N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

bladehu2 írta:
szabojoe82 írta:tudtommal a softreset a bakapcsoló gomb 8 s tartó benyomása ,ilyenkor 3 gyors rezgés és már meg is van,viszont ez nem töröl semmit se a felhasználói fájlok közül.
azzal csak újraindítod. szerintem. kicsit összemosódott itt a pc-s reset gomb (ami ujraindítja a gépet) a telefonos reset-el ami törli a felhasználói adatokat. de mindegy, tőlem mindenki azt hisz amit akar :)
Ám legyen neked igazad ,ujraindítás ha hosszu gombnyomásra van beálítva, nem pedig kikapcsoló menüből lehet kiválasztani. Viszont kikapcsolt telefonnál is ha nyomva tartod mikor bekapcsolod akkor is resetel :) , független attól hogy milyen soft van rajta.
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Egy kérdésem lenne. Elég sokat olvastam a fórumot,/eddig 5800-am volt utánna android de most visszatérek:)/ és a jövő héten remélem megjön a teló. A kérdésem, hogy ahhoz hogy megismerjem a telót és tudjak rá progikat rakni először melyik szoftot ajánljátok / nem akarok szignózgatni/.T-s lesz és nem tudom hogy alapból melyik szofttal jön ki.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
joe3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
Has thanked: 54 times
Been thanked: 88 times

Hozzászólás Szerző: joe3 »

szabojoe82 írta:
bladehu2 írta:
szabojoe82 írta:tudtommal a softreset a bakapcsoló gomb 8 s tartó benyomása ,ilyenkor 3 gyors rezgés és már meg is van,viszont ez nem töröl semmit se a felhasználói fájlok közül.
Ne keverd. Amiről te beszélsz 8s azt fleshnél kell nyomni pohenix frissítésnél ekkor van a teló halott módban semmi köze a soft resethez. Soft reset az *#7370#. Hard reset pedig kikapcsolt állapotban gomb kobináció. Ezen kár vitázni ez tény.
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

Ne keverd. Amiről te beszélsz 8s azt fleshnél kell nyomni pohenix frissítésnél ekkor van a teló halott módban semmi köze a soft resethez. Soft reset az *#7370#. Hard reset pedig kikapcsolt állapotban gomb kobináció. Ezen kár vitázni ez tény.[/quote]
akármikor megnyomod a teló bekapcsoló gombját hosszan ,és nyomva tartód rezzem 3-at és ezzel kész is van,te se keverd pl kérdezek egy olyant ,te mit csinálsz ha telód lefagy és nem reagál semmire???? ne gondolkozz , kikapcsoló gombot nyomvatartod és megvárod míg rezzen,majd bekapcsolod:)
joe3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
Has thanked: 54 times
Been thanked: 88 times

Hozzászólás Szerző: joe3 »

joe3 írta:Ne keverd. Amiről te beszélsz 8s azt fleshnél kell nyomni pohenix frissítésnél ekkor van a teló halott módban semmi köze a soft resethez. Soft reset az *#7370#. Hard reset pedig kikapcsolt állapotban gomb kobináció. Ezen kár vitázni ez tény.
szabojoe82 írta:akármikor megnyomod a teló bekapcsoló gombját hosszan ,és nyomva tartód rezzem 3-at és ezzel kész is van,te se keverd pl kérdezek egy olyant ,te mit csinálsz ha telód lefagy és nem reagál semmire???? ne gondolkozz , kikapcsoló gombot nyomvatartod és megvárod míg rezzen,majd bekapcsolod

Nem értem mit akarsz ebből kihozni. Mi köze a telefon fagyásnak és bekapcsolásnak ehhez ? Tudod te mi az a soft reset ? Soft resetnél a softver 0-za magát. Mi van kész a három rezzenéssel ? Próbáld már ki 8s-os 3 rezzenést semmit nem csinál csak halott módba lép "semmit nem resetel" meg próbáld ki a *#7370# és nézd meg mi lesz utána vissza áll eredeti állapotra Moddingolt szoftvernél flash után ez ajánlott. De ha neked a 8s is soft reset ám legyen.
These users thanked the author joe3 for the post:
markanera (2011-10-15 szomb. 23:23:59)
Rating: 2.63%
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

gelmar írta:Egy kérdésem lenne. Elég sokat olvastam a fórumot,/eddig 5800-am volt utánna android de most visszatérek:)/ és a jövő héten remélem megjön a teló. A kérdésem, hogy ahhoz hogy megismerjem a telót és tudjak rá progikat rakni először melyik szoftot ajánljátok / nem akarok szignózgatni/.T-s lesz és nem tudom hogy alapból melyik szofttal jön ki.
Nokia hack-el nem kell szignózgatni:http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44101
These users thanked the author feroooo for the post:
gelmar (2011-10-15 szomb. 21:40:47)
Rating: 2.63%
kay-lac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DarkGray
Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: kay-lac »

Hali Srácok!

