X-plore
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: X-plore
Hello.köszi a segitséget de nem sikerült most sem tanusitvány hibát ír ki meg van az opda óldalrol a letöltések de nem tudom meg hachelni le írnád pont- rol pontra hogyan csináljam mert már egy pár órát tököltem vele de nem megy,lehet hogy nem vagyok egy nagy telefon guru.elöre is köszönöm a segitséget.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt le van írva mit hogyan kell csinálni: 1.03-st telepítsd de előtte szignózd mert a fórumon többen írták hogy 1.04-sel bajok szoktak lenni.lali971 írta:Hello.köszi a segitséget de nem sikerült most sem tanusitvány hibát ír ki meg van az opda óldalrol a letöltések de nem tudom meg hachelni le írnád pont- rol pontra hogyan csináljam mert már egy pár órát tököltem vele de nem megy,lehet hogy nem vagyok egy nagy telefon guru.elöre is köszönöm a segitséget.
Azt nem értem miért nem ment fel a telefonodra mert amikor az én telefonom nem volt meghackelve akkor én is azt telepítettem fel.

A hackkel lenne kérdésed akkor a megfelelő topikban tedd fel mert az itt már OFF lenne.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Fölösleges ennyit kínlódni ha csak az X-plore kell.lali971 írta:Hello.köszi a segitséget de nem sikerült most sem tanusitvány hibát ír ki meg van az opda óldalrol a letöltések de nem tudom meg hachelni le írnád pont- rol pontra hogyan csináljam mert már egy pár órát tököltem vele de nem megy,lehet hogy nem vagyok egy nagy telefon guru.elöre is köszönöm a segitséget.
Tess ezt nem kell szignózni se semmit bűvészkedni

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e65
Hello.lenne valaki aki meghackkelne a telomat mert már kezd teli lenni ahócipö semmi sem ugy müködik ahogy a hack telepités le van írva.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Nyugodj meg menni fog az. Meg lehe csinálni leírás alapján, csak oda kell figyelni. Ha megmondod a szoftververziódat akkor segítek. (*#0000#)lali971 írta:Hello.lenne valaki aki meghackkelne a telomat mert már kezd teli lenni ahócipö semmi sem ugy müködik ahogy a hack telepités le van írva.

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA E65
Hello. Help me. Feltettem az 1.22 verzát és "megvásároltam" kod beirva elfogadva. De nem tudom a SYS könyvtárat megnyitni.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Meg van hackelve a telefonod? Mert ha nincs, akkor nem tudod megnyitni a sys és privte mappákat.GardosiZsoltE65 írta:Hello. Help me. Feltettem az 1.22 verzát és "megvásároltam" kod beirva elfogadva. De nem tudom a SYS könyvtárat megnyitni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2009-04-10 pén. 20:43:01-kor.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- Sil3nt
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Hackeld meg a telefontGardosiZsoltE65 írta:Hello. Help me. Feltettem az 1.22 verzát és "megvásároltam" kod beirva elfogadva. De nem tudom a SYS könyvtárat megnyitni.
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz
Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
Whoohooo!!! Rájöttem: a C:\private\10003af3\import\apps\X-plore_reg.rsc fájlt letöröltem, regisztraltam, kiléptem, ujra elinditottam, és sikeres volt az online ellenőrzés.huppe írta:szóval miért nem tud kapcsolódni a netre, valaki esetleg tudja?huppe írta:Üdv.!
Ha megvan a regisztráló kód, beírom, kilépek a prog.-ból, ujra megnyitom...akkor ellenőrizni akarja hogy jogosan használom -e a progit...
-nyomok egy igent, de nem tud csatlakozni a hálózatra, hiába van működő hozzáférési pontom...
-hol lehet a hiba? -jobban örülnék hogyha legalább azt írná ki, hogy authentication failed, vagy authentication success...
-Tud valaki segíteni, jobbat mondani, mint a formátozás?
-ja, amugy még mielőtt vki kérdezné, 2008 aug 7-én ingyen volt az x-plore a s y m b i a n g e a r . c o m-on, és hála Salmi-nak érte, hogy feltüntette az oldalán nekem is lett...de a régi telomon (n70), és írtam az LCG-nek hogy lehet-e a licinszet átvinni,...és sikerült...elküldték a regkódot...csak ugye egyelőre nem tudtam regelni
Mostmár van fullos 1.30-as x-plore-om
Salmi meg1szer köszi!
Mindent a szemnek!