1 Nokia N8-as telóra tettem fel az SPB-t, látszólag működik rendesen, de újraindítás után, már nem látom a hívószámkijelzést, nemtom, hogy ki hív, vagy ha ismert számot hívok, azt sem jelzi ki. A telefonkönyvben nincs kettőzés, nem főzött romot használok. Ha leszedem az SPB-t és újratelepítem visszaáll a rend az első restartig. Találkozott már valaki hasonló problémával??
Thx: Joe
Nekem is előjött ez a probléma - egy darabig működött rendesen, aztán egyszercsak a fenti hibát produkálta. Azóta SPB nélkül élek.
XGOD írta:Nekem is volt ilyen hiba, hogy nem irta ki a hivo nevet. Egy kikapcsolas, bekapcsolas viszont megoldotta. Azota jo. Nem tudom mitol volt. Nem biztos, hogy koze van spb-hez egyalltalan. Sott valoszinubb, hogy nincs.
sajna a 3.7.x elismerten hibásan működik Anna alatt (Belle meg ugye hivatalosan még nincs, de azzal meg pláne), elvileg javítják. de szerintem meg fogják vele várni a hivatalos belle-t mivel ha most javítják az Anna-hoz akkor 1 hónap múlva megint javíthaják Belle-hez. Az spb-re meg eléggé jellemző hogy ha kiadnak valamit aztán nekiállnak valami újabbon dolgozni (3D) onnantól eléggé leszják a régebbi cuccokat. Elég megnézni mikor frissült utoljára az SPB weather.
simonjoe írta:Sziasztok!!
Milyen verziószámú SPB 3D kell a symbiamra? (Belle alá)
P.S.: tele van velük a net, csak nemtom, hogy melyik jó az N8-ra. Sajnos a 3.7.2 es régi nem nagyon muzsikál.
thx:Joe
simonjoe írta:Sziasztok!!
Milyen verziószámú SPB 3D kell a symbiamra? (Belle alá)
P.S.: tele van velük a net, csak nemtom, hogy melyik jó az N8-ra. Sajnos a 3.7.2 es régi nem nagyon muzsikál.
thx:Joe
tele van a net 3D verziókkal? és melyek azok?
Szerintem nem a 3D-ről, hanem a simáról beszél. 3.7.2 is a régit takarja.
Üdv! Az érdekelne, hogy hol lehet kikapcsolni az SPB-t. Ha megjelenítem a nyitott alkalmazásokat és ott próbálom úgy nem áll le (ha az x-re kattintok akkor semmi, ha az x-et nyomva tartom akkor előugrik egy "Bezár" felirat, amire ha kattintok, szintén semmi reakció), minden másból ki tudok lépni így egyébként.
Szia! Megjelent a cellcustomize lapján a WP7-es skin de ha felrakom akkor szinte alig alakitja át a kinézetet a fájlban lévö leirás alapján csinálom akkor nincs regisztrálva a Shell pedig van hozzá reg fájl meg kinézet beállitó hogy olyan legyen mint a képen.Valamit biztos nem jól csinálok mert a HTC-s változat vagy más skin tökéletesen fut.Gyári szoft van a telefonon X6 32.000.02 Segits légyszi előre is köszi
Sziasztok. Régen nem írtam már ide, főleg azért mert a skinkészítés leállt az rle formátum zártsága és a kiskép source hiánya miatt de igazából a jó öreg nokia 5800amon még mindig az SPB fut a régi skinemmel és meg vagyok vele elégedve. Az új SPB3D vel viszont már kevésbé. Kicsit olyan parasztvakításos.
Gördülékenyen fut és jópofa animációk vannak benne, de igazából ez minden amit mutatni tudott nekem eddig. Ezt a részét meg megunja az ember már az első héten.
A symbianra (és a winmo-ra) az SPB shell az android launcherek érzését és használhatóságát hozta el, de sajnos androidra csak a 3D került ki, ami nem értem miért lett ilyen zártan testreszabható. A rengeteg ingyenes launcher mellett szerintem megbukik. Hozzáteszem SZERINTEM(!), mivel a marketen a legjobbak között van számontartva és rengeteg a pozitív visszajelzés, én mégis egy jelentős visszalépésnek érzem a simához képest és nálam az androidos launcherekkel nem veszi fel a versenyt.
lilalur írta:Sziasztok. Régen nem írtam már ide, főleg azért mert a skinkészítés leállt az rle formátum zártsága és a kiskép source hiánya miatt de igazából a jó öreg nokia 5800amon még mindig az SPB fut a régi skinemmel és meg vagyok vele elégedve. Az új SPB3D vel viszont már kevésbé. Kicsit olyan parasztvakításos.
Gördülékenyen fut és jópofa animációk vannak benne, de igazából ez minden amit mutatni tudott nekem eddig. Ezt a részét meg megunja az ember már az első héten.
A symbianra (és a winmo-ra) az SPB shell az android launcherek érzését és használhatóságát hozta el, de sajnos androidra csak a 3D került ki, ami nem értem miért lett ilyen zártan testreszabható. A rengeteg ingyenes launcher mellett szerintem megbukik. Hozzáteszem SZERINTEM(!), mivel a marketen a legjobbak között van számontartva és rengeteg a pozitív visszajelzés, én mégis egy jelentős visszalépésnek érzem a simához képest és nálam az androidos launcherekkel nem veszi fel a versenyt.
Egyet értek, habár én csak kipróbáltam egy ismerős LG-én, de maradok a sense-nél