N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

tomtrial írta:Sziasztok.

Akinek fent van a coderus féle BELLE annak kamerázás közben macro módban működik az autofocus? Most vettem észre kb 2 hét hasznát után, hogy ez a funkció nem működik. Felraktam ezért az ANNA-ra kiadott camera updatet ami persze hogy kiírta hogy a 11-es verziójút 9esre cseréli. Kicseréltem és persze hogy nem működött a kamera :D ezért leszedtem így most megint a BELLE gyárija van fent. Tehát most ebben a belle-ben még nem működne az autofocus??? Vicces hogy nagyobb verziószámú szoftver van fent és mégsem tudja.
hello próbáld ki ezt a módot,ha csak az autófókusz kell akkor értelemszerűen csak azt pipáld ki:):):)
http://www.n8fanclub.com/2011/10/nvt-no ... acked.html
aszilagyi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: aszilagyi1 »

Szisztok olyan progit keresek mint a T-reminder de N8-ra nem találok.Esetleg ha létezne ilyen nagyon jó lenne,mert mágneses bőrtokban mintha nem mindig lenne térerő :sad: .Ezért ez figyelmeztetne az E52-esen müködött de ezen a szuper telón már nem akar.
Előre is köszi
markanera
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82 n8
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: markanera »

joe3 írta:
tomtrial írta:Most újra feltettem phoenix-el de mint ahogy a multkor is végigmegy a fw telepítés úgy ahogy itt levan írva:
http://www.smartnews.hu/2011/08/kisziva ... ian-belle/ ... szóval ezzel a csere bere módszerrel raktam fel de a phoenix a végén kiírt egy olyat hogy vár a komunikációra a telefonnal és 25től kezd el visszafelé számolni majd amikor visszaszámol akkor kiírta hogy upgrade failed, de ha lehúzom a telcsit és bekapcsolom akkor megy szépen a belle ...

amúgy blade féle anna elemeit cseréltem le bellére ... a telepítési leírásban bzs félét írja ...

nektek szépen végigmegy a telepítés?

amúgy most működik a macro, lehet előtte is működött, de akkor is lassabb mint anna-n :D
Mindenkinél így van vissza számol, ha végzet a számolással feldob egy üzit húzd le a kábelt dugd vissza és befejezi flasht.

Egy jó tanács de lehetne alap dolog főleg Bellére igaz és modolt firmwarere nem elég a private stb. rendszer mappákat törölni hanem flash után *#7370# sok problémát megold tapasztalat. Csak az E meghajtórol menteni kell elötte mert törli.
Na en sosem csinaltam a *#7370#-et! Mi is ez tulkeppen? Lehet, hogy azert szaggat be nekem rendszeresen a telo mikor boklaszok benne? Nagyon tetszik a belle, de akar milyen modot probaltam eddig ki, szaggat! Olyan mintha enne valami a procit folyamatosan vagy mintha szemetes lenne, vagy nem tudom. Szoval ez a parancs segithet? Mit csinal tulajdonkeppen? Kozben tisztaztam magamban: hard reset. Ha ezt megcsinalom akkor gyarira gyalulja a meghajtokat es csak a ovi-s backup-ot kell visszatennem es boldogsag? :)
denon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: denon »

"markanera"
Nemcsak hard reset, hanem formázza a telódat.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

markanera írta: Na en sosem csinaltam a *#7370#-et! Mi is ez tulkeppen? Lehet, hogy azert szaggat be nekem rendszeresen a telo mikor boklaszok benne? Nagyon tetszik a belle, de akar milyen modot probaltam eddig ki, szaggat! Olyan mintha enne valami a procit folyamatosan vagy mintha szemetes lenne, vagy nem tudom. Szoval ez a parancs segithet? Mit csinal tulajdonkeppen? Kozben tisztaztam magamban: hard reset. Ha ezt megcsinalom akkor gyarira gyalulja a meghajtokat es csak a ovi-s backup-ot kell visszatennem es boldogsag? :)
de ugye nem az anna-ról készült az a backup, vagy ha igen akkor ugye csak névjegyzék meg max naptár van mentve és csak azokat állítod vissza. anna beállításait még véletlenül se akarod a belle alá visszarakni ugye?
bladehu2
5. szint
5. szint

