Coempi írta:hun_milo írta:
Hát Macika valami gebasz va ezzel a BedSide alkalmazással, tegnap próbálgattam, be állítottam aztán be állt a Wildfire, ki kellett vennem az aksit, újraindítás, azt semmi, el jutott a csilingelésig, ki írta a sablon szöveget és kész, nem volt hajlandó be bootolni, tehát formáztam, ennyi, rá ment a délutánom, nem tudom, lehet az én készülékembe van a hiba, pedig innen szedtem le a legfrissebb verziót

Bár a Wildfire-t nem ismerem, elméletileg a HTC-n az Asztali óra menüpontban két változatban lehetőség van az óra (+ ébresztés időpontja) fekete háttéren történő megjelenítésére (éjszakai, illetve nappali üzemmód). Ha ez nem jó, ill. nem ezt kerested, bocs.
Igen, tudom, de nem tudom hogy működik, a bedside azért lett volna jó mert halványan világít éjszaka, kezdő androidos vagyok, még tanulom, a nokián volt olyan óra ami sötét kijelzőnél ha megnyomtam egy gombot akkor mutatta az időt, beállítás szerint, én három másodpercre szoktam, de hát ha nincs hát nincs, meg nyomom az üzemkapcsolót és látom az időt, mergnyomom még egyszer és sötét, tudok vele élni