Már elolvastam oda-vissza, föl-alá, de még keresztbe is jó pár oldalnyi hozzászólást :D , de egy valamire most se értem a választ!Nekem is az új golan belle van, fönt bár sztm ez lényegtelen!DE árulja már el valaki most miért is kell 2 naponta töltenem a telóm, mert olyan gyorsan lemerül az akku, mint mikor a szomszéd rajta hagyja a lámpát a trabiján éjszakára??? :hmm2:
Olvastam valaki a giros képernyőfordulásra hivatkozik, más a procihasználat optimalizálásának hiányára, most mi az igazság???Ha van!!
Megköszönném, ha leírnátok a tapasztalaitokat, egy pár bellén én is túl vagyok, de javulást ezen a téren nem láttam!!! :cry:
Még1x köszi előre is! :up:
tomtrial
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
Has thanked: 0
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tomtrial »

Sziasztok. Nekem coderus belle van fent es nekem is szerintem az atlagosnal gyorsabban merul. Nomeg van egy nagy bug benne sajna, sokszor lefagy megpedig ugy, hogy lezarom a kepernyot vagy automatikusan lezarodik majd ha fel akarom oldani akkor nem reagal semmire sajnos. Csak a 8mp -es kikapcsolas marad... Utana bekapcs es minden fasza, ezt napi egyszer megcsinalja sajnos... Lehet nem artana napi egy reboot neki? Mar varom a veglegest ami nem lesz bugos...
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

kay-lac írta:Hali Srácok!

Már elolvastam oda-vissza, föl-alá, de még keresztbe is jó pár oldalnyi hozzászólást :D , de egy valamire most se értem a választ!Nekem is az új golan belle van, fönt bár sztm ez lényegtelen!DE árulja már el valaki most miért is kell 2 naponta töltenem a telóm, mert olyan gyorsan lemerül az akku, mint mikor a szomszéd rajta hagyja a lámpát a trabiján éjszakára??? :hmm2:
Olvastam valaki a giros képernyőfordulásra hivatkozik, más a procihasználat optimalizálásának hiányára, most mi az igazság???Ha van!!
Megköszönném, ha leírnátok a tapasztalaitokat, egy pár bellén én is túl vagyok, de javulást ezen a téren nem láttam!!! :cry:
Nekem bármilyen szoft volt a telómon 2 napnál tovább sose birta és nem is használtam olyan aktivan.Nem tudom sokak mit várnak,hogy hány napig birja a telefonjuk,5-10 napig?Más gyártók okostelefonjai se birják tovább 2 napnál szerintem!
kay-lac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DarkGray
Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: kay-lac »

feroooo írta:
kay-lac írta:Hali Srácok!

Nekem bármilyen szoft volt a telómon 2 napnál tovább sose birta és nem is használtam olyan aktivan.Nem tudom sokak mit várnak,hogy hány napig birja a telefonjuk,5-10 napig?Más gyártók okostelefonjai se birják tovább 2 napnál szerintem!

Őszintén megmondva 3 napot várnék tőle, főleg mert 5 óra zenehallgatás 1 óra net meg talán 3 óra bluethoot bekapcsolás mellett már felénél v lejjebb van az aksi, ami előtte nem volt soha és az igazat megvallva a haverom egy más típusú okosmobilja erős használat mellett 3 napig húzza és hangsúlyozom az n8 is bírta annácskával! Természetesen a BELLE jóval hasznosabb, de nem szeretném ha valami szoftos gond okozná az aksis dolgot, mert az nem biztos h az aksinak jót tesz, ez volt a régi simbianoknál(pl: 3650). Ott is meghalt az aksi 1,5 év alatt pedig sztm 3 évet bírni kéne nekik, legalábbis SE mobiloknál ezzel sose volt gond! :hmm2:
Azért kérdeztem, hogy nincs-e tipp mi okozza, s látod nem csak én jeleztem ezt a dolgot, s szerintem mindannyian Belle felrakása után tapasztaljuk!DE ezzel nem BELLE érdemeit szeretném csökkenteni, mert naon szeretem! :D
Válasz küldése

Vissza: “Modding”