... Rootolt a telefon? Root esetén próbálhatod pl Root Explorer 2.16-tal... Nekem ez van és lehet piszkálni vele ezt azt...Probert írta: Sajnos sehogyan sem tudom megváltoztatni, mert nem enged belelépni. Vörös csillagos, sárga zászló van előtte, az jelent valamit?
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
- Probert
- 1. szint
Rootolt a telefon és root explorer-rel csinálnám. Leírnád mikor mit nyomsz?szabox írta:Nem tudom... Rootolt a telefon? Root esetén próbálhatod pl Root Explorer 2.16-tal... Nekem ez van és lehet piszkálni vele ezt azt...Probert írta: Sajnos sehogyan sem tudom megváltoztatni, mert nem enged belelépni. Vörös csillagos, sárga zászló van előtte, az jelent valamit?
-
- 2. szint
Root Explorer esetében:Probert írta:Rootolt a telefon és root explorer-rel csinálnám. Leírnád mikor mit nyomsz?szabox írta:Nem tudom... Rootolt a telefon? Root esetén próbálhatod pl Root Explorer 2.16-tal... Nekem ez van és lehet piszkálni vele ezt azt...Probert írta: Sajnos sehogyan sem tudom megváltoztatni, mert nem enged belelépni. Vörös csillagos, sárga zászló van előtte, az jelent valamit?
ha ott vagy a "read_ahead_kb"-nál, akkor nyomsz rá hosszan, majd megkeresed a OPEN IN TEXT EDITOR-t a felbukkanó menüben... ott benne átírod a számot (szerintem a 2. sorba kell az "enter" karakter, tehát azt a sort, ezért azt hagyd benne... )
Aztán ha kész, akkor SAVE & EXIT

- Probert
- 1. szint
Köszönöm a türelmed! "enter" felirat a második sorban nélkül is el lehetett menteni és benne maradt. Legmagasabbra állítottam, nem tudom baj lesz e, de majd meglátjuk használat közben.szabox írta:Root Explorer esetében:ha ott vagy a "read_ahead_kb"-nál, akkor nyomsz rá hosszan, majd megkeresed a OPEN IN TEXT EDITOR-t a felbukkanó menüben... ott benne átírod a számot (szerintem a 2. sorba kell az "enter" karakter, tehát azt a sort, ezért azt hagyd benne... )

-
- 2. szint
Okay, remek ha sikerültProbert írta:Köszönöm a türelmed! "enter" felirat a második sorban nélkül is el lehetett menteni és benne maradt. Legmagasabbra állítottam, nem tudom baj lesz e, de majd meglátjuk használat közben.szabox írta:Root Explorer esetében:ha ott vagy a "read_ahead_kb"-nál, akkor nyomsz rá hosszan, majd megkeresed a OPEN IN TEXT EDITOR-t a felbukkanó menüben... ott benne átírod a számot (szerintem a 2. sorba kell az "enter" karakter, tehát azt a sort, ezért azt hagyd benne... )

Amúgy, észre fogod venni a gyorsaságot, például a médiakeresésnél is... Ha úgy érzed instabil, akkor vedd lejjebb, bár nem kellene...

- Probert
- 1. szint
Ezt a sortörést hogy érted? A kulzor egy sorral alatta villogjon?szabox írta:Okay, remek ha sikerültkicsit pontatlanul fogalmaztam az előbb "enter"-t nem kell beleírni, csak egy sima sortörés van benne, az maradjon ott lehetőleg (lehet nem kell, de ha gyárilag ott van, akkor ne legyen probléma belőle
-
- 2. szint
Ez alapból benne van a fájlban, csak arra írtam, hogy ne törölje ki az, aki megcsinálja majd...Probert írta:Ezt a sortörést hogy érted? A kulzor egy sorral alatta villogjon?szabox írta:Okay, remek ha sikerültkicsit pontatlanul fogalmaztam az előbb "enter"-t nem kell beleírni, csak egy sima sortörés van benne, az maradjon ott lehetőleg (lehet nem kell, de ha gyárilag ott van, akkor ne legyen probléma belőle

- vtomi2
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC EVO 3D
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Valakinek már sikerült megoldania, hogy ne keljen várni a képernyőre feloldás után?
- vtomi2
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC EVO 3D
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Ha valakit érdekel, akkor ahttp://www.samfirmware.com átköltözött a http://www.sammobile.com címre. Ezért nem voltam ott új romok.
- Rating: 2.63%