denon írta:"markanera"
*#7370# = soft reset
a hard reset = kikapcsolt állapotban menü+hangerőle+kamera gombok nyomvatartása mellett bekapcsolni és a pinkódig vagy ország választásig a 3 gombot nyomva tartani
markanera
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82 n8
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: markanera »

bladehu2 írta:
markanera írta: Na en sosem csinaltam a *#7370#-et! Mi is ez tulkeppen? Lehet, hogy azert szaggat be nekem rendszeresen a telo mikor boklaszok benne? Nagyon tetszik a belle, de akar milyen modot probaltam eddig ki, szaggat! Olyan mintha enne valami a procit folyamatosan vagy mintha szemetes lenne, vagy nem tudom. Szoval ez a parancs segithet? Mit csinal tulajdonkeppen? Kozben tisztaztam magamban: hard reset. Ha ezt megcsinalom akkor gyarira gyalulja a meghajtokat es csak a ovi-s backup-ot kell visszatennem es boldogsag? :)
de ugye nem az anna-ról készült az a backup, vagy ha igen akkor ugye csak névjegyzék meg max naptár van mentve és csak azokat állítod vissza. anna beállításait még véletlenül se akarod a belle alá visszarakni ugye?
Hat izeeee.... De anna teljes backupot eresztettem ra minden ujra egetes utan bellere! Nevjegyzek, naptar, beallitasok stb. Szoval minden a kepek es videok kivetelevel. Ez problema? Lehet, hogy ettol erzem lassunak es szemetesnek? Egyebkent a mukodesben nem erzek problemakat. :S
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

bladehu2 írta:
denon írta:"markanera"
*#7370# = soft reset
a hard reset = kikapcsolt állapotban menü+hangerőle+kamera gombok nyomvatartása mellett bekapcsolni és a pinkódig vagy ország választásig a 3 gombot nyomva tartani
tudtommal a softreset a bakapcsoló gomb 8 s tartó benyomása ,ilyenkor 3 gyors rezgés és már meg is van,viszont ez nem töröl semmit se a felhasználói fájlok közül.
bladehu2
5. szint
5. szint

szabojoe82 írta:tudtommal a softreset a bakapcsoló gomb 8 s tartó benyomása ,ilyenkor 3 gyors rezgés és már meg is van,viszont ez nem töröl semmit se a felhasználói fájlok közül.
azzal csak újraindítod. szerintem. kicsit összemosódott itt a pc-s reset gomb (ami ujraindítja a gépet) a telefonos reset-el ami törli a felhasználói adatokat. de mindegy, tőlem mindenki azt hisz amit akar :)
bladehu2
5. szint
5. szint

markanera írta:Hat izeeee.... De anna teljes backupot eresztettem ra minden ujra egetes utan bellere! Nevjegyzek, naptar, beallitasok stb. Szoval minden a kepek es videok kivetelevel. Ez problema? Lehet, hogy ettol erzem lassunak es szemetesnek? Egyebkent a mukodesben nem erzek problemakat. :S
hát izééé... ha egy xp-re rátöltesz egy win98 mentést az szerinted jó lesz? :) újabb gyári fw-re sem ajánlott visszatölteni a régi fw-ről készült beállítás mentést, de cfw-knél meg pláne. csomó dolog változik/változhat aminél hibát okoz(hat) az olyan beállítások vsszatöltése ami esetleg az új fw-ben (cfw-ben) nem létezik vagy megváltozott. de talán le is van ez valahol írva az N8 GYIK-ben (itt a topik első oldalán sajnos nincs).
Válasz küldése

Vissza: “Modding”