Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
golan7 írta:Elkészültem a Delight 3.3 by Golan7-el!
A változtatások:
-Maps 3.08-at ki cseréltem a 3.06-ra!(Nekem nem működött rendesen és nekem ez jobban bejön!)
-Plusz progik a rofs3-ba és ott a Screensaver elforgató mod is!(Tehát akinek nem tetszik az felrakja az eredeti rofs3-al!)
-Qt az uda-ban!
-4 soros qwertz bill.(felső sor ékezetes betűkkel!)
-Teljesen magyar(Az uda-t is magyarosítottam!!)
-C:-n szabad hely:175mb(Ezért választottam ezt a CODeRUS CFW helyett!)
-effects mappa vissza került az e:\animations mappába (a default is!)
Feltöltés alatt!
Szerk.: Tölthető!
Feltettem, de nem indul, bejön a NOKIA felírat egy párszor felvillan és kikapcsol a teló. Visszaraktam az előző verziót.
A változtatások:
-Maps 3.08-at ki cseréltem a 3.06-ra!(Nekem nem működött rendesen és nekem ez jobban bejön!)
-Plusz progik a rofs3-ba és ott a Screensaver elforgató mod is!(Tehát akinek nem tetszik az felrakja az eredeti rofs3-al!)
-Qt az uda-ban!
Feltöltés alatt!
Feltettem, de nem indul, bejön a NOKIA felírat egy párszor felvillan és kikapcsol a teló. Visszaraktam az előző verziót.
Na felment, eszembe jutott, hogy nem formáztam le az E meghajtót
Azt kérdezem, hogy nekem most a 22.14-es hivatalos frissítésű Anna van fenn. Kipróbálhatom a Bellét, majd utánna visszarakhatom akár Bzs Annáját,vagy a hivatalosat is?
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Hol tudom változtatni a Delight 3.3 by Golan7 verzióba azt hogy Norm Aero - Full Aero legyen a kijelző?? És az ikonok alá se írja ki a nevét. Ez direkt ilyen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deadpool 2011-10-21 pén. 07:32:15-kor.
A változtatások:
-Qt az uda-ban!
Feltöltés alatt!
Érdekes nekem felment hiba nélkül!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom Megosztásom Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Próbáltam feltenni első körben Bzs 22.14-es cfw-jét, de a phoenixben mikor a refurbisht kapcsolom egy hosszabb missing felirat ugrik elő, majd kiirja hogy all operation completed. Firmware update failed. Mi lehet a probléma?
Alul a phoenixben egy kérdőjel van és azt irja "Super dongle not found. No authentication product"
Lehet hogy ezért nem flashel?
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Rászántam magam a Belle felrakására. Minden rendben ment hála a fórumnak, de egy dolgot nem találok benne. Az elmulasztott eseményeket hogyan lehet kirakni a képernyőre, mert azt nagyon szerettem...
Köszi,
Atomprof
Ráböksz a kijelzőre, -- webeszköz hozzáadása -- operátor, és már kint is van! Valamiért azonban nálam nem mukodik. Mikor feloldom, egy információs sávban jeleníti meg a dolgokat, nem a widgetben...
Szia!
Köszi, de nekem olyan, hogy operátor nincs, csak "HÁLÓZATÜZ. SZOLG.-OK" Ezt kiraktam, de csak egy kicsi sávban azt írja ki, hogy "NINCS ÜZ." Ha ez az, akkor nekem sem működik, mert nem fogadott hívásnál sem változik semmi rajta...
Elkezdem Phoenix-el flashelni a telefont.
El is indul a számlálás, de 70%-nál kilép a program.
Mi a fenéért csinálja ezt?
Csak bizonyos cfw-knél csinálja ezt.
Pl a golan féle 3.3-as belenél, de a delight 3.2-es szépen felmegy.