N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
nem foglalkozok akkor vele, majd ha lesz új főzet azt rárakom és remélhetőleg jó lesz a qt-is
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogyan tudom megoldani azt, hogy álló módban a QWERTY billentyűzetet tudjam használni, mert hiába bökök rá, csak villan egyet és ugyan úgy az alfanumerikusat dobja vissza
vagy egyáltalán nem volt benne ez, csak fekvő módban? mert ez esetben sorry .. jah..és csak nálam fordult elő az, hogy ha a virtuális billt használom a fizikai- vagy az opera böngésző billentyűzete helyett, akkor kilépéskor a program nem záródik be, marad a háttérben, és fogja a memóriát .. ?
farkas-laci hogy állsz az új cfw főzésével ? Működik az a processzor órajel húzás (nem lassul be, nincsenek más programokkal gondok miatta stb..akármi..
)? csak érdeklődöm
előre is köszi
Meg tudnátok mondani, hogyan tudom megoldani azt, hogy álló módban a QWERTY billentyűzetet tudjam használni, mert hiába bökök rá, csak villan egyet és ugyan úgy az alfanumerikusat dobja vissza

farkas-laci hogy állsz az új cfw főzésével ? Működik az a processzor órajel húzás (nem lassul be, nincsenek más programokkal gondok miatta stb..akármi..

előre is köszi
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Aki használja éppen az utolsó CFW-met, annak mennyi a SpeedyGo érték?
-
- Újonc
- Has thanked: 3 times
(siettetés kikapcsolva)farkas-laci írta:Aki használja éppen az utolsó CFW-met, annak mennyi a SpeedyGo érték?
Speedy speed: 480
Phone speed: 414
Memory: 80 kb
A Te legutóbbi CFW-del, 434 Mhz órajellel és 36,2 MB memóriával (kb2 napja be van kapcsolva)
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Kétnapos folyamatosan bekapcsolt állapot után (Acceleration: off):farkas-laci írta:Aki használja éppen az utolsó CFW-met, annak mennyi a SpeedyGo érték?
Memory: 80,0 kB
Phone speed: 438
Speedy speed: 455
Clock rate: 434 MHz
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini CB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Lesz esetleg a közeljövőben új ROM, amiben működik a fényérzékelő?
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Lesz igen, csak most kevesebb az időm rá. A fényérzékelő, mint rájöttem a virtuális qwerty miatt rakoncátlankodik (egy fájlban van ez a két funkció, és hát sajnos annyira azért nem vágom még a programozósdit).lordwolf88 írta:Lesz esetleg a közeljövőben új ROM, amiben működik a fényérzékelő?
Ki lesz belőle véve a viruális qwerty, akinek meg mindenképp tapizni szeretné a betűket, az meg felrakja magának a Swipe-ot, úgyis van már benne magyar nyelv

u.i: javítottam a letöltési linkeket pár oldallal előrébb, illetve a TTPod beépített összetevő hibája meg lett szüntetve a CFW-ben.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Hülye kérdés: ha romot pakolok fel, akkor előtte az egész telót kell(ett volna) formáznom? Rendszermemóriát és a beéptett 8 GB-t is?
(Farkas-laci romja dübörög, csak a garmin iszonyatosan belassul, amire azt mondták, hogy le van terhelve, mire beugrott, hogy nem formáztam semmit frissítés előtt.)
Másik hülye kérdés: főzött rom esetén felejtsem el a nokia beépített frissítőjét?
Hülye kérdés: ha romot pakolok fel, akkor előtte az egész telót kell(ett volna) formáznom? Rendszermemóriát és a beéptett 8 GB-t is?

(Farkas-laci romja dübörög, csak a garmin iszonyatosan belassul, amire azt mondták, hogy le van terhelve, mire beugrott, hogy nem formáztam semmit frissítés előtt.)
Másik hülye kérdés: főzött rom esetén felejtsem el a nokia beépített frissítőjét?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Csak a 8GB-ot kellett volna, a telefonmemóriát a Phoenix elintézi neked.LeviTee írta:Sziasztok!
Felejtsd el, ha már tudsz Phoenix-szel frissíteni, sokkal biztonságosabb. Meg várd meg az új szoftverből készített fözőtt ROM-ot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97 mini
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Most szeretnék felrakni főzött romot a telómra!
Még van rajta garancia és félek hogy el fog veszni!
Ha felrakom a romot utána vissza lehet rakni a rendes op rendszert?
Valaki azt mondta nekem itthon nem lehet rendes adatkábellel visszarakni!
Most szeretnék felrakni főzött romot a telómra!
Még van rajta garancia és félek hogy el fog veszni!
Ha felrakom a romot utána vissza lehet rakni a rendes op rendszert?
Valaki azt mondta nekem itthon nem lehet rendes adatkábellel visszarakni!