ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

Zsemb írta:Sziasztok!

Volna egy kérdésem, lehet hogy már valaki foglalkozott ezzel, de én nem találtam.
Az volna a gondom, hogy nem szinkronizál a blade-em a facebookal. Telenoros 2.2.2 android van rajta.
Örülnék neki, ha bepakolná a névjegyzékbe az ismerőseimet, meg még inkább annak ha a naptárba is az eseményeket.
Haveromnak Galaxy SII-je van neki alapból megkérdezi mikor belép a facebook android alkalmazásba hogy akarja-e szinkronizálni. Nálam ez nincs :S ... Ez azért van mert 2.2 és ez csak 2.3-nál működik? Vagy mi lehet a gond?
Ha a beállításoknál a szinkronnál ott van a facebook, de ha rányomok semmit nem csinál...

Mi lehet a gond?

Üdv! Zsemb
Ha jól tudom csak AOSP-s tárcsázóval működik az meg csak főzött romokon van. viszont a gogge naptárat lehet szinkronizálni fb-al!
Zsemb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Zsemb »

A google naptárat se szinkronizálja :S... mondom ha belemegyek a fiókok és szinkronizáció-ba a beállításoknál ott rányomok a Fiók hozzáadására, ott ott van a Facebook...de ha rányomok egyszerűen visszaugrik és nem csinál semmit...
Haveromnak a galaxy s2-n sincs főzött rom...de persze az más készülék így más lehetőségek is vannak szal nem hasonlítom.
Most annyit csináltam hogy a Google Conact Sync nevezető programmal össze lehetett párosítani a névjegyeimet a facebook ismerőseimmel, de így azok az ismerőseim nincsenek a telefonkönyvembe akik eddig nem voltak. És a naptár továbbra se mutat semmit. Mintha azt nem akarná szinkronizálni.
Nemrégiben próbálkoztam a FriendCaster Pro-val, ami szintén facebook alkalmazás, sőt sztem jobb is mint a facebook for android, de az annyit szinkronizált csak, hogy berakta a névjegyzékembe az ismerőseimet, de am még felhívni se tudtam mert a telószámot nem szinkronizálta, és a naptárhoz az nem is nyúl sajna...

Esetleg valaki tud más facebook alkalmazást ami még szinkronizál?
geniuszf
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: geniuszf »

Zsemb írta:Sziasztok!

Volna egy kérdésem, lehet hogy már valaki foglalkozott ezzel, de én nem találtam.
Az volna a gondom, hogy nem szinkronizál a blade-em a facebookal. Telenoros 2.2.2 android van rajta.
Örülnék neki, ha bepakolná a névjegyzékbe az ismerőseimet, meg még inkább annak ha a naptárba is az eseményeket.
Haveromnak Galaxy SII-je van neki alapból megkérdezi mikor belép a facebook android alkalmazásba hogy akarja-e szinkronizálni. Nálam ez nincs :S ... Ez azért van mert 2.2 és ez csak 2.3-nál működik? Vagy mi lehet a gond?
Ha a beállításoknál a szinkronnál ott van a facebook, de ha rányomok semmit nem csinál...

Mi lehet a gond?

Üdv! Zsemb
Szerintem az alap rommal lehet baj. CM 2.3.5-nél megy.
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

Zsemb írta:A google naptárat se szinkronizálja :S... mondom ha belemegyek a fiókok és szinkronizáció-ba a beállításoknál ott rányomok a Fiók hozzáadására, ott ott van a Facebook...de ha rányomok egyszerűen visszaugrik és nem csinál semmit...
Haveromnak a galaxy s2-n sincs főzött rom...de persze az más készülék így más lehetőségek is vannak szal nem hasonlítom.
Most annyit csináltam hogy a Google Conact Sync nevezető programmal össze lehetett párosítani a névjegyeimet a facebook ismerőseimmel, de így azok az ismerőseim nincsenek a telefonkönyvembe akik eddig nem voltak. És a naptár továbbra se mutat semmit. Mintha azt nem akarná szinkronizálni.
Nemrégiben próbálkoztam a FriendCaster Pro-val, ami szintén facebook alkalmazás, sőt sztem jobb is mint a facebook for android, de az annyit szinkronizált csak, hogy berakta a névjegyzékembe az ismerőseimet, de am még felhívni se tudtam mert a telószámot nem szinkronizálta, és a naptárhoz az nem is nyúl sajna...

Esetleg valaki tud más facebook alkalmazást ami még szinkronizál?
Kép
itt látható linket ki kell kimásolni.
Kép
és ide beilleszteni!
ez nem telefonfüggő!
razor120
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: razor120 »

sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
előre is köszönöm :szia:
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

razor120 írta:sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
Ha jól tudom,akkor,ha felteszel egy főzőtt szoftot független lesz...Egy próbát megér ;)
These users thanked the author istnag for the post:
razor120 (2011-10-29 szomb. 09:28:57)
Rating: 2.63%
razor120
Újonc
Újonc

istnag írta:
razor120 írta:sziasztok. az érdekelne, hogy a T-mobilos Blademet hogytudom függetleníteni, esetleg fellehet rá pakolni egy pannonos szoft-ot(ha igen, hogyan)??
Ha jól tudom,akkor,ha felteszel egy főzött szoftot független lesz...Egy próbát megér ;)
oké, köszi! bár tudom ez nem főzött de lehetséges felrakni rá?: (Sales_DL_P729T_Hungary_Telenor_V1.00.01.exe), esetleg nem ütközik a T-s szofttal?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára razor120 2011-10-28 pén. 14:19:34-kor.
fonix232
5. szint
5. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

A szofttal nem, de a T-s kártyát nem fogja elfogadni...
These users thanked the author fonix232 for the post:
razor120 (2011-10-29 szomb. 09:29:19)
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

Nem lesz probléma, csak a tés készülékből telenorosat csinálsz :) én inkább azt javaslom, hogy főzött romot tegyél rá, az kockázatmentes, az exe-s frissítés viszont eléggé kockázatos (nekem tízből tízszer sikerült probléma nélkül, pont tegnap partícionáltam újra a mobilom). Ha használod a keresőt, megtalálod a főzött rom felrakását, illetve az eredeti rendszer lementését. Ha segítség kell írj ide, vagyunk páran akik szívesen segítenek :)
These users thanked the author Szoszo94 for the post:
razor120 (2011-10-29 szomb. 09:29:30)
Kép
razor120
Újonc
Újonc

okés, köszi szépen! először megpróbálom az .exe-s megoldást. Ha nemválik be akkor jöhet a főzött rom. :))
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”