Alkalmazást keresek...

Minden egyéb Symbian alkalmazásokkal foglalkozó témák, amik nem foglalkoznak a fentiekkel
zottty
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E51
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Re: Alkalmazást keresek...

Hozzászólás Szerző: zottty »

potter55 írta:
zottty írta:Sziasztok!

Én n95-höz keresek egyszer egy sima jól működő mezei távirányító programot, meg egyszer olyan elemlámpát, ami a hátsó ledes vakut használja fényforrásként. Köszi előre is :)
Távirányító programok (tv és pc): Symbian és Java programok HELP - Egyéb.
Elemlámpa program: van elég sok, próbáld ki őket. Nem tudom, hogy melyik lenne jó.
Köszi, a tv-re egyenlőre próbálom a psiloc ir remoteot, de elemlámpába olyat, ami vakut használ nem igazán találtam, csak olyat, ami kijelzővel dolgozik.
Minden jó, ha a vége jó!
jani87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jani87 »

Helló!

2 programot keresek : emailkliens, ami jól működik, és free vagy hackelt, nokia mail egy idő után nem kéri le az emailjeim, csak ha újratelepítem.
2. : androidra és iphonera is van ilyen, hívás költség számoló, de valami komolyabb be lehet állítani ingyenes számot, külön percdíjat, ...
ebből akár fizetős is érdekel vagy ha valaki megírja összedobunk neki rá :D már láttam réggeben hogy keres más is ilyet...
köszi
drdudor
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N82

Hozzászólás Szerző: drdudor »

Sziasztok.
Nekem egy memória tisztogató progi kellene, ami a c:-t letisztítja.
A cache-t és az sms-eket már letisztítottam, de sajna még mindig elég kevés a hely ahhoz képest amennyi progi van rajta.
Köszi szépen.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

drdudor írta:Sziasztok.
Nekem egy memória tisztogató progi kellene, ami a c:-t letisztítja.
A cache-t és az sms-eket már letisztítottam, de sajna még mindig elég kevés a hely ahhoz képest amennyi progi van rajta.
Köszi szépen.
Vannak rá ilyen programok, de nem sok reményt fűznék hozzájuk.
De letöltések keresőjének a leírásába írd be, hogy takarító és válaszd ki a Symbian alkalmazások mappát.

Legjobb takarítási módszer a formázás.
Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után ugyanott tartasz.
These users thanked the author potter55 for the post:
Thomas (2012-03-05 hétf. 00:38:48)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
laziga
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 720
Has thanked: 18 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laziga »

Hali!
Lenne egy fogas kérdésem, a c7-ben fel van szabadítva nfc, hogy tudnám használni, hogy a sok hülye beléptetőkártyát ne keljen hordanom. Meg az élet csomó területén frankó lenne de semmi értelmes progit nem találok hozzá. Vagy én vagyok zizi?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

laziga írta:Hali!
Lenne egy fogas kérdésem, a c7-ben fel van szabadítva nfc, hogy tudnám használni, hogy a sok hülye beléptetőkártyát ne keljen hordanom. Meg az élet csomó területén frankó lenne de semmi értelmes progit nem találok hozzá. Vagy én vagyok zizi?
Még Magyarországon nincs kiépítve ez a rendszer. Erre még várni kell.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
laziga
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 720
Has thanked: 18 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laziga »

potter55 írta:
Baszus, nálunk az irodaházban nfc-belépőkártyák vannak ha azt rátudnám "rakni másolni mitudomén" és mondjuk többét tárolni na az frankó lenne. De simán lehet hogy ilyet nem is lehet csinálni.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

laziga írta:
potter55 írta:
Baszus, nálunk az irodaházban nfc-belépőkártyák vannak ha azt rátudnám "rakni másolni mitudomén" és mondjuk többét tárolni na az frankó lenne. De simán lehet hogy ilyet nem is lehet csinálni.

Ez már csak idő kérdése, hogy mikor tudod az ajtókat is kinyitni a teloddal! http://www.technet.hu/telefon/20110711/ ... tlo_mobil/
"Bár általában pénzügyi műveletek, azaz mobilos fizetés kapcsán említik, az NFC nagyon sok dologra jó. Egy eszközt (például telefont) közel viszünk egy terminálhoz, a fizetés pedig már meg is történt. De ugyanilyen elv mentén alkalmas a technológia névjegyek átvitelére, jelenléti ív helyetti becsekkolásra, vagy éppen biztonsági rendszerrel ellátott ajtó kinyitásához szükséges azonosításra is."
bekiss
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E-72

Hozzászólás Szerző: bekiss »

Sziasztok!

Olyan programot keresek ami az ekészült fénykép helyét el tudja menteni pl gps kordinátáival, vagy a googlemaps-on megjeleníti.
Sajnos a Garmin Kamera nálam nem működik (E-72 Nokia)

Ha tudnátok segíteni megköszönném!
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

Üdv!
egy ingyenes böngésző programot keresek opera mini helyett a facebook zero használatához
előre is köszönöm a segítséget :D
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”